yannis27gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Κι εγώ επειδή έχω περάσει τη φάση που περνάς κι εσύ, είμαι 99% σίγουρος ότι κάνεις λάθος στις μετρήσεις. Δικό σου σώμα βέβαια, δικό σου θέμα
snow22 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 AekOriginal21 μια συμβουλή για να παραπάνω θερμίδες.Πρόσθεσε γάλα αμύγδαλου,πολύ πρωτεΐνη+θερμίδες ότι πρέπει για εσένα.Μπορείς να το προμηθευτέις από super market η από κατάστημά με βιολογικά προϊόντα ακόμα καλύτερα να το κάνεις και μόνος σου,έχει συνταγή στο YouTube και στα ελληνικά
wizzy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι μου το δεσανε στο νοσοκομείο πολυ σφιχτα με λευκο απλο επιδεσμο .Το ειχα δεμενο τις 2-3 πρωτες μερες..μετα το ελυσα για να κανω πιο ανετα μπανιο κ το εδεσα ξανα μονη μου. Θα κοιταξω να βρω αυτό τον επιδεσμο στο λινκ, ευχαριστώ! Καλά θα κάνεις διότι ο επίδεσμος του link δεν είναι ένας απλός επίδεσμος. Εάν τον δέσεις σωστά κάνει θαύματα! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2015 από wizzy
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μπα... Προγραμματισμό και java... ναι οκ καλα ειναι... αλλα ασχολουμαι μονο οσο χρειαζεται για τελειωσω τη σχολη. Φυσικοθεραπεία ηθελα να περασω...τωρα ασχολουμαι απο χομπι(μασαζ κτλ). Αμα παθει κατι το pc σου δηλαδή μη με εχεις στα υποψιν...αν πάθεις κανενα λουμπάγκο..κατι ισως μπορω να κάνω. το τεχνικο το χω!!! στον προγραμματισμο εχω ενα θεμα για την ωρα!
aekoriginal21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 AekOriginal21 μια συμβουλή για να παραπάνω θερμίδες.Πρόσθεσε γάλα αμύγδαλου,πολύ πρωτεΐνη+θερμίδες ότι πρέπει για εσένα.Μπορείς να το προμηθευτέις από super market η από κατάστημά με βιολογικά προϊόντα ακόμα καλύτερα να το κάνεις και μόνος σου,έχει συνταγή στο YouTube και στα ελληνικά Απο μια αναζήτηση που έκανα το γάλα αμυγδάλου έχει ελάχιστες θερμίδες και πολύ λίγη πρωτείνη.
GreekMonkey Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 το τεχνικο το χω!!! στον προγραμματισμο εχω ενα θεμα για την ωρα! Στον προγραμματισμό το χω. Στο τρέξιμο κάπου κολλάω. Έλα να κάνουμε μια τράμπα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 ναι ενω εγω τωρα πεταω στο τρεξιμο! απο 1 γεναρη δεν εχω τρεξει και δεν θα τρεξω μεχρι και 10 Μαρτη περιπου
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 γιατι απο τις 6 γεναρη κανω τατουαζ και τελευταιο ραντεβου το εχω στις 24 Φλεβαρη ε και 15-20 μερες μεχρι να επουλωθει.. Θενκ γιου δημητρα
Fotis13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Χρονια καλα Spect με πολλα ταξιδια και tattoo an και το τελευταιο το τερματισες
wizzy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Spect~, πολύχρονος και υγειής! Πότε θα δούμε φωτογραφία του tattoo;
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά (και για όσους πουν μην γράφω συνέχεια :-P) Λογικά γουιζι σε δύο βδομάδες. Να το τελειώσω πρώτα!
a.c.a.b Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά (και για όσους πουν μην γράφω συνέχεια :-P) Λογικά γουιζι σε δύο βδομάδες. Να το τελειώσω πρώτα! Οσα χιλιαδες μέτρα στη ζήση σου εχεις τρεξει, τοσες χιλιαδες χαρές η μοίρα να σου μπέψει... (πέμπω=στέλνω ζήση=ζωή, κρητικοι ιδιωματισμοί) 1
nicoc89 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 ηθελα αυριο να κάνω πόδια μετά απο 2 εβδομάδες και πάω σήμερα να μου κόψουν τα ράμματα στη γάμπα και μάτωσε -;-πόδια θα κάνω ο κόσμος να χαλάσει , απλά θα αρχίσω πάλι αερόβια απο Δευτέρα γιατι και αερόβια ειχα σταματήσει για αυτό το λόγο και μου την έχει βιδώσει πολύ άσχημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις