dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μπα. Εγώ θα έβαζα λίγη παραπάνω πρωτεΐνη απ' ότι σε maintain-bulking περίοδο. Εφόσον έχεις περιθώρια όμως. Μην μου είσαι ξέρω γω με 220γρ. και πας και για παραπάνω στα κιλά που είσαι. Αλλά από τα 160γρ. θα αύξανα κι άλλο. Μετά όσο πιό πολλούς υδατάνθρακες μπορείς εφόσον βλέπεις ότι δεν σε χαλάνε και τα υπόλοιπα λιπαρά. εγώ πχ έκοψα υδατάνθρακα και είδα διαφορά, αλλά εγώ είμαι και θήλυ... υ.γ πωπω μόνη εδώ μέσα θα ανησυχώ μη μου φυτρώσουν
bosei Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 εγώ πχ έκοψα υδατάνθρακα και είδα διαφορά, αλλά εγώ είμαι και θήλυ... υ.γ πωπω μόνη εδώ μέσα θα ανησυχώ μη μου φυτρώσουν Γι αυτό λέω εφόσον δεν σε χαλάνε. Μερικοί δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τον υδ/ακα. Πάντως απ' ό,τι βλέπω προπονητές έξω με client list ένα κατεβατό λένε πως περίπου το 80% των πελατών τους διαχειρίζεται μιά χαρά τον υδ/ακα. Λίγοι είναι αυτοί που όντως τους χαλάει την διαδικασία καύσης.
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Γι αυτό λέω εφόσον δεν σε χαλάνε. Μερικοί δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τον υδ/ακα. Πάντως απ' ό,τι βλέπω προπονητές έξω με client list ένα κατεβατό λένε πως περίπου το 80% των πελατών τους διαχειρίζεται μιά χαρά τον υδ/ακα. Λίγοι είναι αυτοί που όντως τους χαλάει την διαδικασία καύσης. τυχεροί άντρες... γενικά εγώ θα δοκίμαζα πρώτα να καθαρίσω τις τροφές μου και μετά να δω με τι αναλογία carbs/fat καθαρίζω καλύτερα. Αλλά το ξαναλέω γω είμαι θήλυ
bosei Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 τυχεροί άντρες... γενικά εγώ θα δοκίμαζα πρώτα να καθαρίσω τις τροφές μου και μετά να δω με τι αναλογία carbs/fat καθαρίζω καλύτερα. Αλλά το ξαναλέω γω είμαι θήλυ Ε σε υποθερμιδική δεν έχεις και πολλά περιθώρια να φας ό,τι θες. Ειδικά εσείς τα κοριτσάκια με κάτι σπουργιτομερίδες τι να βάλετε ? Ένα μπισκότο είναι το μισό σας γεύμα. Ε σε 2000 θερμίδες που έχει ο Σωκράτης κάτι μπορεί να κάνει. Με IF ειδικά....
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ε σε υποθερμιδική δεν έχεις και πολλά περιθώρια να φας ό,τι θες. Ειδικά εσείς τα κοριτσάκια με κάτι σπουργιτομερίδες τι να βάλετε ? Ένα μπισκότο είναι το μισό σας γεύμα. Ε σε 2000 θερμίδες που έχει ο Σωκράτης κάτι μπορεί να κάνει. Με IF ειδικά.... ένα δίκιο το 'χεις... αν και δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε ένα γυναικείο skinny fat σώμα (εκ γενετής μεγαλύτερη λιπώδη μάζα) στο διατροφικό πρωτόκολλο IF ..
bosei Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 ένα δίκιο το 'χεις... αν και δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε ένα γυναικείο skinny fat σώμα (εκ γενετής μεγαλύτερη λιπώδη μάζα) στο διατροφικό πρωτόκολλο IF .. Well, if i had to guess μιά χαρά θα τα πήγαινε...τα ίδια δηλαδή με απλή υποθερμιδική.
yannis27gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 τι αμυγδαλα παιρνετε?ψημενα η ωμα? εχει καμια διαφορα? Ωμά γιατί τα ψήνω εγώ μετά στις μπάρες πρωτείνης που φτιάχνω. Δε χάνουν θρεπτικά συστατικά. -------------- Ωραίο μήνυμα: 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 χαζευα πριν λιγο για ποσοτητες κτλ! εαν εκανα μια διατροφη 40-30-30 (πρωτεινη - υδ - λιπ) βγαινει για 2200 θερμιδες 220γρ πρωτεινης! που στον πεο τα παιρνεις ολα αυτα ρε? πρεπει να κοιμασαι και να ξυπνας με ενα κοτοπουλο στο στομα
king2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 χαζευα πριν λιγο για ποσοτητες κτλ! εαν εκανα μια διατροφη 40-30-30 (πρωτεινη - υδ - λιπ) βγαινει για 2200 θερμιδες 220γρ πρωτεινης! που στον πεο τα παιρνεις ολα αυτα ρε? πρεπει να κοιμασαι και να ξυπνας με ενα κοτοπουλο στο στομα Βασικά κοτοπουλο-αυγα-καστανο ρύζι όλη μέρα. Αντε Spect αγόρασε καμία 200 κότες να δεις τι καλά που είναι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μπα. Αλλάζω χώρα δεν επενδύω εδώ.
king2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μπα. Αλλάζω χώρα δεν επενδύω εδώ. Την καλύτερη δουλειά κάνεις. Αντε με το καλο. Οι Εσθονες είναι τρελές μ...αρες.
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 ε ναι αν θελεις καθε μερα 300γρ στηθος + 2 σεικ + αυγα + γιαουρτι + μπριζολα δεν βγαινουν ανετα
manzah80 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ακριβως το σωμα θελει λεφτα ολη η κουλτουρα του φιτνες και του bodybuilding προυποθετει ενα αλφα βιωτικο επιπεδο και χρημα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 καλα ναι το ξερω οτι θελει λεφτα!! απλα επειδη ειχα καιρο να το κανω μου φανηκε καπως!! ειδες για να μην εισαι γυναικα να θες 1600 θερμιδες τη μερα! μπαμ μπαμ τα μαζευεις
manzah80 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Οταν περασεις τα 100-110 κιλα να δεις τι χρημα θες.Στην αμερικη η ποιοτικη τροφη ειναι τσαμπα εδω αστο καλυτερα να πας σε φαρμακειο παρα σουπερ μαρκετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις