Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς μέχρι στιγμής το deload μου θα το έλεγα αποτυχημένο. Έχω κατεβάσει αρκετά κιλά κι επαναλήψεις αλλά και σου δίνεται μια αίσθηση οτι και δεν προοδεύω (που λογικό είναι μεν) και δεν έχω ξεκουραστεί όπως θα ήθελα. Απο την άλλη εβδομάδα πάλι φουλ ρυθμούς πάντως.

Επίσης τρώω 3000+-100 θερμίδες και τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει στα ίδια κιλά ή ακόμα και πέφτω ( ! ) πιο κάτω σε κιλά μερικές φορές που ζυγίζομαι. Τι να πώ, να ανεβάσω θερμίδες είναι μια επιλογή αλλά ήδη με τις 3000 πολλές φορές δεν αντέχω για παραπάνω.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αυτό είναι το περίεργο Γιάννη, ούτε πολλά κιλά είμαι ούτε μεγάλο ύψος έχω.

1,72 και 72-73 κιλά με στόχο τα 76-77 κι απο εκεί και πέρα cut. Υπολογίζω μέσω myfitnesspal και διασταυρώνω με τις συσκευασίες των προιόντων για να είμαι σίγουρος. Και να πέφτω έξω, αντε να πέσω 100-200 θερμίδες έξω το πολύ φάση.

Α κι ούτε στην αερόβια πήζω για να πώ πως θέλω πολύ παραπάνω για να το ισορροπήσω.

• Moderators
Δημοσ.

εγω ποναω απο το τατουαζ και περιμενω πρωτα τη μερα που θα μου πει οτι τελειωσαμε και δεν θα χρειαστει αλλο ραντεβου και μετα για τη μερα που θα σταματησω αλοιφες κτλ και θα αρχισω προπονησεις

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς μέχρι στιγμής το deload μου θα το έλεγα αποτυχημένο. Έχω κατεβάσει αρκετά κιλά κι επαναλήψεις αλλά και σου δίνεται μια αίσθηση οτι και δεν προοδεύω (που λογικό είναι μεν) και δεν έχω ξεκουραστεί όπως θα ήθελα. Απο την άλλη εβδομάδα πάλι φουλ ρυθμούς πάντως.

Επίσης τρώω 3000+-100 θερμίδες και τον τελευταίο καιρό έχω κολλήσει στα ίδια κιλά ή ακόμα και πέφτω ( ! ) πιο κάτω σε κιλά μερικές φορές που ζυγίζομαι. Τι να πώ, να ανεβάσω θερμίδες είναι μια επιλογή αλλά ήδη με τις 3000 πολλές φορές δεν αντέχω για παραπάνω.

:shock:  :blink:

Ανταλλάζουμε μεταβολισμούς;;

τι σχολη εισαι και κανεις απειροστικο λογισμο?

Εππ  Link.png Site: link

@Σπεκτ: Δοκιμασε αν θες να βάλεις κεραλοιφη με προπολη , ειναι από τις πιο καλες φυσικες λυσεις στην αναπλαση του δερματος.

Δημοσ.

εχει κανεις να προτεινει κανα καλο παγκο? κατα προτιμηση με σκαλες για να μπορω να το προσαρμοζω εγω οπως θελω. μαχ 120 ευρο

Δημοσ.

πες μου τοι γουσταρεις και προγραμματισμο και ξερεις απο java!!!? :P

Μπα... :P

Προγραμματισμό και java...  ναι οκ καλα ειναι... αλλα ασχολουμαι μονο οσο χρειαζεται για τελειωσω τη σχολη.

Φυσικοθεραπεία ηθελα να περασω...τωρα ασχολουμαι απο χομπι(μασαζ κτλ).

Αμα παθει κατι το pc σου δηλαδή μη με εχεις στα υποψιν...αν πάθεις κανενα λουμπάγκο..κατι ισως μπορω να κάνω.  :P

Δημοσ.

Αεκτζη, πάνε στο nutritiondata.self.com και παίρνε από εκεί στοιχεία. Επίσης, ζύγιζε τις τροφές. Χωρίς ζύγι δεν μπορείς να ξέρεις.

Είναι αδύνατο να τρως 3000 θερμίδες και να μην παχαίνεις. Ο μεταβολισμός ορίζεται από τη μυική μάζα που έχεις. Στα κιλά σου 3000 θερμίδες δεν ειναι απλώς αρκετές, είναι και πολλές μη σου πω. Κανονικά με 2700-2800 θα βάζεις 1/2 με 1 κιλό το μήνα. Με τις 3000 που θες θα βάλεις παραπάνω και θα φορτωθείς λίπος.

Δημοσ.

Μπα... :P

Προγραμματισμό και java...  ναι οκ καλα ειναι... αλλα ασχολουμαι μονο οσο χρειαζεται για τελειωσω τη σχολη.

Φυσικοθεραπεία ηθελα να περασω...τωρα ασχολουμαι απο χομπι(μασαζ κτλ).

Αμα παθει κατι το pc σου δηλαδή μη με εχεις στα υποψιν...αν πάθεις κανενα λουμπάγκο..κατι ισως μπορω να κάνω.  :P

ότι χρειαστείς από ασκήσεις πάντως ξέρεις ε; Εδώ είμαστε εμείς.

Δημοσ.

Είμαι 99% αν όχι 100% σίγουρος πως τουλάχιστον τις 2700-2800 που λες τι λαμβάνω σχεδόν καθημερινά. Τι να πω, ίσως να είναι θέμα μεταβολισμού όπως ειπώθηκε και πιο πάνω. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...