Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι παλι παραπονα εχεις?

παρε μου ενα ζευγαρι μποτες

Mποτες δεν παιζει να σου παρω δεν μου αρεσουν :P

Πρωινη προπονηση! Επαθε ενας καρδια στο γυμναστηριο (μεγαλος σε  ηληκια αλλα τακτικος πελατης και δεν εκανε υπερβολες απο οτι μου ειπε η γυμναστρια). ΓΙα 20 λεπτα σερι του εκανα μαλαξεις γιατι μονο ετσι επαιρνε λιγο οξυγονο. ή αυτο που εκανα ηταν αρκετο για να σωθει (το θεωρω δυσκολο) ή πεθανε στα χερια μου!!!

Η προπονηση μετα προφανως συνεχισε απο εκει που εμεινε σαν να μην συμβαινει τιποτα!!!

Αυτα να τα βλεπεται τα γεροντια του θρεντ!!! xD

Eινα βασικο να ξερεις πρωτες βοηθειες   να που χρειαστηκε .

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

Να Ναι καλά το μπειγουοτς που έβλεπα μικρός. Δεν ξέρω από πρώτες βοήθειες αλλά ήξερα στο περίπου που πρέπει και Επίσης καταλάβαινα ότι πρέπει να γίνετε στο διάφραγμα. Όπως και να χει το καθήκον μου το έκανα.. Τώρα μπορώ να κάνω αμαρτίες και να πάω στον παράδεισο

Δημοσ.

Να Ναι καλά το μπειγουοτς που έβλεπα μικρός. Δεν ξέρω από πρώτες βοήθειες αλλά ήξερα στο περίπου που πρέπει και Επίσης καταλάβαινα ότι πρέπει να γίνετε στο διάφραγμα. Όπως και να χει το καθήκον μου το έκανα.. Τώρα μπορώ να κάνω αμαρτίες και να πάω στον παράδεισο

Εγω εχω περασει σχολειο πρωτων βοηθειων υποχρεωτικα με αυτα που κανω αλλα δεν χρειαστηκε  ποτε να εφαρμοσω αυτα που εμαθα.

• Like 4
Δημοσ.

Εγω χτες εκανα τη πρωτη σοβαρη προπονηση μετα απο πολυ καιρο!!!

Απο δευτερα ξεκιναει και Διατροφη γιατι ειχε λασκαρει λιγο αυτο το καιρο.. Αν και δε πηρα ουτε γραμμαριο γιατι δε το μαμησα τελειως.

Επεσα μυικα ομως, το βλεπω

Οσο για τις πρωτες βοηθειες ειναι σιγουρα πολυ χρησιμες

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εγω εχω περασει σχολειο πρωτων βοηθειων υποχρεωτικα με αυτα που κανω αλλα δεν χρειαστηκε  ποτε να εφαρμοσω αυτα που εμαθα.

αυτο που ελεγα πριν με την γυμναστρια που εχει κανει πρωτες βοηθεις μου λεει νταξει οταν εισαι στην κουκλα οταν ομως ειναι κανονικο συμβαν ειναι αλλιως. Της ειχαν μουδιασει τα χερια. 

Γενικα εγω το εχω πει και το λεω πρεπει να εκθετουμε τον εαυτο μας σε δυσκολες καταστασεις ακομη και αν δεν ειναι ευχαριστες ωστε οταν θα χρειστει κατι θα εισια ψυχραιμος!

εμενα περα απο το ποδι που πιαστηκε γιατι ημουν 20 λεπτα στην ιδια σταση με το βαρος στο αριστερο ποδι δεν ειχα θεμα !

Δημοσ.

Ωραίος spect ! Θυμάμαι όταν έκανα το σεμινάριο για το certificate για basic life support κάναμε κανά 5λεπτο την κούκλα και παραπονιόμασταν κιόλλας. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

ε νταξει στην κουκλα βαριεσαι λογικα γιατι ξερεις οτι ειναι κουκλα. εγω  με το που σταματουσα τις μαλαξεις σταματουσε να αναπνεει! ουσιαστικα την δουλεια για τα πνευμονια του την εκανα εγω!

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά στο τρέξιμο καλύτερα είναι διαλειμματική προπόνηση; Για μεγαλύτερες κάυσεις και καλύτερη αντοχή;

Διάβαζα έναν άρθρο και λέει για το σετ 1km 170 παλμούς (80% με 95% της μέγιστης ή μέγιστο ρυθμό που μπορεί να διατηρήσει 30 λεπτά) και μετά διάλειμμα μέχρι να πέσεις στους 120. Το διάλειμμα καθισιό ή απλα περπάτημα;

Εγω που είμαι 25 πρέπει να πηγαίνω απο 155 μέχρι 185 παλμούς; Και ποιοι είναι καλύτερα να επιλέξω, το 80% ή το 95%;

Εγω μέχρι τώρα πήγαινα με 170 για ζέσταμα και μετα 185-190 μέχρι να "πεθάνω".

Edit:

Εργομέτρηση έχετε κάνει ποτέ; Εκεί βλέπεις πόσοι είναι όντως οι μέγιστοι παλμοί σου. Τι ακριβώς είναι, δεν το έχω κοιτάξει.

• Moderators
Δημοσ.

ποση ωρα ετρεχα? δεν χρειαζεται να τρεχεις σε τοσος ψηλους παλμους συνεχεια. 

χρειαζονται ολα και η διαλλειματικη και το συνεχομενο σταθερο τρεξιμο!!

η διαλλειματικη βοηθαει να ανεβασεις το αναεροβιο κατωφλι σου και γυμναζζει και πνευμονια! 

τι στοχο εχεις? Για ποιο λογο τρεχεις?

εργομετρηση σε ερασιτεχνικο επιπεδο δεν χρειαζεται

Δημοσ.

Βασικά γιατι μου αρέσει να τρέχω. Πάντα μου άρεσε αυτή η γυμναστική, απο μικρό παιδί.

Αλλα έχω στόχους για να το κάνω ακόμα πιο ενδιαφέρον:

1. Για να έχω πολυ καλη αντοχή και να είμαι σε φόρμα (τα βάρη τα βαριέμαι, κάνω πολυ λίγα και συγκεκριμένες ασκήσεις)

2. Για να χάσω λίπος

Ειδικοί στόχοι:

1. Να βγάζω τα 10km σε 40-45 λεπτά σε κανα χρόνο απο τώρα

2. Σε χαμηλό ρυθμό να μπορώ να βγάλω ημιμαραθώνιο, πάλι σε ένα χρόνο απο τώρα

(Μία ώρα συνήθως τρέχω με μέση ταχύτητα τα 8-9 km/h)

• Moderators
Δημοσ.

αν τρεχεις τα 10 σε 40-45 λεπτα τον ημιμαραθωνιο θα τον εχεις ποιο ανετα απο χαμηλο ρυθμο

δεν χρειαζεται να κανεις συνεχεια πολλη ωρα τρεξιμο! δηλαδη μπορεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα μα λιγοτερη ωρα σε γρηγοροτερο ρυθμο!

ποσες φορες τη βδομαδα πας για τρεξιμο? Γενικα ψαξε για προγραμμα 10χλμ και ακολουθησε το!! θα πετυχεις τους στοχους σου!!

οσο για το λιπος οτι και να κανεις ειναι θεμα φαγητου στο μεγαλυτερο βαθμο

Δημοσ.

3 φορές την βδομάδα πάω.

Φαγητό είμαι πολυ κομπλέ πιστεύω. Κάνω καλύτερη/πιο ισορροπημένη διατροφή και απο τους γονείς μου που είναι κάποιας ηλικίας. (το τσούζω βέβαια λιγάκι). Μου κάνας και κάτι μετρήσεις και μου τα βρήκαν όλα τέλεια (ποσοστά υδατανθράκων, λιπών, πρωτεϊνών). 

Το είχα σκεφτεί για πρόγραμμα (έχει στο movescount αρκετά). Αλλα δεν μου αρέσει να έχω πολυ αυστηρό πρόγραμμα, συγκεκριμένες μέρες και προπόνηση (ξενερώνω μετα απο λίγο). Γιατι κάνω και άλλα πράγματα που μου παίρνουν ενέργεια και μπορεί να χάσω και 1-2 προπονήσεις. Και το κάνω για να χαλαρών, όχι για να πιέζομαι. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει και μπορεί να υπερβάλω.

• Moderators
Δημοσ.

κοιτα! οταν θες να πετυχεις καποιους στοχους πρεπει προφανως να κανεις υποχωρησεις σε μερικα πραγματα!! παντως αν θες κοιτα για προγραμμα για 10χλμ!! Και κανε τη μια απο τις 3 προπονησεις τουαλχιστον διαλλειματικη!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...