Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 εδειξε η τηλεοραση λιγο απο legion.πιο επικίνδυνες αποστολες εριχνα πιτσιρικα οταν επαιζα στο παρκο εκτος απο το αγωνισμα με το συρμα εκει κατι πηγε να γινει. πηγε κανεις? πως ηταν? η μπυρα που διναν δωρο ηταν καμια της προκοπής? Αγωνισμα με συρμα? Για πε Αν αναφερεσαι στη μπυρα που εδιναν χτες βραδυ στη Θεσσαλονικη, εχω την εντυπωση πως ηταν Μυθος.
gatokoritso Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 το κλασικο που υποθετω κανουν και στο στρατο γιατι το εχω δει σε πολλες ταινιες.που σουρνεσε κατω απο ενα συρμα εκει το ειχαν κανει και πιο φαση γιατι ενω σουρνοντουσαν τους ριχναν και νερα με το λαστιχο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Επαιζε τετοιο πραγμα? Nice!
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Επαιζε τετοιο πραγμα? Nice! Στο legion έπρεπε να πάμε
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Η μαργαρίτα πήγε λογικά τέτοια ώρα έχει τέλειωσει και τρώει κοψίδια πίνοντας μπύρες 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Στο legion έπρεπε να πάμε Και χτες εδιναν μπυρες ωρε! ..lucozade, tonotil, powerbars απο την επισημη διοργανωση και μπυρες, ενα ενεργειακο που δεν το ξερω και αλλα τετοια, απο ασχετα σταντ που ειχα στηθει διπλα στο βασιλικο. Μονο τo σαλεπακι και οι ξηροι καρποι ηταν επι πληρωμης.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 παντα μετα απο αγωνες εχει μπυρες και φαγητο! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 η μπυρα που διναν δωρο ηταν καμια της προκοπής? Oh there you are..! :lol: 1
margaritagr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Οτι καλυτερο εχω κανει στη ζωη μου, γαμησε σας λεω!!!!!!!! Εχω κατι γαρδισματα στα χερια αλλα κατα τ αλλα ολα κομπλε. Νταξει το κρυο μετα τις λασπες και τα παγακια , στον αερα που φυσαει ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!! Πηγα να παθω μια υποθερμια εκει γτ περιμεναμε ΠΟΛΛΗ ωρα τα πραγματα... Τρεμαμε κυριολεκτικα. Σπεκτ ακομα ειμαστε εδω κοψιδια σε λιγο!!! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 γουελ νταν! εγω πηγα βουνο και ο αλλος δεν ειχε φερει μαζι του τη ζωνη για το νερο και πηγα να μεινω στον τοπο απο την αφυδατωση! ευτυχως σταματησα σε 2 καφενεια που πετυχαμε στο δρομο και ο ενας μας εδωσε μπουκαλακι με νερο ενω στο αλλο μας εβαλε σε ποτηρι
Antwni Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Βάλε προειδοποίηση για τις σκληρές εικόνες Δεν αντέχουμε όλοι τα αίματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις