Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Βασικά πρέπει έχω μέσα να καταλάβετε ότι μιλάτε συνήθως για διαφορετικούς στόχους και διαφορετικά επίπεδα. Τι εννοώ. Για αυτό που κανείς Εσύ Μάνο και στο επίπεδο που το κανείς Ναι ή αερόβια είναι παράγοντας που σε κρατάει πίσω. Για κάποιον που θέλει ένα σώμα λίγο από όλα Είναι απαρατήρητη 2
king2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μπα αχρηστη ειναι οταν θελεις να βαλεις μυικη μαζα κανει το αντιθετο απο οτι θες.Καλα κανετε οτι θελετε σκυλοβαριεμαι αφου στο τελος θα δει οτι εχω δικιο οπως και οτι εχω πει. Μια χαρά μπαινει μυικη μαζα με τα 3 30 λεπτα τη βδομάδα. Παραπάνω ναι σε περίοδο όγκου είναι υπερβολή. Και λιγότερο λιπος βάζεις και έχεις όλα τα πλεονεκτηματα της αεροβικη. Μιλάω για τρέξιμο στη φύση και στον καθαρό αερα και όχι σε ένα απλό διάδρομο. 1
manzah80 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Τι λιγο απο ολα ρε σπεκτ τι ειναι σουβλακι στο λεω εγω που εχω λυωσει το κορμι μου και εχω σακατεψει το σωμα μου στα γαμημενα τα γυμναστηρια η αεροβια ειναι μια μαλακια και μιση μονο για την καρδια ειναι καλη και την γενικη σου υγεια για τους μυς ειναι αχρηστη εως αποτρεπτικη. Μια χαρά μπαινει μυικη μαζα με τα 3 30 λεπτα τη βδομάδα. Παραπάνω ναι σε περίοδο όγκου είναι υπερβολή. Και λιγότερο λιπος βάζεις και έχεις όλα τα πλεονεκτηματα της αεροβικη. Μιλάω για τρέξιμο στη φύση και στον καθαρό αερα και όχι σε ένα απλό διάδρομο. Αμα σου απαντησω τωρα θα γινω κακος οποτε δεν σου απανταω
king2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Τι λιγο απο ολα ρε σπεκτ τι ειναι σουβλακι στο λεω εγω που εχω λυωσει το κορμι μου και εχω σακατεψει το σωμα μου στα γαμημενα τα γυμναστηρια η αεροβια ειναι μια μαλακια και μιση μονο για την καρδια ειναι καλη και την γενικη σου υγεια για τους μυς ει[ναι αχρηστη εως αποτρεπτικη. Αμα σου απαντησω τωρα θα γινω κακος οποτε δεν σου απανταω Εδώ θέλω να καταλήξω.
manzah80 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Το ββ δεν εχει καμια σχεση με υγεια ποσες φορες πρεπει να το γραψω αμα θελετε να ειστε υγιεις καντε αλλα πραγματα.
king2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Το ββ δεν εχει καμια σχεση με υγεια ποσες φορες πρεπει να το γραψω αμα θελετε να ειστε υγιεις καντε αλλα πραγματα. Bodybuilding ειναι αυτο: http://activeman.gr/images/news/sports/bb%2002.jpg Είναι και αυτο: http://www.evolutionary.org/wp-content/uploads/2014/04/ronnie-coleman-posing.jpg Προτιμάς το δεύτερο εγώ το πρώτο. BB για μένα σημαίνει υγεία ευεξία και να σηκώνω κάποια καλά κιλά για το βάρος μου. Για σένα να είσαι τούμπανο και να σηκώνεις 300κιλα. Άλλοι στόχοι όπως είπε και ο Spect.
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μάνο Εσύ θες ένα σώμα δυνατό να σηκώνεις ότι μπορείς χωρίς να σε νοιάζει τίποτα. Εγώ πχ Θέλω να έχω ένα αξιοπρεπές σώμα με μια Α δύναμη αλλά Θέλω επίσης να μπορώ να τρέξω μια ώρα χωρίς να πεθάνω Γιατί αυτό με βοηθάει πχ σε αλλά πράγματα που κάνω. Όπως καταδύσεις, εξερευνήσεις κτλ. Καταλαβαίνεις ότι εδώ μιλάμε για δύο διαφορετικούς στόχους οπότε διαφορετική προπόνηση. Αυτό εννοώ το λίγο από ολα 1
manzah80 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Αυτο ειναι φιτνες οχι ββ.Μην μπερδευεσε. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Bodybuilding με τη γενική έννοια είναι ακόμη και η γιόγκα. (Γιατί χτίζεις το σώμα σου) Στα δικά μας το πρώτο είναι φιτνες και το άλλο ββ
manzah80 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μάνο Εσύ θες ένα σώμα δυνατό να σηκώνεις ότι μπορείς χωρίς να σε νοιάζει τίποτα. Εγώ πχ Θέλω να έχω ένα αξιοπρεπές σώμα με μια Α δύναμη αλλά Θέλω επίσης να μπορώ να τρέξω μια ώρα χωρίς να πεθάνω Γιατί αυτό με βοηθάει πχ σε αλλά πράγματα που κάνω. Όπως καταδύσεις, εξερευνήσεις κτλ. Καταλαβαίνεις ότι εδώ μιλάμε για δύο διαφορετικούς στόχους οπότε διαφορετική προπόνηση. Αυτό εννοώ το λίγο από ολα Ποιος σου επε οτι δεν μπορω να γινω κομματια αν θελω δεν εχω κινητρο απλα αυτη την στιγμη χωρις να πατησω το ποδι μου σε διαδρομο.Επισης αμα θες να τρεξουμε ενα 100αρι θα σε κερδισω για πλακα χωρις υπερβολη και χωρις προετοιμασια.Μερικοι νομιζουν οτι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου οταν πατησω γκαζι ομως παθαινουν πλακα απλα δεν εχω αντοχη στο τρεξιμο γιατι κουραζετε η καρδια μου με το βαρος που κουβαλαει.
king2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Αυτο ειναι φιτνες οχι ββ.Μην μπερδευεσε. Δεν τα χαλάμε βρε στους όρους απλά και στις 2 περιπτώσεις φτιάχνεις το σώμα σου(Bodybuilding και στις 2 περιπτώσεις). Απλά υπάρχει το βαρύ Bodybuilding και το fitness bodybuilding. Εγώ και 120 κιλά που σηκώνω για τα κιλα μου είμαι άκρως ικανοποιημένος εσύ θες 250-300 και πάλι θες παραπάνω. Powerlifter είσαι.
manzah80 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Σιγα μην σηκωνω και 300 τι ειναι τα κιλα ρε φυστικια? 1
king2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ποιος σου επε οτι δεν μπορω να γινω κομματια αν θελω δεν εχω κινητρο απλα αυτη την στιγμη χωρις να πατησω το ποδι μου σε διαδρομο.Επισης αμα θες να τρεξουμε ενα 100αρι θα σε κερδισω για πλακα χωρις υπερβολη και χωρις προετοιμασια.Μερικοι νομιζουν οτι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου οταν πατησω γκαζι ομως παθαινουν πλακα απλα δεν εχω αντοχη στο τρεξιμο γιατι κουραζετε η καρδια μου με το βαρος που κουβαλαει. Σώμα σαν το δικό σου αν γραμμωσει θα είναι γαματο απλά. Απλώς δεν σε ενδιαφέρει όπως έγραψες για την ώρα. Επειδή χρειάζομαι αντοχή και εγώ στην δουλειά μου η αεροβικη μαζί με βαρη με βοηθάνε πολυ σε αυτό.
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δεν είπα Ότι δεν μπορείς να γίνεις κομμάτια χωρίς διάδρομο έτσι και αλλιώς όλα είναι θέμα φαγητού. Σε ένα 100 Ίσως με κερδίσεις αλλά σε all around καταστάσεις δεν θα με έχεις για κανένα λόγο. Υγ ξέρεις ότι είμαι μαζί σου σε αυτά που λες Ε και ότι απλά προσπαθώ να ξεχωρίσω τους στόχους του καθενός για να δικαιολογήσω τις απόψεις κάποιον
king2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Σιγα μην σηκωνω και 300 τι ειναι τα κιλα ρε φυστικια? Deadlift πόσα σηκωνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις