Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 το ειπα και πριν παιζει ρολο και ο ανθρωπος στο να φαινεται η φλεβα αλλα ειναι αλλο αυτο και αλλο αυτο οσο για το φαγητο δεν χρειαζεται να ξερεις τα παντα και λεπτομερειες αλλα καποια βασικα ολοι πρεπει να τα ξερουν! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ο φρανκ μακ γκραθ ειναι ο δευτερος εγω νομιζα οτι ηταν απο το google maps 3
manzah80 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ναι αστο δεν υπαρχει ο πηχης του μπουκετο και μνημοσυνο
bosei Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Εγώ παιδιά όπως βλέπετε είμαι γενετικά προικισμένος σε αυτό το θέμα. Άντε μην ανεβάσω και καμία γάμπα και σας κάνω όλους κομπλεξικούς 2
therock Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Εγώ παιδιά όπως βλέπετε είμαι γενετικά προικισμένος σε αυτό το θέμα. Άντε μην ανεβάσω και καμία γάμπα και σαν κάνω όλους κομπλεξικούς Δε βγαινει, για ξανανεβασε ειμαι περιεργος..
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Αλεξ παιζει ρολο το IF στο πως φαινεσαι κατα τη διαρκεια της ημερας? Ξυπναω και λεω πως ειμαι ετσι ρε πουστη μου, αδυναμο definition και κοιλια πρησμενη και οσο προχωραει η μερα σαν να γεμιζω εκει που πρεπει και να πεφτει και το gut Σπεκτ ανεβαζε ρε σε κανα youtube να σε παρακολουθουμε πιο ευκολα η εστω συμπιεζε και λιγο. Αλλιως αν συνεχισεις στα 150mb για ενα λεπτο αρχειο βαλε και ενα σωστο τιτλο Spect.Chronicles.S02e14.The.Bench.Press.1080p.DD.5.1.x264-GyM εχουμε 2015 με dsl! χεσε μας
bosei Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Και για τους στραβούς: http://postimg.org/image/ne2bl1fn1/ 6
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 περιμενω σχολια σου μπος http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/?p=54101090
bosei Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 περιμενω σχολια σου μπος http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/?p=54101090 Αχ βρε σπεκτ. Καταρχάς η λαβή σου ξέρεις ότι λέγεται suicide grip ε ? Βάζε τον αντίχειρα γύρω από την μπάρα ρε. Τα περισσότερα fail που θα δεις στον πάγκο από γλίστρημα μπάρας είναι με την λαβή σου. Μετά, θέλεις να κατεβάζεις τα κιλά μέχρι το στήθος ρε συ. Τελείως τυχαία είδα σήμερα στο fb αυτό από έναν: Δεν πάει προσωπικά (όχι ότι έχεις τέτοια θέματα εσύ): Reasons for not touching the bar all the way down to your upper chest during barbell presses to the front, seated or standing: 1.) You're hurt. 2.) You have serious flexibility issues. 3.) Your arms and shoulders are world-class gigantic and literally get in the way. 4.) You're a little bitch and wanna play with big boy weights without putting in the work to get strong first. Give that list a good once-over and make sure you're not in #4. Or just get more bros to spot your half presses! Either way you're having fun! 2
Mau-Maus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μετά, θέλεις να κατεβάζεις τα κιλά μέχρι το στήθος ρε συ. Τελείως τυχαία είδα σήμερα στο fb αυτό από έναν: Δεν πάει προσωπικά (όχι ότι έχεις τέτοια θέματα εσύ): έλεγα να στο γραψω και γω σπεκτ αλλα λεω ασε μην μας βγει παρεξηγησιαρης και αυτος ! τις κάνεις σχεδον μισες , να ανεβάζεις τα κιλα μολις ακουμπήσει - γλύψει η μπαρα το στηθος σου ! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις