Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

εδειξε η τηλεοραση λιγο απο legion.πιο επικίνδυνες αποστολες εριχνα πιτσιρικα οταν επαιζα στο παρκο :P

εκτος απο το αγωνισμα με το συρμα εκει κατι πηγε να γινει.

πηγε κανεις?

πως ηταν?

η μπυρα που διναν δωρο ηταν καμια της προκοπής? :devil:

Αγωνισμα με συρμα? Για πε

Αν αναφερεσαι στη μπυρα που εδιναν χτες βραδυ στη Θεσσαλονικη, εχω την εντυπωση πως ηταν Μυθος.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

το κλασικο που υποθετω κανουν και στο στρατο γιατι το εχω δει σε πολλες ταινιες.που σουρνεσε κατω απο ενα συρμα εκει το ειχαν κανει και πιο φαση γιατι ενω σουρνοντουσαν τους ριχναν και νερα με το λαστιχο.

• Moderators
Δημοσ.

Στο legion έπρεπε να πάμε 

Και χτες εδιναν μπυρες ωρε! :-D ..lucozade, tonotil, powerbars απο την επισημη διοργανωση και μπυρες, ενα ενεργειακο που δεν το ξερω και αλλα τετοια, απο ασχετα σταντ που ειχα στηθει διπλα στο βασιλικο. 

Μονο τo σαλεπακι και οι ξηροι καρποι ηταν επι πληρωμης.

Δημοσ.

Οτι καλυτερο εχω κανει στη ζωη μου, γαμησε σας λεω!!!!!!!! Εχω κατι γαρδισματα στα χερια αλλα κατα τ αλλα ολα κομπλε. Νταξει το κρυο μετα τις λασπες και τα παγακια , στον αερα που φυσαει ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!! Πηγα να παθω μια υποθερμια εκει γτ περιμεναμε ΠΟΛΛΗ ωρα τα πραγματα... Τρεμαμε κυριολεκτικα.

Σπεκτ ακομα ειμαστε εδω κοψιδια σε λιγο!!!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

γουελ νταν! :)

εγω πηγα βουνο και ο αλλος δεν ειχε φερει μαζι του τη ζωνη για το νερο και πηγα να μεινω στον τοπο απο την αφυδατωση! ευτυχως σταματησα σε 2 καφενεια που πετυχαμε στο δρομο και ο ενας μας εδωσε μπουκαλακι με νερο ενω στο αλλο μας εβαλε σε ποτηρι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...