Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εγω που μαι 51κιλα τρωω 155γρμ πρωτεινη, μαλακια μου?

Η ζωική πόση είναι ? Βγαίνει κανά 20άρι/γεύμα από την ζωική ? Αν ναι τότε μπορείς να κόψεις απ' ό,τι περισσεύει 

Δημοσ.

Η ζωική πόση είναι ? Βγαίνει κανά 20άρι/γεύμα από την ζωική ? Αν ναι τότε μπορείς να κόψεις απ' ό,τι περισσεύει

να πεσω δλδ κατω απο 140αρα συνολο? Ναι βγαινει κ στα 5 κανα 25αρι απο ζωικη πανω κατω
Δημοσ.

Εγω που μαι 51κιλα τρωω 155γρμ πρωτεινη, μαλακια μου?

Καθολου.Τοσο θελει κανονικα.Για αλλαγη της συστασης του σωματος σωματικο βαροςχ3

• Like 1
Δημοσ.

να πεσω δλδ κατω απο 140αρα συνολο? Ναι βγαινει κ στα 5 κανα 25αρι απο ζωικη πανω κατω

Κοίτα...είσαι στα higher ends των recommendations για τις γυναίκες. Αν είσαι σε cut-recomp κράτα την...αν πας για να βάλεις κανά κιλό ρίξτην λίγο. 

Δημοσ.

Σε recomp - cut παιζω, θα την παω απο Δευτερα στα 145 με υ. 108 κ λ. 48.

Οκ. Κάνεις τράμπα με υδ/ακα η λιπαρά ε ?

Δημοσ.

Οκ. Κάνεις τράμπα με υδ/ακα η λιπαρά ε ?

κοβω υδατανθρακα μιας κ ειμαι σε mini cut περιοδο. Αρχες Ιουλη ανεβαζω, ωσπου να βολεψει να ξανακοψω. Κ καπως ετσι παει εως κ Σεπτεμβρη ωσπου ανεβαινω ισοθερμιδικα
Δημοσ.

υγ Αν παιζει θεμα με τις ονομασιες σβηστε το δεν θελω να δημιουργησω καποιο προβλημα

κλαιν τώρα με τις ονομασίες λες και άμα θέλει ο καθένας δεν τις βρίσκει ? :P ένα search στο google να κάνει και τα μαθαίνει όλα (όσον αφορά τα ονόματα δηλαδή)

πάντως σχετικά με αυτό γιαυτό σε ρώτησα γιατι έχω περίπτωση ατόμου που κλείστηκε σπίτι του στην κυριολεξία για κανα δίμηνο++  και ήταν δουλειά(με το ζόρι)->gym->σπίτι , αλλιώς έμπλεκε σε διάφορες μαλακίες στο άκυρο  :-D 

Δημοσ.

Οχι αστο αμα παιρνεις και τεστοστερονη μαζι παναγια βοηθα αστο.Ειχα κυνηγησει δυο τρεις φορες αυτοκινητα με 4 ατομα το καθενα μεσα επειδη κοιταγανε την δικια μου.Αστο τρελα σκαλωματα.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχχα δεν ειναι οσο διασκεδαστικο ακουγετε πηγα να παθω ανακοπη απο τα νευρα με ρωταγε ο πορτιερης μετα στο μαγαζι κυριε ειστε καλα εχετε κατι πηγα να τον πληρωσω και το 20ευρω ετρεμε.

• Like 1
Δημοσ.

κοβω υδατανθρακα μιας κ ειμαι σε mini cut περιοδο. Αρχες Ιουλη ανεβαζω, ωσπου να βολεψει να ξανακοψω. Κ καπως ετσι παει εως κ Σεπτεμβρη ωσπου ανεβαινω ισοθερμιδικα

Κάτσε...θα κόψεις και πρωτεΐνη και υδ/ακα ρε συ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...