Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Σκέφτομαι να ξεκινήσω κολυμβητήριο απο το φθινόπωρο.

Αλλά επειδή δεν πήγαινα ποιο πριν δεν ξέρω πως δουλεύει ακριβώς εκεί το πράγμα.

Πχ με βολεύει αρκετά ο Πανελλήνιος και στο σάιτ βρήκα πως εκτός απο το αγωνιστικό τμήμα υπάρχει και τμήμα ενηλίκων. Μάλλον αυτό το τελευταίο απευθύνεται σε μένα. Εκεί υπάρχει προπονητής που σου βγάζει πρόγραμμά ή κάνεις εσύ ότι πρόγραμμα θες μόνος; Ή υπάρχουν ώρες και για τα δύο;

Επίσης οι τιμές τι λένε γιατί δεν βρήκα κάτι στο σάιτ τους. 

Παιδιά σε αυτό ξέρει να απαντήσει κανείς;

Δημοσ.

Ειδα αυτα που γραφατε μερικοι για ροιντς και τους χρηστες.......Περα απο το προφανες οτι τα παιρνω γιατι ΜΠΟΡΩ ενα πραγμα που διασκεδαζω απιστευτα ειναι να εκνευριζω μερικους συμπλεγματικους φυσικους που δεν ξεπερασανε ποτε οτι καποιος ρισκαρει την ζωη και την υγεια του για να κανει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.Περαστικα σε κανα δυο οι αλλοι ησασταν αξιοπρεπεστατοι.

Δημοσ.

Γιατί

Πλακα σου κανω ρε διασκεδασε εκει που εισαι νεος ανθρωπος εισαι μην γυρνας παλι και λες για τις ελληνιδες.Εγω δεν μπορω να νευριασω με γυναικες ρε φιλε ας ειναι οτι ειναι μονο με αντρες κοντραρομαι.

Δημοσ.

Τις ελληνιδες εμεις τις θεοποιησαμε.

Αυτες απλα δειξανε κωλο βυζια.. τα δικα μας σαλια τις εκαναν να σηκωσουν μυτη

Αυτα ειναι μονο απο το φεις ρε απο κοντα καμια δεν νοιωθει θεα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω, νιωθει δεν νιωθει, η μυτη ψηλα.

Η πρεπει να σαι τοσο στα παπαρια σου που λες και δεκα απορρηψεις δεν με νοιαζει ή καθεσαι στα αυγα σου, πας σπιτι μονος αλλα και αυτη μονη, μαζι με ολα τα στολιδια που εβαλε για να εντυπωσιασει

Δημοσ.

Ναι δεν διαφωνω.

Τωρα στα δικα μας.

Εχω δυο πρωτεινης δικιλες.

Η μια εχει 20 γρ πρωτεινη και καθολου ζαχαρα, η αλλη δεν ξερω πως μου διαφυγε εχει 18 γρ πρωτεινη αλλα 8 γρ ζαχαρη. Ειπα αφου εγινε η βλακεια με την δευτερη να παρω ενα κιλο κακάο ιον να την μπερδεψω ετσι και αλλιως βαζω μια κουταλια τος σουπας στο μιλκσεικ που κανω.

Τι λες;

Δημοσ.

βάζω 5γρμ στο πρωινό μου σκουπ κακάο carrefour και γύρω στα 2γρμ κακάο στο μεταπροπονητικό μου γιατί δίνει τέλεια γεύση 

οπότε, εγκρίνω :D 

Δημοσ.

Ε δεν χαλας κατι στην χημεια της παρτην.Ετσι και αλλοιως εισαι αδυνατος δεν θα σου κανει ζημια η ζαχαρη σιγα.Στελνε μου ενα πμ οταν ειναι παρεις κατι να σου λεω αμα θες

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...