bosei Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θελω ουτε να παω σε αγωνες ουτε να γινω ντουκι.Αν ηθελα αυτο δεν θα βρισκομουν καν εδω στο φορουμ, θα ρωτουσα αλλου.... Θελω απλα να γινω καλυτερος απ'οτι ειμαι, να νιωθω εγω καλα με τον εαυτο μου και να δεσω γενικοτερα με ποιοτικα κιλα. Δεν θελω να παω 10 κιλα πανω απο το υψος μου. Περισσοτερο fitness σωμα με ενδιαφερει σαν του medrano lol Ωραία...οπότε δεν πρέπει να σε ενδιαφέρουν καν τα συμπληρώματα.
Haris San Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ωραία...οπότε δεν πρέπει να σε ενδιαφέρουν καν τα συμπληρώματα. Αυτα που τρωω σιγουρα δεν συμπληρωνουν 140gr πρωτεινης που πρεπει να παιρνω καθημερινα. Επισης βλεπω μια απροθυμια στο να παρω απαντηση σε αυτο που ρωτησα για τα αμινοξεα. Προφανως δεν εχω γνωσεις πανω σε αυτο, αν ειχα δεν θα ρωτουσα καν! (wtf?!) Αλλα ενταξει δεν παρεξηγω, σε Ελληνικο φορουμ βρισκομαι...Θα μαθω απο αλλου αυτο θελω απ'οτι φαινεται..
bosei Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Αυτα που τρωω σιγουρα δεν συμπληρωνουν 140gr πρωτεινης που πρεπει να παιρνω καθημερινα. Ε αύξησέ τα. Τόσες επιλογές υπάρχουν. Γαλακτοκομικά, κρέατα, ψάρι, αυγά. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 χαρη δεν μιλαμ για αυτα γιατι δεν τα χρειζεσαι οπως ουτε καποιος αλλος απο εδω μεσα για το επιεπδο μας και τους στοχους μας. θες να παρεις αμινοξεα? μπες στο xtr.gr και δες τι πουλαει ή στο bodybuildng.gr που εκει ολοι ειναι πρωτεινης,λιποδιαλυτες κτλ και θα σου πουν τα παντα. Το θεμα ομως ειναι να σκεφτεις τι ειναι καλυτερο για εσενα και αν πραγματικα το χρειαζεσαι + οτι προσπαθουμε να σου γλυτωσουμε λεφτα τα οποια θα πανε χαμενα. Και αμινοξεα να παρεις δηλαδη αν η διατροφη σου παραμεινει στο οτι εχει το μεσημερι δεν θα δεις διαφορα
Haris San Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μα απλα ρωτησα κατι. Ειτε τελικα αγορασω ειτε οχι δεν εχει καμια σημασια. Απλα θελω να μαθω, αχρηστη γνωση δεν υπαρχει. Δεν ειπα πως αυριο θα παω να αγορασω το ταδε και το ταδε, ειπα οτι θελω να μαθω τι κανει αυτο και τι διαφορα εχει απο το να παρεις σκετη πρωτεινη. Ή απλα δεν ξερετε για να απαντησετε σε αυτο ή απλα δεν θελετε να πειτε. Οπως και να χει ευχαριστω για τις απαντησεις, θα ρωτησω αλλου αυτο που θελω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μα απλα ρωτησα κατι. Ειτε τελικα αγορασω ειτε οχι δεν εχει καμια σημασια. Απλα θελω να μαθω, αχρηστη γνωση δεν υπαρχει. Δεν ειπα πως αυριο θα παω να αγορασω το ταδε και το ταδε, ειπα οτι θελω να μαθω τι κανει αυτο και τι διαφορα εχει απο το να παρεις σκετη πρωτεινη. Ή απλα δεν ξερετε για να απαντησετε σε αυτο ή απλα δεν θελετε να πειτε. Οπως και να χει ευχαριστω για τις απαντησεις, θα ρωτησω αλλου αυτο που θελω. για να μη κουραζεσαι http://www.bodybuilders.gr/bodybuilding.asp?dtype=4&catid=2&recid=194
bosei Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 ή ξέρεις...δεν πάτησες κάτι σαν bcaa fitness thread site:insomnia.gr στο google
Akis1914 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 New Pr Front Squat 100kgx5!!Παραθέτω και βίντεο .. 12
bosei Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 New Pr Front Squat 100kgx5!!Παραθέτω και βίντεο .. Super Άκη με πολύ καθαρή τεχνική. Τσάμπα απασχόλησες και τον bro από πίσω . 1
margaritagr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 @haris... Απλα θα πεταξεις τα λεφτα σου. Τωρα αν θες να το κανεις, μαζι σου. Και στο φορουμ που σου παρεθεσε ο spect τα ιδια θα σου πουν. Δε γινεται απ τη μια να ψαχνεσαι για αμινοξεα κ απ την αλλη να λες θα φαω ο,τι υπαρχει.
Mau-Maus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μπραβο Ακη ωραιος σιγουρα αλλη μια , μπορει και δυο τις ειχες !! 3
GiwrgosP- Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 ξεκινησα γυμναστηριο μολις χθες. Επειδη εχω κανα 2-3 κιλα παραπανω τι προγραμμα προτεινετε να κανω;
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Διατροφης στη συγκεκριμενη φαση οτι και να κανεις καλο ειναι.. κανε βαρη και συνδυασε και αεροβιο, φτιαξε λιγο τη διατροφη σου και κανε υπμονη! το σωμα σου θα διορθσει τα υπολοιπα απο μονο του! 2
wizzy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Κατσε ρε συ wizzy [...] Καμία διαφωνία. Απλά, από το "αρπάζομαι γιατί δεν μου απαντούν" στο "εξαπολύω κατηγορίες ότι κάποιος που δεν ξέρω παίρνει διάφορα", ε, όπως και να το κάνεις, απέχει παρασάγγας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις