Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μικρο τιπ αν και λογικα θα το ξερεις ακουμπας τον αλτηρα στο γονατο και τον πετας πανω με το ποδι! 

Η αλλη περιπτωση ζητας βοηθεια. Εγω εκανα επικληνη αλτηρες με 40 κιλα και απο τα 30 και πανω επρεπε να χω καποιον να μου δινει τουλαχιστον τον ενα

όοοοοποτε την κάνω πλέον την άσκηση αυτό κάνω...δεν παίζει αλλιώς. Εκτός κι αν είναι πολύ ελαφριά για το ζέσταμα π.χ.

Δεν εμπιστεύομαι κάποιον να μου δώσει...έχω δει διάφορα. Προτιμώ με μπάρα έτσι κι αλλιώς.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

ε καλα τη μπορει να κανει ο αλλος δηλαδη? απλα το σηκωνει και στο αφηνει στο χερι

Να το αφήσει πριν το πιάσεις καλά. Θα μου πεις shit happens παντού αλλά προτιμώ να εξαρτόνται όλα από εμένα.

Δημοσ.

πρεπει να ναι πολυ γηδι για να κανει τετοια μαλακια :P

Ναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Γι αυτό εφόσον δεν με νοιάζει καν να την κάνω την άσκηση (την κάνω όποτε είναι πιασμένο το rack για να κάνω στρατιωτικές) δεν ασχολούμαι παραπάνω. 

Δημοσ.

Thanks για το tip. Θα την δοκιμάσω

Γενικότερα ασκήσεις με μονόζυγο είχε προτείνει φυσικοθεραπευτής σε φίλο που είχε σοβαρό τραυματισμό με μέση. Για ενδυνάμωση των ραχιαίων και για ασκήσεις που δεν ταλαιπωρούν τη μέση τόσο πολύ. Για αρχή μπορείς να δοκιμάσεις και αυτή που πρότεινε ο maus. Για κοιλιακούς δοκίμασε γενικότερα leg-raises. Είτε flat (στο πάτωμα) είναι hanging. Θα δεις ότι συμμετέχουν οι ραχιαίοι μέσα, αλλά όχι πολύ. Θα σου δυναμώσουν σιγά σιγά. Οπότε κάνε λίγο ζέσταμα σε αυτούς (χωρίς να σηκώνεις βάρη).

Επίσης αν σηκώνεις βάρη, να λυγίζεις τα πόδια (στα γόνατα). Ποτέ με γόνατα locked. Έτσι προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπία με τους ραχιαίους. Με λυγισμένα τα πόδια μοιράζεται η ένταση και η περισσότερη φεύγει στα πόδια.

Δημοσ.

Έβαλα το στοιχεία μου (κιλά, ύψος, ηλικία, εβδομαδιαία γυμναστική κτλ.) σε ενα online tool και είδα οτι πρέπει ανα μέρα να τρώω 2500 - 2800 θερμίδες, σαν πολλές δεν είναι ? Εγω με το ζόρι τρώω 2000 την ημέρα με ότι υπολογίζω στα γρήγορα.

(ύψος 1.85, βάρος 79)

• Moderators
Δημοσ.

Έβαλα το στοιχεία μου (κιλά, ύψος, ηλικία, εβδομαδιαία γυμναστική κτλ.) σε ενα online tool και είδα οτι πρέπει ανα μέρα να τρώω 2500 - 2800 θερμίδες, σαν πολλές δεν είναι ? Εγω με το ζόρι τρώω 2000 την ημέρα με ότι υπολογίζω στα γρήγορα.

(ύψος 1.85, βάρος 79)

για πες τι τρως

Δημοσ.

(ύψος 1.85, βάρος 79)

Αν κάνεις -σωστό- track τα macros σου και βγαίνουν 2000 θερμίδες και διατηρείς το βάρος σου με αυτές τότε αυτές είναι οι θερμίδες συντήρησής σου. 

Τώρα αν αυτές που σου έβγαλε είναι πολλές αυτό είναι σχετικό. Όλοι έχουμε διαφορετικές θερμίδες συντήρησης...άλλοι θέλουν 4000 μόνο για να διατηρούνται.

Δημοσ.

για πες τι τρως

• Πρωινό : γάλα με βρωμη ,quaker (4 κουταλίες τις σούπας) και λίγα (10 gr)  δημητριακά ολικής με αποξηραμένα φρούτα + φυσικό χυμό πορτοκάλι.
  • Δεκατιανό: τόστ ολικής με γαλλοπούλα και τυρί κίτρινο.
  • Μεσημεριανό :

​σαλάτα ( συνδιασμός απο: μαρούλι, ντομάτα, λάχανο, μαυρομάτικα φασόλια κτλ.)

main cource (κοτόπουλο/κόκκινο κρέας με ρύζι, γεμιστά, μπιφτεκια με ρύζι, γίγαντες κτλ.), γενικά τα πάντα είναι σπιτικά και τπτ τηγανισμένο.

• Απογευματινό:  μια χούφτα αμύγδαλα ανάλατα.
  • Βραδινό: Κοτόπουλο (στήθος/μπιφτέκια), Μοσχάρι (φιλέτο/μπιφτέκια), Πέρκα + σαλάτα.
Δημοσ.

μικρο τιπ ανarrow-10x10.png και λογικα θα το ξερεις ακουμπας τον αλτηρα στο γονατο και τον πετας πανω με το ποδι! 

Η αλλη περιπτωση ζητας βοηθεια. Εγω εκανα επικληνη αλτηρες με 40 κιλα και απο τα 30 και πανω επρεπε να χω καποιον να μου δινει τουλαχιστον τον ενα

Εγω τους βαζω στα γονατα και μολις παω να ξαπλωσω ανασηκωνω αποτομα τα ποδια μου.

Εμενα δεν μπορει κανεις να μου τους δωσει. Ο μικρος θα κλασει μεντες.

Δημοσ.

Καλησπερα κι απο μενα παιδια!

Κατα καιρους τσεκαρω το myprotein και εχω ψηθει να παραγγειλω καποια συμπληρωματα... υπαρχει καποιος που ενδιαφερεται για παραγγελια να το κανουμε συνδυαστικα για να αποφυγουμε τα μεταφορικα?

• Moderators
Δημοσ.

Εγω τους βαζω στα γονατα και μολις παω να ξαπλωσω ανασηκωνω αποτομα τα ποδια μου.

Εμενα δεν μπορει κανεις να μου τους δωσει. Ο μικρος θα κλασει μεντες.

ναι αυτο εννοω και γω λιβε

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι τώρα έπινα την whey της on,gold standard και τρ λέω να ξεφυγω καθαρή,έχετε να μου προτείνετε καμιά αξιόπιστη με υδατάνθρακα; Άκουσα καλά λόγια για Sci mix omni mx hardcore τι λέτε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...