Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

το ειπα και πριν παιζει ρολο και ο ανθρωπος στο να φαινεται η φλεβα αλλα ειναι αλλο αυτο

129310d1353366884-eating-less-then-tdee-

και αλλο  αυτο

AsaZYCtCEAItCNy.jpg:large

οσο για το φαγητο δεν χρειαζεται να ξερεις τα παντα και λεπτομερειες αλλα καποια βασικα ολοι πρεπει να τα ξερουν!

• Like 2
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εγώ παιδιά όπως βλέπετε είμαι γενετικά προικισμένος σε αυτό το θέμα.  Άντε μην ανεβάσω και καμία γάμπα και σας κάνω όλους κομπλεξικούς  :-D

IMG_20150626_001316.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ παιδιά όπως βλέπετε είμαι γενετικά προικισμένος σε αυτό το θέμα.  Άντε μην ανεβάσω και καμία γάμπα και σαν κάνω όλους κομπλεξικούς  :-D

IMG_20150626_001316.jpg

Δε βγαινει, για ξανανεβασε ειμαι περιεργος..

• Moderators
Δημοσ.

Αλεξ παιζει ρολο το IF στο πως φαινεσαι κατα τη διαρκεια της ημερας? Ξυπναω και λεω πως ειμαι ετσι ρε πουστη μου, αδυναμο definition και κοιλια πρησμενη και οσο προχωραει η μερα σαν να γεμιζω εκει που πρεπει και να πεφτει και το gut

Σπεκτ ανεβαζε ρε σε κανα youtube να σε παρακολουθουμε πιο ευκολα η εστω συμπιεζε και λιγο. Αλλιως αν συνεχισεις στα 150mb για ενα λεπτο αρχειο βαλε και ενα σωστο τιτλο Spect.Chronicles.S02e14.The.Bench.Press.1080p.DD.5.1.x264-GyM

εχουμε 2015 με dsl! χεσε μας :P

Δημοσ.

περιμενω σχολια σου μπος :P

http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/?p=54101090

Αχ βρε σπεκτ.

Καταρχάς η λαβή σου ξέρεις ότι λέγεται suicide grip ε ? Βάζε τον αντίχειρα γύρω από την μπάρα ρε. Τα περισσότερα fail που θα δεις στον πάγκο από γλίστρημα μπάρας είναι με την λαβή σου.

Μετά, θέλεις να κατεβάζεις τα κιλά μέχρι το στήθος ρε συ. Τελείως τυχαία είδα σήμερα στο fb αυτό από έναν: Δεν πάει προσωπικά (όχι ότι έχεις τέτοια θέματα εσύ):

Reasons for not touching the bar all the way down to your upper chest during barbell presses to the front, seated or standing:

1.) You're hurt.

2.) You have serious flexibility issues.

3.) Your arms and shoulders are world-class gigantic and literally get in the way.

4.) You're a little bitch and wanna play with big boy weights without putting in the work to get strong first.

Give that list a good once-over and make sure you're not in #4. Or just get more bros to spot your half presses! Either way you're having fun!

• Like 2
Δημοσ.

Μετά, θέλεις να κατεβάζεις τα κιλά μέχρι το στήθος ρε συ. Τελείως τυχαία είδα σήμερα στο fb αυτό από έναν: Δεν πάει προσωπικά (όχι ότι έχεις τέτοια θέματα εσύ):

έλεγα να στο γραψω και γω σπεκτ αλλα λεω ασε μην μας βγει παρεξηγησιαρης και αυτος !

τις κάνεις σχεδον μισες  ,  να ανεβάζεις τα κιλα μολις ακουμπήσει - γλύψει  η μπαρα το στηθος σου !

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...