Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φθηνες τσαντες τετοιου τυπου εχει η lonsdale ( http://www.sportsdirect.com/lonsdale-barrel-bag-705013) αλλα με ξεχωριστο χωρο που να χωρανε παπιυτσια δυσκολα θα βρεις. Εγω τα βαζω σε σακουλα σουπερμαρκετ.

Επισης σε τετοιο στυλ σαν βαρελακι εχει και η body talk . Οσο για το μπουκαλι, τι ακριβως θες?

Κάτι σαν αυτό

post-82114-0-12080500-1434829295_thumb.jpg

Βλέπω παίζουν πολλά με αυτό το στόμιο..

post-82114-0-80017900-1434829303_thumb.jpg

Απλά ρωτάω μη πάρω καμιά τελείως πλαστικούρα. Αν έχει να προτείνει κανείς δλδ κάποιο π.χ. σα θερμός για κρύο προφανώς.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

καλησπέρα ειναι πιθανό να φταίνε και τα παπούτσια αλλά και παλι γιατι μόνο το αριστερό ? παίζει να ειναι ελαττωματικό ? κανε μασάζ στην γάμπα βάλε της λίγο πάγο και τσέκαρε και με άλλα παπούτσια να δεις αν τελικά φταίνε αυτα που έχεις τωρα η συτνεχιζει να σε πονάει οπότε ειναι θλάση ! :-)

Δοκιμασα παλι με Salomon ομως, αλλα και παλι τσιμπαει!!

Δημοσ.

2. Γιατι τοσα θαυμαστικα;

Γιατί σε συμπαθώ πολύ και ίσως έτσι σε πείσω να μην πάρεις!

Ορφέα θλάση είναι μάλλον, μασάζακι και ξεκούραση λίγες μέρες! Οι θλασειςτ φλεγμονες είναι θέλουν τον χρόνο τους

Δημοσ.

Είμαι gym...περιμένω μια καριόλα να τελειώσει 3 ακόμη 5 λεπτά συζήτησης με λίγα "squat" ενδιάμεσα για διάλειμμα

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Μου θυμιζει λιγο το γυμναστηριο που πηγαινω τωρα το αρθρο..αν και στην αρχη νομιζα θα ελεγε για τα καπελα/γυαλια/σκουφια που φορανε μεσα :P

και γω στηνα ρχη αυτο νομιζα

Δημοσ.

Είμαι gym...περιμένω μια καριόλα να τελειώσει 3 ακόμη 5 λεπτά συζήτησης με λίγα "squat" ενδιάμεσα για διάλειμμα

πες της να παιξετε εναλλαξ κ αστην να σου βγαζει τους δισκους, μουχαχαχα
Δημοσ.

έχει δοκιμάσει κανένας σας πρόγραμμα Push-Pull-Legs?

Θέλω να φτιάξω ένα πρόγραμμα που να περιέχει τα πάντα 2 φορές χωρίς να υπερφορτόσω τους ώμους.

Στηθός μετά από μέρα όμων δεν βγαίνει πλέον.

Δημοσ.

πες της να παιξετε εναλλαξ κ αστην να σου βγαζει τους δισκους, μουχαχαχα

Ναι...εδώ τα αγοράκια μανουριάζουν αν είναι να βγάλουν κανά 20 κιλο...

έχει δοκιμάσει κανένας σας πρόγραμμα Push-Pull-Legs?

Θέλω να φτιάξω ένα πρόγραμμα που να περιέχει τα πάντα 2 φορές χωρίς να υπερφορτόσω τους ώμους.

Στηθός μετά από μέρα όμων δεν βγαίνει πλέον.

Για να κάνεις push-pull-legs και να κάνεις και 2 φορές την κάθε μυική ομάδα τότε πας για 6 μέρες προπόνηση στην βδομάδα. Σίγουρα μπορείς να κάνεις και πιό ομαλό transition στην αυξημένη συχνότητα. Είτε rotational push-pull-legs που θα κάνεις κάθε 5 μέρες την κάθε ομάδα, είτε κατευθείαν 2 φορές την βδομάδα με upper-lower. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...