Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην καταψυξη πολυ ωραια γινονται και τα πουρακια :P

Σημερα ειναι η μερα του υδατανθρακα, και μεσημερι και βραδυ. Το πρωι (12 δηλ που ξυπνησα :P ) ηπια γαλα με βρωμη και δημητριακα. Και επισης μερα ξεκουρασης και υπνου! Θα λιωσω στον καναπε ολη μερα.. Μονο καποια στιγμη θα πεταχτω να παρω απο την intersport ενα φθηνο κολλαν που εχω δει με 20€ , μη καταστρεψω τα καλα μου.

Αυριο πρωινο κατα τις 6-6:30 θα πιω γαλα με μελι βρωμη και κρανμπερις. Στο αμαξι στη διαδρομη θα φαω κανα ξηροκαρπι (αμυγδαλα) και καμια ωρα πριν τρεξω (10:30 ειναι η ομαδα μου)μια μπανανα. Για αμεσως μετα θα χω μπαρες. Και εκει τελειωνει η χελθι πλευρα της μερας. Μετα προβλεπονται μπυρες και κοψιδια.

Μας εστειλαν mail που ελεγε οτι το εδαφος θα ναι ανωμαλο και προτεινουν προληπτικη περιδεση των αστραγαλων..επειδη εχω γενικα χαλαρες αρθρωσεις ειπα να μη τους παρακουσω και θα παρω δυο επιδεσμους να τους δεσω. Επισης αν βρω καμια καταλληλη επιαγκωνιδα θα παρω, αλλιως δε γαμιετ θα γυρισω με κανα παρασημο στο χερι :P

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

μαργαριτα εχεις δοκιμασει να τα φας αυτα πριν απο προπονηση? καλυτερα φαε κατι το οποιο το εχεις δοκιμασει και δεν σε πειραζει!

εγω χτες πηγα γηπεδο εκανα 5χ1000 απο 4.21 το πιο αργο (το 1ο) μεχρι 4.06 το πιο γρηγορο ( το 5ο)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι τα χω ξαναφαει ολα αυτα! Γαλα, βρωμη, αμυγδαλα , μελι, μπανανα ειναι ολα τσεκαρισμενα. Τα αμυγδαλα θελουν περισσοτερο χρονο για χωνεψη γι αυτο θα φαω λιγα στ αμαξι. Και η μπανανα μια ωρα πριν ειναι τζετ :)

Εχω και κατι τζελακια που θεωρητικα θα μπορουσα να παρω αλλα ακριβως επειδη δε τα χω δοκιμασει δε το ρισκαρω.

4.6 εεε;; Που θα παει θα ρθει η στιγμη που θα το κανω κι εγω :) εισαι δυναμη ρε! Δε μου λες τι χρονο υπολογιζεις για το μαραθωνιο και ποσο θα μεινεις Αθηνα;

Χτες εγω εκανα ενδυναμωση, καθολου τρεξιμο. Μαλιστα εκανα πρωτη φορα μια ασκηση που δουλεψε αλλιως ολη η πλατη-μεση, επηλθε και το γνωστο πιασιμο, το οποιο βεβαιως με διατασουλες σημερα δεν υπαρχει :)

• Moderators
Δημοσ.

2.30  λεπτα το διαλλειμα! σιγα σιγα θα αρχισω να ριχνω τα διαλλειματα και να ανεβασω σε 6-7χ1000!

μαργαριτα περυσι εβγαζα ημιμαραθωνιο στο 4.20-4.28 και τωρα ουτε τα 10 δεν παω σε αυτο το ρυθμο :P θα ανεβω σιγα σιγα!

μαλλον θα ρθω παρασκευη και θα φυγω δευτερα!

δεν χρειαζεσαι τσελακια! δεν ειναι μεγαλος αγωνας! τζελακια κτλ θες σε μεγαλες αποστασεις!

οσο για το χρονο πραγματικα δεν εχω ιδεα κανα 4ωρο :P

δεν ειμαι προπονημενος για τετοιο αγωνα και τα ποδια μου θα ταλαιπωρηθουν και το ξερω αλλα ειμαι πεισματαρης και θελω να δοκιμασω να κανω κατι το οποιο δεν το εχω ξανα κανει για να δω τα ορια μου !

Δημοσ.

Μάιστα, άρα κι εγώ καλά το είχα υπολογίσει, απλά σε διπλάσιο μέγεθος (2000μ & 4:30 διάλειμμα). Άντε να στρώσει το κωλοκαλάμι να πάω κι εγώ για καμιά προπόνηση γιατί έχω πολλά νεύρα που δεν μπορώ να τρέξω >.<

Δημοσ.

Χτες ειδα κατι καταπληκτικο...

Ειδα ατομο να τρεχει με τζιν παντελονι καλο μεταξωτο πουκαμισο και παππουτσια αθλητικα...

Λεω που πας καημενε ετσι...

• Like 1
Δημοσ.

Thanks Zak!!

Στεφ προσεχε μονο μη φτασεις τον οργανισμο σου πιο μακρια απ οσο πρεπει, ενοω μη ζοριστεις παραπανω απ οσο αντεχεις! Νταξει εσυ εχεις εμπειρια αλλα εμαθα για παιδια που τις προαλλες στις Σπετσες λιποθυμησαν γι αυτο στο λεω.

Δημοσ.

Έχω εναν συνάδελφο ο οποιος ειναι 40 χρονών και έκανε διαλειματική 10 x 1000 στα  4 : 20 με 4 : 30 λεπτά με 2 : 30 λεπτά διάλλειμα κάθε φορά. 

• Moderators
Δημοσ.

Μια και πιστευω πως εδω εχω τις περισσοτερες πιθανοτητες να παρω θετικες απαντησεις:

Τρεχει κανεις σημερις Σαλονικα?

• Moderators
Δημοσ.

zak εγω χτες πετυχα κατι κοπεελς στο γηπδο να τρεχουν με σταρακια..

μαργαριτα δεν θα ναι η πρωτη φορα που θα πιεζομαι σε αγωνα :P ξερεις ποσες φορες εφτασα στο τερματισμο χωρις ανασα ?!

θυμαμαι στο πρωτο αγωνα που ειχα τρεξει 5200 ηταν η αποσταση ημουν και απο χειρουργειο και δεν ειχα κανει προπονηση για 2-3 βδομαδες οταν τερματισα για 1-2λεπτα ημουν ζαλισμενος! 

στο μαραθωνιο δεν θα κουραστω απο ανασα κτλ αλλα απο καταπονηση στα ποδια! θα φανε πολυ κοπανημα και πααρα πολλες ωρες + οτι δεν εχουν τρεξει ποτε τοσο μεγαλη αποσταση συνεχομενα!

σταρ δεν ειναι καποιος τρελος χρονος! ξερω κατι τυπους εδω που πανε αστα! 50+χρονων και σε ενα αγωνα που ηταν σκυταλοδρομια 3χ21 χλμ καναμε μαζι το πρωτο κομματι! ημουν 2ος και ειχαμε 15λεπτα διαφορα.. και σκεψου οτι εγω πηγαινα με ρυθμο 4.29 + οτι αυτος δεν πηγαινε στο φουλ ρυθμο του

Δημοσ.

Γνώστες, έχουμε και λέμε.

Έχω επικεντρωθεί στο να κάψω το λίπος (μεγάλο απόθεμα δόξα τω Θεω) οπότε προσπαθώ να κάνω αερόβια. Δεν πιάνω όργανα ακόμα, κυρίως επειδή βαριέμαι, οπότε ότι γίνεται, γίνεται στον διάδρομο. Με λίγο ψάξιμο απο δω κι απο εκεί, έχω καταλάβει ότι για να κάνω αερόβια στον διάδρομο πρέπει να έχω τους σφυγμούς στο 120-140. Οπότε πρώτη ερώτηση: Καλά ως εδώ? Κρατώντας τους σφυγμους στο 130 π.χ είμαι κομπλε; 

Δευτερο θέμα: Επειδη έχω σκουριάσει, για να τους κρατήσω στο 130, πρεπει να πηγαίνω κυριολεκτικά με 5 στον διάδρομο. Χωρίς πλάκα. Τις προάλλες το ειχα στο 6,5 που με ανεβασε στους 150, το ριξα στο 6 που με εριξε στο 140, αλλα μετα απο κανα πενταλεπτο στο 6, άρχισαν πάλι να ξεφεύγουν οι σφυγμοί. Το θέμα μου είναι ότι στο 5,5, ειναι απλο περπάτημα και νιωθω οτι δεν κανω κάτι. Θα μπορούσα να ειμαι στον διάδρομο στο 5 με 5,5 ολη την μερα που λεει ο λόγος.

Προβλήματα.

Δημοσ.

@Sellers Κάνε 40λεπτά περπατημα σε ανηφορούλα και εισαι κομπλέ ;)

zak εγω χτες πετυχα κατι κοπεελς στο γηπδο να τρεχουν με σταρακια..

μαργαριτα δεν θα ναι η πρωτη φορα που θα πιεζομαι σε αγωνα :P ξερεις ποσες φορες εφτασα στο τερματισμο χωρις ανασα ?!

θυμαμαι στο πρωτο αγωνα που ειχα τρεξει 5200 ηταν η αποσταση ημουν και απο χειρουργειο και δεν ειχα κανει προπονηση για 2-3 βδομαδες οταν τερματισα για 1-2λεπτα ημουν ζαλισμενος! 

στο μαραθωνιο δεν θα κουραστω απο ανασα κτλ αλλα απο καταπονηση στα ποδια! θα φανε πολυ κοπανημα και πααρα πολλες ωρες + οτι δεν εχουν τρεξει ποτε τοσο μεγαλη αποσταση συνεχομενα!

σταρ δεν ειναι καποιος τρελος χρονος! ξερω κατι τυπους εδω που πανε αστα! 50+χρονων και σε ενα αγωνα που ηταν σκυταλοδρομια 3χ21 χλμ καναμε μαζι το πρωτο κομματι! ημουν 2ος και ειχαμε 15λεπτα διαφορα.. και σκεψου οτι εγω πηγαινα με ρυθμο 4.29 + οτι αυτος δεν πηγαινε στο φουλ ρυθμο του

Και ομως ειναι πολυ δυνατη προπονηση και αυτο που έκανες εσυ και αυτο που σου ειπα εγω. Μη κοιτάς τωρα .... και ο άλλος ηταν Μαραθωνοδρομος του λεγανε οι γιατροι να προσέχει και τελικα πεθανε απο καρδια. Δεν μ αρεσουν οι υπερβολες. Οταν κατι ειναι δυνατο πρεπει να το επισημαίνεις , μην λες ξερω γω αααα υπάρχει και δυνατοτερο και το υποτιμας για να δειξεις πιο μάγκας. Οχι εσυ γενικα λέω.

• Moderators
Δημοσ.

Πώς κάθε φορά το παίρνεις λάθος δεν ξέρω.

Αυτό που έκανα δεν ήταν σκληρή προπόνηση

Δεν ήταν κάτι δυνατό Αυτό που έκανε ο γνωστός σου. Και γω αΝέφερα το ρυθμό που πήγαινα για να δείξω πόσο πιο γρήγορο ρυθμο είχε ο 50+ που με πέρασε που μου έριξε 15 λεπτά στα 21 χιλιόμετρα

Σελλερς για πιο γρήγορα αποτελέσματα ξεκινά βάρη.

απο διατροφή τι κανείς;

Δημοσ.

Για αρχη θα μεινω στον διάδρομο, οπότε ψάχνω πληροφορίες επ'αυτού.

Διατροφή, όχι κάτι συγκεκριμένο. Έκοψα τηγανιτά, λίπη, junk κ.λ.π και το χω σε μια πιο ισορροπημένη κατάσταση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...