a.c.a.b Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Τι γνώμη έχετε για τα μονοζυγα πόρτας που όμως δε κουμπώνουν (τα μπαινοβγάζεις);; Βιδωτο είχα αλλά εκανε σημαδι στο κουφωμα της πορτας κ το έβγαλα. Νομίζω οτι ειναι σα κι αυτό (μοιαζει δλδ στο περιπου)http://www.skalidis-sport.gr/product_info.php?products_id=2386&analytics_session=09f830e6-d071-44db-b768-4e63bb45aa05 . Μαγκώνει με το βάρος σου και καλά μου χε πει ο τυπος στο μαγαζί που ρώτησα.Είναι ασφαλή ή θα φάω καμιά σούπα;; Εχω που έχω το ποδι διαλυμένο,αν πέσω κι από το μονοζυγο θα'μαι για κλάματα.:Ρ
Liverpool89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Καλο αλλα για ασφαλεια παρε καμια μαξιλαρα και εχε απο κατω ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει και νομιζω το μυστικο ειναι να το φτανεις χωρις να χοροπηδας πχ...αν χοροπηδηξεις για να το πιασεις μαλλον θα το παρεις αγκαλια... Σημερα ποδια αλλαξα το σκουοτ με μπροστινα σκουοτ καλα βγηκε..... Εκανα και στο τελος δυο σετακια απλα σκουοτ ετσι να μην ξεχνιομαστε... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 σημερα τατουαζ ολη μερα!! το πεος που εφαγα δεν λεγεται!!! αλλο ενα και τελος! 3
aekoriginal21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Στην deload εβδομάδα μου που ξεκινάει απο σήμερα να και μια ίωση για να δέσει το γλυκό. Θα δώ πως θα το πάω γιατί έτσι κι αλλιώς υποτίθεται πως το κάνω όλο αυτό για να χαλαρώσω και να ξεκουραστώ..
Mau-Maus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Τι γνώμη έχετε για τα μονοζυγα πόρτας που όμως δε κουμπώνουν (τα μπαινοβγάζεις);; Βιδωτο είχα αλλά εκανε σημαδι στο κουφωμα της πορτας κ το έβγαλα. Νομίζω οτι ειναι σα κι αυτό (μοιαζει δλδ στο περιπου)http://www.skalidis-sport.gr/product_info.php?products_id=2386&analytics_session=09f830e6-d071-44db-b768-4e63bb45aa05 . Μαγκώνει με το βάρος σου και καλά μου χε πει ο τυπος στο μαγαζί που ρώτησα.Είναι ασφαλή ή θα φάω καμιά σούπα;; Εχω που έχω το ποδι διαλυμένο,αν πέσω κι από το μονοζυγο θα'μαι για κλάματα.:Ρ το εχω , αν το παρεις κανε με πολυ προσοχη - φευγει ευκολα - σε καμμια περιπτωση δεν ειναι για ακροβατικα ! μονο κανονικες ελξης , αν φυγει να πεσεις με τα ποδαρακια .. 1
Fotis13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 New Pr Front Squat 100kgx5!!Παραθέτω και βίντεο .. Τουμπανος Ακη ,καθαρη τεχνικη ,βγηκαν τα κιλα με ροη χωρις σπασιματα και μαλακιες .Ποσα κιλα εισαι τωρα? Τον Alex τι τον εχεις απο πισω spot sto clark δεν παει 5
alex_000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ο Άκης παίζει 86-88 κιλά. Αν δεν κάτσω από πίσω τίποτα δεν γίνεται.. Μην σου πω κάνω claim και το Lift σαν δικό μου pr.. 2
margaritagr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ καλος ο ακης στην εκτελεση !! Καλο κομματι και ο αδερφος απο πισω , γενικως ωραιο βιντεο!! Εγω παλι σαπιζω... Γυμναστηριο ισως σημερα ή αυριο 5
Fotis13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ καλος ο ακης στην εκτελεση !! Καλο κομματι και ο αδερφος απο πισω , γενικως ωραιο βιντεο!! Εγω παλι σαπιζω... Γυμναστηριο ισως σημερα ή αυριο Για σενα ειναι η ζωη ,τον ελευθερο χρονο σου να ειχα mono . 1
margaritagr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Χαχα μπα δε καταλαβες! Σαπιζω εννοω επειδη δε παω τζιμ... Εχω εξεταστικη ακομα, εδινα το σαββατο, εδινα χτες, δινω σημερα...
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ καλος ο ακης στην εκτελεση !! Καλο κομματι και ο αδερφος απο πισω , γενικως ωραιο βιντεο!! Εγω παλι σαπιζω... Γυμναστηριο ισως σημερα ή αυριο τον δώσαμε, τον δώσαμε 4
Mau-Maus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Εγω ξερω οτι αλλοι γραφουμε τοσο καιρο εδω και αλλος ανεβασε βιντεο και μας εβαλε τα γυαλια Γατακια ειμαστε .. μπραβο ρε ακη ! 3
GiwrgosP- Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Οταν λεμε τα βαρη δεν επιτρεπονται στην αναπτυξη σε τι αναφερομαστε; Αν κανουμε ασκησεις με βαρακια (πλατη-στήθος-δικεφαλο) καθιστοί η ξαπλωμενοι επιρρεαζει σε κατι αυτο;
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 μαους αλλοι μοιραζουν γνωσεις και αλλοι πουλανε μουρh (ακη πλακα κανω μην το παρεις στραβα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις