Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

500 swings and 30 squats bitches!

Νταξ, πέθανα, απο το 5•5 είχα να φάω τόσο ζόρι. Και ποιος έχει προτείνει και τα 2 προγράμματα; Ε;

Ξεκίνησα φορώντας παντελονάκι και φόρμα απο κάτω, μπλουζάκι, μπλούζα και ζακέτα απο πάνω. Στο τέλος του πρώτου σετ είχα μείνει μόνο με το παντελονάκι κι είχα ανοίξει τα παράθυρα να μπει λίγος κρύος αέρας να δροσιστω...

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Παιδια απορια....!Της προαλες εκανα με μπάρα ομους και ανεβασα αποτομα κιλα και στο κατεβασμα ενιωσα ενα πονο στο πνευμονα. Στην αρχη δεν πονουσα. Αλλα στη πορεια δεν μπορουσα να αναπνευσω. Το πλακωσα με λεοντος καυτο νερο στο σημειο αυτο και ξαπλα για ωρες στο κρεββατι. Την επομενη μερα ολα φυσιολογικα σχεδον. Ολα αυτα πριν 3 εβδομαδες. Σημερα με επιασε παλι ο ιδιος πονος πισω στη πλατη και με αγχωνει. Τι θα μπορουσε να ειναι? Μυς τραυματισμενος? Νευρο? Και νομιζω οτι πρεπει να αποκλειω πνευμονα. Θα παω αυριο στο νοσοκομειο αλλα ο πονος αμα μετακινω το σωμα μου η τα χερια μου γινεται αφορητος και δεν με αφηνει να ανασανω. Μηπως πρεπει να αρχισω να φοβαμαι??? :/ Εχει παθει κανεις τιποτα παρομοιο? Η να προτεινετε καμια αλιφη? Μηπως και γλυτωσω κανα νοσοκομειο.....

Δημοσ.

Έκανα άλλα 70χλμ σήμερα, πιο δύσκολα από χτες και με μεγαλύτερη ταχύτητα. Λεπτομέρειες αργότερα.

Επειδή αύριο, όπως προέκυψε το πρόγραμμα, δεν θα πάω για ποδηλάσία (cry.pngcry.png), είπα σήμερα να "το σκίσω" λίγο.

70.01χλμ, σε 2 ώρες και 50 λεπτά, με μέση ταχύτητα 24.7χλμ/ώρα. Περισσότερο ανηφορική διαδρομή σε σχέση με τη χθεσινή και με (σύμφωνα με το bike computer) μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Προετοιμάζομαι για τον Μάρτη: 25/03, 28/03 και 29/03, πάμε για 200χλμ/ημέρα.
Δημοσ.

Με πολεμά το ίδιο μου το σώμα αλλά το πολεμάω και γω 

Δεν χτίζω και δεν καίω ως νορμάλ άνθρωπος (με TSH; 2) αλλά το παλεύουμε. 

tsh 2 είναι νορμάλ..τι εννοείς;

Παιδια απορια....!Της προαλες εκανα με μπάρα ομους και ανεβασα αποτομα κιλα και στο κατεβασμα ενιωσα ενα πονο στο πνευμονα. Στην αρχη δεν πονουσα. Αλλα στη πορεια δεν μπορουσα να αναπνευσω. Το πλακωσα με λεοντος καυτο νερο στο σημειο αυτο και ξαπλα για ωρες στο κρεββατι. Την επομενη μερα ολα φυσιολογικα σχεδον. Ολα αυτα πριν 3 εβδομαδες. Σημερα με επιασε παλι ο ιδιος πονος πισω στη πλατη και με αγχωνει. Τι θα μπορουσε να ειναι? Μυς τραυματισμενος? Νευρο? Και νομιζω οτι πρεπει να αποκλειω πνευμονα. Θα παω αυριο στο νοσοκομειο αλλα ο πονος αμα μετακινω το σωμα μου η τα χερια μου γινεται αφορητος και δεν με αφηνει να ανασανω. Μηπως πρεπει να αρχισω να φοβαμαι??? :/ Εχει παθει κανεις τιποτα παρομοιο? Η να προτεινετε καμια αλιφη? Μηπως και γλυτωσω κανα νοσοκομειο.....

Εγώ είχα πάθει θλάση στην πλάτη κοντά στη σπονδυλική στήλη και είχα δυσκολία στην αναπνοή..Ούτε να καθίσω δε μπορούσα.

Μάλλον απο μυ είναι και σένα...Ωστόσο, θα πήγαινα σε κάποιο καρδιολόγο για εξέταση στη θέση σου..Δε μπορούμε να ρισκάρουμε  με τέτοια θέματα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα πάθει θλάση στην πλάτη κοντά στη σπονδυλική στήλη και είχα δυσκολία στην αναπνοή..

Μάλλον απο μυ είναι και σένα...Ωστόσο, θα πήγαινα σε κάποιο καρδιολόγο για εξέταση στη θέση σου..Δε μπορούμε να ρισκάρουμε  με τέτοια θέματα.

Eυχαριστω. Αν ειναι θλασση παλι καλα. Αυριο θα παω και ελπιζω να ακουσω καλα νεα.....

Δημοσ.

εγώ δεν έχω νορμάλ .... με το να χτυπιέμαι ξαναβγήκε εκτός η TSH. Προφανώς έκανα το σώμα μου να ζητήσει περισσότερη δόση ορμόνης για να λειτουργήσει. 

Δημοσ.

εγώ δεν έχω νορμάλ .... με το να χτυπιέμαι ξαναβγήκε εκτός η TSH. Προφανώς έκανα το σώμα μου να ζητήσει περισσότερη δόση ορμόνης για να λειτουργήσει. 

Όπως το έγραψες νόμιζα οτι έχεις 2..

Εξέταση για αντισώματα θυρεοειδήτιδας έχεις κάνει;

αντι-tg κ αντι-tpo

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι παιζει κατι τετοιο....

Δημοσ.

Επ Μαργαριτα περαστικα σου ειπα ?? 

Για σημερα γαυρακι χαχαχαχααχααχ σε πειραζωω ελπιζω να μην παρεξηγηθεις , εγω να ξερεις στεναχωρημενος ειμαι δεν χαρηκα  καθολου, αντι για 3-0  τελειωσε 2-1 !! περαστικααααα σου και παλιι    :-D :ph34r: :-) B)

• Like 2
Δημοσ.

Δε νομιζω οτι παιζει κατι τετοιο....

Τρανό παράδειγμα 

Όπως το έγραψες νόμιζα οτι έχεις 2..

Εξέταση για αντισώματα θυρεοειδήτιδας έχεις κάνει;

αντι-tg κ αντι-tpo

ναι, έχω νόσο hasimoto 

Δημοσ.

ναι, έχω νόσο hasimoto 

Θα σου πρότεινα να εφαρμόσεις διατροφή χωρίς γλουτένη και επίσης να πάρεις συμπλήρωμα σεληνίου 200mcg.

και να κάνεις νέες εξετάσεις αντισωμάτων και tsh σε 6 μήνες..Πιστεύω θα δεις βελτίωση.

Μπορεί να σου έχουν πει οτι θα το έχεις δια βίου αλλά πολύς κόσμος έχει θεραπευτεί ή έστω βελτιωθεί με τις παραπάνω μεθόδους.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να εφαρμόσεις διατροφή χωρίς γλουτένη και επίσης να πάρεις συμπλήρωμα σεληνίου 200mcg.

και να κάνεις νέες εξετάσεις αντισωμάτων και tsh σε 6 μήνες..Πιστεύω θα δεις βελτίωση.

Μπορεί να σου έχουν πει οτι θα το έχεις δια βίου αλλά πολύς κόσμος έχει θεραπευτεί ή έστω βελτιωθεί με τις παραπάνω μεθόδους.

6μήνες είναι πολύ, σε 2μηνο ξανά οπωσδήποτε μιας και αύξησα δόσεις. Ήδη από την πρώτη βδομάδα έχω δει βελτίωση. 

είχα έντονη υπνηλία, δεν μπορούσα να ξυπνήσω καθόλου εύκολα. Είμαι στον αγώνα ρύθμισης!!! άντε να δούμε 

• Like 1
Δημοσ.

6μήνες είναι πολύ, σε 2μηνο ξανά οπωσδήποτε μιας και αύξησα δόσεις. Ήδη από την πρώτη βδομάδα έχω δει βελτίωση. 

είχα έντονη υπνηλία, δεν μπορούσα να ξυπνήσω καθόλου εύκολα. Είμαι στον αγώνα ρύθμισης!!! άντε να δούμε 

Κάνε και αυτά που σου είπα μαζί..Εγώ είχα ανεβασμένο anti-tpo πάνω απο τα όρια της θυροειδήτιδας και αφού έκοψα τη γλουτένη έπεσε στο 11 δηλαδή νορμαλ..

Σύντομα θα κάνω νέα εξέταση και ελπίζω να έχει παραμείνει εκεί ή και να μηδένισε.

Δημοσ.

Κάνε και αυτά που σου είπα μαζί..Εγώ είχα ανεβασμένο anti-tpo πάνω απο τα όρια της θυροειδήτιδας και αφού έκοψα τη γλουτένη έπεσε στο 11 δηλαδή νορμαλ..

Σύντομα θα κάνω νέα εξέταση και ελπίζω να έχει παραμείνει εκεί ή και να μηδένισε.

είσαι γιατρός; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...