Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κατακρινετε ανθρωπους καλα ειναι να ξερετε οτι υπαρχουν πολλοι που οντως δεν εχουν χρονο για γυμναστικη οσο παραλογο κι αν σας φαινεται. Η που αν εχουν ειναι τοσο λιγος που προτιμουν να τον εκμεταλλευτουν διαφορετικα απ´οτι εσεις.

Μην κρινετε εξ´ιδιων, ορισμενες και ορισμενοι. Ας ασχοληθει ο καθενας με τα του οικου του αντι να βαυκαλιζεται για τα κατορθωματα του αποδοκιμαζοντας τις "πεζες" επιλογες των αλλων.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Πριν κατακρινετε ανθρωπους καλα ειναι να ξερετε οτι υπαρχουν πολλοι που οντως δεν εχουν χρονο για γυμναστικη οσο παραλογο κι αν σας φαινεται. Η που αν εχουν ειναι τοσο λιγος που προτιμουν να τον εκμεταλλευτουν διαφορετικα απ´οτι εσεις.

Μην κρινετε εξ´ιδιων, ορισμενες και ορισμενοι. Ας ασχοληθει ο καθενας με τα του οικου του αντι να βαυκαλιζεται για τα κατορθωματα του αποδοκιμαζοντας τις "πεζες" επιλογες των αλλων.

συμφωνώ με το bold. Ο καθένας ξοδεύει τον χρόνο του ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αμα λαχει να ουμε. 

Μην ξεχνάς πως ΕΔΩ ομως, το νημα λεγεται DA FITNESS -FUCKING- THREAD. Oποτε, και 3 λεπτα να ειχε καποιος χρονο θα βαρούσε πουσαπσ, γκεγκε;

• Like 2
Δημοσ.

Πριν κατακρινετε ανθρωπους καλα ειναι να ξερετε οτι υπαρχουν πολλοι που οντως δεν εχουν χρονο για γυμναστικη ή που αν εχουν ειναι τοσο λιγος που προτιμουν να τον εκμεταλλευτουν διαφορετικα.

Μην κρινετε εξ´ιδιων, ορισμενες και ορισμενοι.

Μπαααα οταν βλεπω γυναικες εργαζομενες και με οικογενεια να ρχονται κανονικα δε μπορω να πιστεψω οτι δεν υπαρχει χρονος.

Και να το θεσω αλλιως... Οταν εχεις τοσο βαρυ προγραμμα που δε μπορεις να χωρεσεις τη γυμναστικη, απλα δε γραφεσαι σε γυμναστηριο.

Κι επισης αν προτιμουν να τον εκμεταλλευτουν διαφορετικα , παλι δε γραφονται σε γυμναστηριο.

Και τελος αλλο ειναι να πεις οτι ετυχε κατι και για μια βδομαδα πχ να μη μπορεις να πας κ αλλο να σαι συνεχως τουριστας.

σαφώς και εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες απλά ρωτάω στο περίπου. πιστεύω πως τα 30 λεπτά περίπου είναι καλά

30' για τον spect πχ δεν ειναι καλα, για μενα ειναι! Ειναι πολυ πολυ γενικη εννοια κ εξαρταται απο το τι θες να κανεις. Για ενα χαλαρο τζοκινγκ και με 8χλμ/ωρα να πηγαινες παλι "καλα" μπορει να ταν!

• Like 1
Δημοσ.

για αυτά που γουστάρεις και μπορείς/θες να κάνεις, πάντα βρίσκεις χρόνο 

Αυτή είναι και η ουσία των πραγμάτων. Δεν θα κρίνω αλλά μπόλικος κόσμος απλά δεν γουστάρει την γυμναστική και απλά το κάνει για το γαμώτο ή επειδή "πρέπει" ή για να έχει μια ιδέα ότι κάτι προσπαθεί να κάνει που δεν γουστάρει. Για εμένα δεν είναι όλοι για γυμναστήριο και πρέπει να βρεις το κάλεσμα σου στο τι σε κάνει ευχαριστημένο πάνω στο θέμα γυμναστικής. Αλλοι έχουν βρει τον χωρό, άλλοι την γιόγκα, άλλοι πάλι την βελτίωση της ισορροπίας τους και τις πολεμικές τέχνες. Ολα αυτά είναι μια χαρά μορφές γυμναστικής.

Απλά επειδή έχει μάθει το μυαλό των περισσότερων να είναι της λογικής "ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ πρέπει να πάω γυμναστήριοοοοο να βγω στην παραλίαααααααα" είναι λογικό και επόμενο κάποια στιγμή να το παρατήσει και να δώσει βάρος αλλού. Αφού έτσι και αλλιώς είναι κάτι που το κάνει με το στανιό γιατί "πρέπει".  

• Like 1
Δημοσ.

όπου νά'ναι θα γεμίσουν τα γυμναστήρια με τα 3μηνακια summer bunnies. 

15-20 μερες αργοτερα, απογοητευμένα με την "αργη προοδο" και την έλλειψη αποτελεσμάτων θα τα παρατήσουν!  :D :D :D

• Like 5
Δημοσ.

Να πει καποιος τριαντα συν δεν εχω χρονο οκ..

Αλλα καποιος που ναι 18/25 δεν εχω χρονο..

Μαλλον μαλακιζεται, δεν το λεω μονο για να κανει βαρη, γενικως

• Moderators
Δημοσ.

Όταν λέμε για γυμναστική μιλάμε για οποιαδήποτε μορφή ασκήσεις είτε βάρη είτε τρέξιμο είτε ποδήλατο κτλ.

Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να διαθέσει 3 ώρες τη βδομάδα για τον εαυτό του για γυμναστική.

Το ότι ο άλλος δεν επιλέγει τη γυμναστική και επιλέγει είναι θέμα επιλογών Όχι χρόνου.

Μην σε νοιάζουν τα νούμερα των άλλων κοίτα να γίνεσαι καλύτερος από ότι ήσουν.

Δημοσ.

ποπο ρε μλκ μην το παιρνεις κυριολεκτικα. Υπαρχουν 20χρονοι που δουλευουν 60 ωρες τη βδομαδα και υπαρχουν 40αρηδες που μπορει να το ξυνουν χωρις έλεος, αυτο ομως δεν το κάνει κανόνα.

Δημοσ.

Εγω ξερω και εναν 70χρονο που παει σχολειο !

επισης αν στα 40 σας μοιαζετε με τον παπου σας , δεν αντεχετε να πηδηξετε την γυναικα σας για πανω απο 1 λεπτο και δεν μπορειτε να παιξετε με τα παιδια σας λιγη μπαλιτσα στην πλατεια θα ξερετε φανταζομαι τι  θα φταιει ε??

δεν ειχατε χρονο ....

• Like 8
Δημοσ.

Εγω ξερω και εναν 70χρονο που παει σχολειο !

επισης αν στα 40 σας μοιαζετε με τον παπου σας , δεν αντεχετε να πηδηξετε την γυναικα σας για πανω απο 1 λεπτο και δεν μπορειτε να παιξετε με τα παιδια σας λιγη μπαλιτσα στην πλατεια θα ξερετε φανταζομαι τι  θα φταιει ε??

δεν ειχατε χρονο ....

Ας κανουν ο,τι θελουν ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του! απλα να μη μας περνανε για ηλιθιους οτι πιστευουμε αυτα που λενε.

Δημοσ.

Πιο γεμάτο πρόγραμμα από το δικό μου που σηκώνομαι 7 το πρωί και βρίσκω χρόνο για βάρη 10 το βράδυ, λιγοι έχουν. 

Πιο αντίξοες συνθήκες επίσης καθώς γυμνάζομαι σε μια αποθήκη χωρίς θέρμανση και ειδικα τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ καν τη μπαρα να πιάσω χωρίς γάντια γιατί θα πάθω έγκαυμα από τον παγετό, πάλι λίγοι έχουν.

Δε λέω ότι είμαι μάγκας και καλά, ένας παπάρας και μισός είμαι. Αλλά λέω ότι αν υπάρχει θέληση, τρόπος θα βρεθεί. Αν δεν υπάρχει θέληση, θα βρεθεί δικαιολογία.

Σε αυτό είμαι απόλυτος, και δε μιλάω μόνο για τα βάρη, μιλάω για οποιαδήποτε αποτυχία στη ζωή που την αποδίδουμε στην πτανα την κενωνία και στα χίλια κακά της μοίρας μας.

------------------------------

Δήμητρα, σε νιώθω :)

• Like 11
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...