yannis27gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Τελικά με μπερδέψατε. Είναι καλή η Biotech; Δίνει τα 23 γρ πρωτείνης στα 30 του σκουπ; Από διαλυτότητα και γεύση είναι 10/10 αλλά από πρωτείνη; Αυτή η mass gainer το φαντάστηκα ότι ήταν μια παπαρια. Το μισό σκουπ παίρνω αλλά και πάλι μλκ έκανα. Θα το τελειώσω το κουτί γιατί κρίμα τα λεφτά και δεν την ξαναπατάω. Κι άλλη μια ερώτηση: Πρωτείνη με νερό=πιο γρήγορη απορρόφηση + πιο λίγα αέρια/φούσκωμα απ' ότι πρωτείνη με γάλα;
Fotis13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 και γω νοιωθ ω κοθρασμενος για αυτο θα παω διακοπες την Πεμπτη ;p Και εγω νιωθω πολυ κουρασμενος και θα φυγω αυριο πρωι 2
Papakitou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Τελικά με μπερδέψατε. Είναι καλή η Biotech; Δίνει τα 23 γρ πρωτείνης στα 30 του σκουπ; Από διαλυτότητα και γεύση είναι 10/10 αλλά από πρωτείνη; Αυτή η mass gainer το φαντάστηκα ότι ήταν μια παπαρια. Το μισό σκουπ παίρνω αλλά και πάλι μλκ έκανα. Θα το τελειώσω το κουτί γιατί κρίμα τα λεφτά και δεν την ξαναπατάω. Κι άλλη μια ερώτηση: Πρωτείνη με νερό=πιο γρήγορη απορρόφηση + πιο λίγα αέρια/φούσκωμα απ' ότι πρωτείνη με γάλα; Δεν ξερω για τη συγκεκριμενη, απο το ποσοστο φαινεται καλη.. Προτιμω protein works isolate 90αρα, είτε ON Gold standard αλλα την εκοψα γιατι ακριβυνε.. Γενικα, παιρνω οτι πιο καθαρο και VFM (και να εχει και πωλησεις ετσι) βρισκω σε πρωτεινη... Με νερο.
margaritagr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 γιαννη δεν εχω ακουσει καλα λογια για τη συγκεκριμενη εταιρεια, εγω θα την απεφευγα
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Και εγω νιωθω πολυ κουρασμενος και θα φυγω αυριο πρωι για που την κανεις?
Fotis13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 για που την κανεις? Εδω μωρε κοντα στην Κορινθια να κανουμε ενα φαραγγι την Φονισσα που ειναι αθλητικο μονο εκπαιδευτες αυθημερον το βραδυ θα γυρισουμε .Εσυ που πας ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 4ημερο Λιθουανια να δω και εκει πως ειναι 10ευρο λεωφορειο Ταλλιν-Βιλνιους με επιστροφη! και ειναι 9.30 ωρες διαδρομη! 2
margaritagr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 τοσες ωρες διαδρομη με πουλμαν δεν εκανα για κανενα λογο κορινθια ρε φωταρα? πολυ μπαναλ! 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 τοσες ωρες διαδρομη με πουλμαν δεν εκανα για κανενα λογο κορινθια ρε φωταρα? πολυ μπαναλ! σιγα μωρη ντιβα εσυ με δεκα ευρο ουτε μεχρι το λιμανι ή το αεροδρομιο δεν φτανεις εκει
Mikeasdf Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 τοσες ωρες διαδρομη με πουλμαν δεν εκανα για κανενα λογο Ε.Σ ftw..λεωφορειο απο Θεσσαλονικη->Σπαρτη->Θεσσαλονικη->Σπαρτη->Εβρο 1
margaritagr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 χαχα και 2ε να ταν... γενικα πολλες ωρες μεσα στο αμαξι μου τη δινει, ποσο μαλλον στριμωγμα σε λεωφορειο με προκαθορισμενες στασεις 1
Fotis13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 τοσες ωρες διαδρομη με πουλμαν δεν εκανα για κανενα λογο κορινθια ρε φωταρα? πολυ μπαναλ! Για canyoning θα ειμαι ρε κοπελια δεν παω ρομαντικο 3ημερο με την γκομενα λολ.\ Οντως ειναι το χειροτερο μου το πουλμαν παιζει να εχω να μπω και 20 χρονια 5
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ωραια ειστε πουλακια μου. Ταξιδακια, διακοπουλες! Εμας εδω να μας ποναει ο κωλος
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ωραια ειστε πουλακια μου. Ταξιδακια, διακοπουλες! Εμας εδω να μας ποναει ο κωλος εγω εχω ξεσκιστει στο διαβασμα! και κανω και δευτερα - παρασκευη προπονηση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις