nicoc89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Φιλικα στα λεω ολα μην με παρεξηγησεις σε τιποτα. άραξε δεν παρεξηγώ (μου έμεινε το όνομα απο τότε που νόμιζα οτι τρολάρεις αχχααχ έτυχε , δεν πέτυχε ), Μη νομίζεις πως μόνο εγώ έχω ανησυχίες γενικότερα , ειναι κ άλλοι που βλέπουν , έχει τύχει στο παρελθόν να απαντήσω και σε pm ατόμων που πίστευαν οτι θα μπορούσα να τους βοηθήσω σε αυτή τους την αναζήτηση (για προβλήματα αχχα) και απότι έχω καταλάβει μάλιστα πολύς κόσμος τσιμπάει το κάτι τι του (δεν μιλάω για άτομα του thread) και το παίζει natty , και αυτός είναι επίσης ένας λόγος που δεν θα σε παρεξηγούσα γιατι το είχες πει μόνος σου για αυτά και αυτό δείχνει οτι δε μασάς τις μπάλες σου. Όσο για το λόγο που έχω χάσει την αίσθηση του κινδύνου τον γνωρίζω καλά αλλα αυτό όπως είπες είναι μεγάλη κουβέντα κ είναι για pm φάση 1
manzah80 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ειναι η μονη πλαστικη που θα κανα αν ειχα λεφτα. Α κ λιγο γαμπα γιατι δεν παιρνει με τπτ η ριμαδα. Ειχα γνωρισει μια που ειχε βαλει για τον ιδιο λογο πολυ χαμηλο λιπος κτλ και λεπτη κατασκευη και της πηγαινε πολυ.Οχι υπερβολες ακριβως οτι επρεπε.Ειμαι υπερ κατι τετοιων πλαστικων στην γυναικα αν την ενοχλει πραγματικα ασχετα αν συνηθως δεν παιζει ιδιαιτερο θεμα. 3
Mikeasdf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εχω φιλη η οποια εχασε 15 κιλα, εκανε πολυ ωραιο σωμα και τα βυζια εκει, τουμπανα! 1
Mikeasdf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Για φερτην από δω λιγο Αστα αυτα εσυ τωρα εισαι παππους! 1
Arct1c Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 παντως γνωστη μου που εχασε 20-25 κιλα εγινε πλακα. Εδω δες ρε μλκα τα χανουν οι γκομενες και μεις ακομα τα χουμε γαμω τις κρεπαλες 2
manzah80 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Επειδη εχω βιωσει απο κοντα το πως ανταποκρινετε το γυναικειο σωμα στην διατροφη και τα βαρη πρεπει να τους δινουμε λιγο σεβασμο ειναι πολυ πολυ ποιο δυσκολο απο εμας.Καμια σχεση απλα.Τα οιστρογονα τους δημιουργουν μεγαλο προβλημα η τεστοστερονη ειναι ελαχιστη πρεπει να φτυσει αιμα για να κανει σωμα μιλαμε για μια μεση μεσογειακη γυναικα πχ που να μην εχει και τα καλυτερα γενετικα γιατι δεν τα εχουν απλα οι μεσογειακες παροτι τις προτιμω απο τις κρυομπλαστες βορειες. 7
Arct1c Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Τι εννοεις μεση μεσογειακη γυναικα? μελαχρινες με περιφερεια κ κυτταριτιδα? εγω βλεπω πιο πολυ κατι σκελετοους ν παιρνανε μ τα γνωστα jean που και η εφη θωδη κωλαρα θα ειχεΠροτιμω λιγο πιο γεματεες 3-4 κιλα παραπανω δν λεω να ειναι βοδι απο το ν γα..... κ ν ακους κρακ κρακ
Mikeasdf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δε ξερω για σας, εμενα παντως μ'αρεσει η αλλη αν εχει ωραιο προσωπο και ας ειναι κ γεματουλα.Νταξει οχι και τοφαλα. Αν εχει κορμαρα και φατσα για σακουλα ειναι μεγαλο turn off για μενα. 2
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 οι γεματούλες κάνουν τις καλύτερες .. πίτες !!! υπογραφή by παππους 2
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δεν εχω καταλαβει γιατι χολοσκατε με το στηθοςΤα ποιο ωραια σωματα που εχω δει συνοδευονταν απο μικρο στηθος.Οι γλουτοι ειναι πολυ μα πολυ ποιο ισχυροι σαν ερεθισμα για τον αντρικο εγκεφαλο. Aυτο ακριβως τα βυζια φταχνονται τα σκας τα εχεις,ο κωλος ειναι ολο το θεμα! οι γεματούλες κάνουν τις καλύτερες .. πίτες !!! υπογραφή by παππους Οχι ρε μλκ ,μετα τρως την ξενερα ομως ,μην ασχολεισαι με αρκουδακια της αγαπης εμεις παιζουμε αλλου 4
wizzy Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Θα το γουστάρεις, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. [...] Μ' αρέσεις, πάντως, γιατί δεν λες "όχι" σε (λογικές) προκλήσεις! Η σειρά μου τώρα, θα κάνω το πρόγραμμα που ανέβασες και θα γράψω εντυπώσεις. Γιάννη, έκανα το πρόγραμμα σήμερα! ΟΚ, δεν ολοκλήρωσα όλες τις ασκήσεις, δηλαδή, κάποιες που είχαν διάρκεια 90" τις έκανα για λιγότερο χρόνο. Χαίρομαι για δύο λόγους: Αφενός, γιατί δεν άφησα καμία άσκηση πίσω, τις έκανα/δοκίμασα όλες. Αφετέρου, γιατί συνειδητοποίησα ότι ο άνω κορμός μου θέλει πολλή δουλειά ακόμα κι αυτό το πρόγραμμα φαίνεται ιδανικό για ξεκινήσω! Θα ξεκινήσω με 2-3 φορές την εβδομάδα (πρωινά) και βλέπουμε. Μπαίνω σε σκέψεις να πάρω ένα μικρότερου βάρους kettlebell και να το δοκιμάσω ξανά. Γιάννη, εσύ με τι βάρος το έκανες; Επίσης: Βρήκα αυτό το post του Mau-Maus με πολλές ασκήσεις με kettlebells (πηγή) 2
yannis27gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Με το 8αρι γουιζι. Ζορίστηκα πολύ στην τελευταία το πλήρες stand up. Εκεί έχω ενα μικρό αλτηρακι 3κιλο και την κάνω με αυτό. Ωραίο προγραμμα πάντως, σχεδόν μισή ώρα δουλειάς στον άνω κορμό. Συμπληρώνω με ελξεις / κάμψεις και νιώθω πολύ ωραία. Καλοκαιρινό προγραμμα για να αναδειχθούν οι κοιλιακοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις