benign Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Αυτη παιρνω 2 κιλα 50 ευρω,λεφτα δεν υπαρχουν για πιο καλη,αλλα ειμαι ικανοποιημενος. 1
bosei Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δουλευομαστε τωρα?Εμπα μια internet που περνανε τεστ στις μεγαλες εταιριες απλοι καταναλωτες και βγαζουν ολοσωστα νουμερ και δες σε κατι σαποιες μαρκες τεστ που αλλα γραφουν και αλλα εχουν μεσα.Οκ ενταξει,καλη η φθηνη πρωτεινη αλλα εγω γουσταρω αυτο που βαζω μεσα μου να ξερω οτι ειναι 23 g προτεινη και οχι 19 Διάβασες τι έλεγε το λινκ ? 1
margaritagr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εγω θα κανω αυτο με το νεσκουικ που λενε τα παιδια. Μπορει αραγε να ναι και χεμο; 2
Mau-Maus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εγω θα κανω αυτο με το νεσκουικ που λενε τα παιδια. Μπορει αραγε να ναι και χεμο; Και καουτονικ μπορεί να είναι άμα λάχει να ούμε 2
Mikeasdf Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ειμαι κρυωμενος (συναχι και λαιμος) και σκεφτομαι να παω για προπονηση..πιστευω πως τη βγαζω. Should i or should i not?
Mau-Maus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Not Θα γίνεις χειρότερα! Σπιτάκι ξεκούραση και αύριο προπόνα! Δεν θα χάσουμε το πρωτάθλημα 1
margaritagr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εγω με συναχι κ λαιμο παω, αν νιωθω οτι τη βγαζω δηλαδη. Και σημερα δν ενιωθα πολυ καλα πηρα ενα παναντολ κ εφυγα Με πυρετο δεν το σκεφτομαι καν Εχω πει τωρα καμια βδομαδα 10 μερες κανω ενα σχετικα χαλαρο φουλ μποντι.. Κ μετα θα μπω κανονικα Λεω να κανω το εξης: 2 φορες τη βδομαδα πισινα και 4 βαρη. Ομως στα βαρη δεν ξερω πως να τα κανω... Μπορω να χω ενα 2μερο σπλιτ οπως ειχα πριν απ ολα αυτα, και να το κανω 2 φορες.. 1
Mikeasdf Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Και γω τωρα απο την καρεκλα μου "νιωθω" πως το βγαζω, αλλα φοβαμαι μη παω τζαμπα και τα φτυσω στη 2η ασκηση λογω αναπνοης Not Θα γίνεις χειρότερα!Σπιτάκι ξεκούραση και αύριο προπόνα! Δεν θα χάσουμε το πρωτάθλημα Παλιοτερα ειχα ακουσει οτι αν ιδρωσεις αρκετα και αλλαξεις μπλουζα κατευθειαν βοηθαει στην καταπολεμηση του κρυολογηματος γιατι "αποβαλλεις" το κρυωμα μεσω του ιδρωτα.Γι'αυτο και το σκεφτομουν 1
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 εγώ πήγα, έκλαψα λίγο αλλά έκατσα και συνέχισα ... 4
Mau-Maus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ναι Οκ εξαρτάται όμως από το πόσο καταποντισμενος είναι ο οργανισμός σου, αν είναι αρκετά χρειάζεται ξεκούραση για να γίνει καλά όχι ιδρώτα.. Αν τον επιβαρύνεις και άλλο οι πιθανότητες είναι να γίνει χειρότερα.. 2
margaritagr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 ισχυει αυτο που λεει ο maus , εσυ ξερεις πως νιωθεις.. εγω ξερω οτι με συναχι δνε εχω θεμα, αν ομως εχω πυρετο οχι απλα δε παω τη μερα με τον πυρετο, αλλα αφηνω να μαι κ 1-2 τελειως απυρετη κ παω μετα. να φοβασαι αν θα το βγαλεις δεν εχει νοημα...αν ξεκινας με φοβο, δε θα βγει. αλλα μπορεις να προσπαθησεις ή να κανεις πιο χαλαρα, οσο μπορεις. εγω χτες ειχα παλι πιεση στο διαφραγμα, ενιωθα οτι δ επαιρνω καλη ανασα. λεω θα παω κ θα δουμε...και στη προπονηση δεν ενιωσα τιποτα! δεν εκανα κοιλιακους που θα νιωθα το σημειο να πιεζεται, αλλα τα υπολοιπα μια χαρα εγιναν και το ξεχασα τελειως το προβλημα. 1
Mikeasdf Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ασε καλυτερα δε θα το ρισκαρω.Μην κολλησω κιαλλους κριμα ειναι
margaritagr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 τοσα ποστ τζαμπα βρε φλωρε αντι να πεις οτι βαριεσαι!!! χαχαχαχα :) 1
Mikeasdf Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 χαχαχχα ειναι λιγο κ αυτος ο παραγοντας γενικα με ριχνουν πολυ τα κρυολογηματα.Προτιμω να κανω 2 μερες πυρετο παρα να εχω αυτο το ενοχλητικο συναχι και τον ξηρο λαιμο. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 και γω νοιωθ ω κοθρασμενος για αυτο θα παω διακοπες την Πεμπτη ;p 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις