Mikeasdf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Έχουμε και λεμε: Πρωινό: 100γρ βρομη με 350ml γάλα μια κουταλιά μελι+2 ασπραδια Μεσημεριανο: οσπρια/ψαρια/μοσχάρι/κοτόπουλο ανάλογα τι έχει με μακαρόνια η ρύζι καστανο σε αρκετά μεγάλες μεριδες+μηλο Πριν την προπόνηση: 2φετες τοστ ολικής η μία με ταχινι η άλλη με μια φέτα γαλοπούλα/κασερι+ 1 ασπραδι Μετά την προπόνηση: 7 ασπραδια+100γρ καστανο ρύζι(βρασμένο πάει 150+) Μετα από καμία ώρα κάνα μηλο/μπανανα Και το βράδυ 300γρ γιαούρτι στραγγιστο+αμυγδαλα/καρυδια Με αυτά νιώθω σκασμενος παραπάνω δεν μπορώ να φαω. βαλε κιαλλο ενα μεσημεριανο μετα τα ασπραδια της προπονησης
king2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 00eda80facf5ee0a3edcbf206222a3a7.jpg Πανω-κατω αυτο που λεει η εικονα και οτι βαζεις κιλα δυσκολα και χανεις ευκολα. Δεν είμαι και το πρώτο όμως. Λέει για flat στήθος και για μικρούς ώμους. Εκει περνω καλά αλλα γενικά τα κιλά δεν μπαίνουν εύκολα. Τελευταία που έχω πάρει κάποια κιλά ανεβαίνω συνεχώς στα κιλά στις προπονήσεις. βαλε κιαλλο ενα μεσημεριανο μετα τα ασπραδια της προπονησης Θα πέσει βαρύ 7 το απόγευμα κάνω γυμναστική δεν μπορώ πιο νωρίς.
Mikeasdf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δεν είμαι και το πρώτο όμως. Λέει για flat στήθος και για μικρούς ώμους. Εκει περνω καλά αλλα γενικά τα κιλά δεν μπαίνουν εύκολα. Τελευταία που έχω πάρει κάποια κιλά ανεβαίνω συνεχώς στα κιλά στις προπονήσεις. Θα πέσει βαρύ 7 το απόγευμα κάνω γυμναστική δεν μπορώ πιο νωρίς. Καλα δεν ειναι αναγκη να ταιριαζεις και με ολα τα χαρακτηριστικα.Και γω ειμαι mesomorph αλλα δεν ειμαι naturally strong (θεωρω) ουτε εχω defined muscles, εκτος απο μερικα σημεια στο σωμα μου. Σταδιακα παντως, τρωγοντας ολο κ περισσοτερο το στομαχι σου θα "ανοιξει".Οπως και το αντιθετο
king2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Καλα δεν ειναι αναγκη να ταιριαζεις και με ολα τα χαρακτηριστικα.Και γω ειμαι mesomorph αλλα δεν ειμαι naturally strong (θεωρω) ουτε εχω defined muscles, εκτος απο μερικα σημεια στο σωμα μου. Σταδιακα παντως, τρωγοντας ολο κ περισσοτερο το στομαχι σου θα "ανοιξει".Οπως και το αντιθετο Εκεί βασιζομε και εγώ μπας και ανοίξει η όρεξη παραπάνω. Στα 75 θέλω να πάω οπότε αν μπορώ και βάζω 2-3 κιλά σε 8-9 μήνες είμαι ευχαριστημένος. Για το λίπος δεν έχω ιδέα που βρίσκομε δεν έχω κάνει ποτέ λιπομετρηση.
Mikeasdf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εκεί βασιζομε και εγώ μπας και ανοίξει η όρεξη παραπάνω. Στα 75 θέλω να πάω οπότε αν μπορώ και βάζω 2-3 κιλά σε 8-9 μήνες είμαι ευχαριστημένος. Για το λίπος δεν έχω ιδέα που βρίσκομε δεν έχω κάνει ποτέ λιπομετρηση. Καμια 14αρα παιζει να εισαι.Και μενα ετσι περιπου ηταν το σωμα μου μια φορα που μετρηθηκα τυχαια και ημουν 14. 1
king2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Καμια 14αρα παιζει να εισαι.Και μενα ετσι περιπου ηταν το σωμα μου μια φορα που μετρηθηκα τυχαια και ημουν 14. Πάλι καλά είναι αν είμαι 14. Η κοιλια είναι το πιο δύσκολο και χρονοβόρο σημείο για να καθαρίσει και εκεί είναι όλο το λίπος. 1
Mikeasdf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Πάλι καλά είναι αν είμαι 14. Η κοιλια είναι το πιο δύσκολο και χρονοβόρο σημείο για να καθαρίσει και εκεί είναι όλο το λίπος. Εμενα μου λες... 1
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Πάλι καλά είναι αν είμαι 14. Η κοιλια είναι το πιο δύσκολο και χρονοβόρο σημείο για να καθαρίσει και εκεί είναι όλο το λίπος. Εσυ τρως για να καθαρίσεις ´η να παχυνεις; Με μπέρδεψες. 1
king2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εσυ τρως για να καθαρίσεις ´η να παχυνεις; Με μπέρδεψες. Τρώω καλά για να βάλω κιλά αλλά θέλω να πέσω και λίγο σε λιπος στην κοιλιά. Πιστεύω είναι εφικτό απλά θέλει τον χρόνο του.
bosei Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Τρώω καλά για να βάλω κιλά αλλά θέλω να πέσω και λίγο σε λιπος στην κοιλιά. Πιστεύω είναι εφικτό απλά θέλει τον χρόνο του. Not really. Και να βάλεις κιλά και να πέσεις σε λίπος δεν παίζει...εδώ συζητάμε να το κάνουμε σε maintenance calories κι εσύ θες υπερθερμιδικά? Εκτός κι αν βέβαια προπονείσαι τελείως χάλια και τρως ελάχιστη πρωτεΐνη...τότε ναι. 1
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Recomp γίνεται μένοντας στα ίδια κιλά. Δεν μπορείς ταυτόχρονα να αυξάνεις κιλά και να χάνεις λίπος! Μακάρι να γινόταν αλλά δεν... Με πρόλαβε ο συνονόματος 2
king2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Not really. Και να βάλεις κιλά και να πέσεις σε λίπος δεν παίζει...εδώ συζητάμε να το κάνουμε σε maintenance calories κι εσύ θες υπερθερμιδικά? Εκτός κι αν βέβαια προπονείσαι τελείως χάλια και τρως ελάχιστη πρωτεΐνη...τότε ναι. Αν δεν παίζει συνεχίζουμε γερά και βλέπουμε μετά τα 70 κιλά τι θα γίνει με το λίπος. Οι προπονήσεις είναι αρκετά δυνατές πάντα στα Max κιλά παίζω και πρωτεινη πάει στα 140-150γρ για 65 κιλα οπότε είναι x2.3 περίπου.
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μια χαρά τα πας κινγκ, θα βάλεις καλά κιλά με αυτά τα νούμερα. Στα @@ σου για το έξτρα λίπος, το καθαρίζεις αργότερα.
bosei Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αν δεν παίζει συνεχίζουμε γερά και βλέπουμε μετά τα 70 κιλά τι θα γίνει με το λίπος. Οι προπονήσεις είναι αρκετά δυνατές πάντα στα Max κιλά παίζω και πρωτεινη πάει στα 140-150γρ για 65 κιλα οπότε είναι x2.3 περίπου. Ασχολήσου με έναν στόχο την φορά. Βάλε τα κιλά που θες, αν θες να κόψεις λίπος ρίχνεις μερικά κιλά, αν θες να μείνεις στα κιλά αυτά, τα δουλεύεις για κάποιο διάστημα και ξανά μανά άλλα κιλά αν σε επιτρέπει το λίπος σου. Μιά χαρά είσαι από πρωτεΐνη. 3
manzah80 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 το τρεν(να υποθέσω άσο?) σου χάλαγε καθόλου τον ύπνο? απο επιθετικότητα έπαιζε τίποτα ή όλα cool? [/spoile ο υπνος μειωνετε κατα πολυ με το τρεν.Ο ιδρωτας φτανει σε εκνευριστικα επιπεδα.Επισης εχεις δυσπνοια απο την τοξικοτητα.Νευρα και επιθετικοτητα που δεν μπορω να σου περιγραψω κοιτας τους αλλους και σκεφτεσε σπασμενους λαιμους και τι ζημια μπορεις να τους κανεις γενικα.Ε τα θετικα ειναι οτι ειναι 5 φορες ποιο αναβολικο και ανδρογονο απο την τεστοστερονη και μαγκωνει τους ανδρογονους υποδοχεις απο το λαιμο..Κοινως καις λιπος και βαζεις μυς ταυτοχρονα σε βαθμο που δεν το πιστευεις..Κοιτα το τρεν κανονικα ειναι για πολυ ηρεμους ανθρωπους Αλλοιως μπορεις να βρεις σοβαρο μπελα.Ε αφου το παρεις μετα ολες οι προπονησεις σου φαινονται ανουσιες ακυρες και βαρετες.Ειναι game changer to tren υγ Αν παιζει θεμα με τις ονομασιες σβηστε το δεν θελω να δημιουργησω καποιο προβλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις