Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω γεμίσει μελανιές σε χέρια/ώμους/γόνατα. Τί βάζουμε για γρήγορη ανακούφιση του πόνου;

Όλα αυτά απ'την χτεσινή προπόνηση και απόψε έχω πάλι.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

Έχω γεμίσει μελανιές σε χέρια/ώμους/γόνατα. Τί βάζουμε για γρήγορη ανακούφιση του πόνου;

τωρα δεν ξερω τι βαζεις αλλα λενε οτι ειναι καλο να βαλεις βουτυρο οσο πιο νωρις μπορεις.

Δημοσ.

Για το βούτυρο δεν τό'ξερα.

Αλλά στη δουλειά λίγο δύσκολο να βουτυρωθώ :P

Καμιά κρέμα ίσως; Η Voltaren κάνει άραγε;

Δημοσ.

Αν ήταν μυϊκός ο πόνος θα πρότεινα να λουστείς με counterpain+voltaren. Αλλά οι μελανιές είναι άλλο θέμα. Δε ξέρω.

Εγώ θα πρότεινα απλά να σφίξεις τα δόντια σου και να τον συνηθίσεις. Δε θα νιώθεις τίποτα έτσι.

Δημοσ.

Όντως, δεν είναι μυϊκός πόνος οπότε άκυρο. Είναι ο πόνος του βρωμόξυλου.

Θα ξανασυνηθίσω I guess...

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι 

http://www.boro.gr/35215/fysika-proionta-poy-eksafanizoyn-grhgora-tis-melanies

• Like 1
Δημοσ.

Ακολουθώντας δίαιτα με 2χβάρος πρωτείνη για ένα μήνα βάρεσα 500+umol/l ουρικό οξύ. Δεδομένου τούτου, πρέπει να μειώσω την πρόσληψη πρωτείνης. Εφόσον θα την μειώσω στο 1-1.5χβάρος για κανένα μήνα -και βλέπουμε τιμές- αναρωτιόμουνα άραγε αν βοηθήσω την κατάσταση παίρνοντας BCAA;

• Moderators
Δημοσ.

Ακολουθώντας δίαιτα με 2χβάρος πρωτείνη για ένα μήνα βάρεσα 500+umol/l ουρικό οξύ. Δεδομένου τούτου, πρέπει να μειώσω την πρόσληψη πρωτείνης. Εφόσον θα την μειώσω στο 1-1.5χβάρος για κανένα μήνα -και βλέπουμε τιμές- αναρωτιόμουνα άραγε αν βοηθήσω την κατάσταση παίρνοντας BCAA;

απο που ξεφυτρωσες εσυ και δεν σε εχω παρει χαμπαρι στο θρεντ? 

για μενα δεν χρειαζεσαι να παριες τιποτα περιτα εξοδα αν και δεν ξερω σε τι κατασταση εισαι απο βαρους,σωμα κτλ

Δημοσ.

Eσυ ρε μλκ σοβαρα γιατι κανεις λαστιχα σπιτι τι φαση ξερω εγω?

στο Λουτράκι ειναι η φώτο στο εξοχικό τα παίρνω πάντα μαζι και κανω οταν παω να αραξω για λίγες μέρες και δεν κάνω βάρη ! οκ εδω στην αθηνα δεν κανω σπιτι , θα ήμουν ανώμαλος αν έκανα κ στο  σπίτι :)

• Like 3
Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις χωρίς τις λαβές σκέτα. Έτσι γυμνάζεις και δάχτυλα,καρπό κ.λ.π

5827855.jpg?166x166

Ποιο(μάρκα) λάστιχο ειναι  αυτο που ποσταρεις?

Δημοσ.

στο Λουτράκι ειναι η φώτο στο εξοχικό τα παίρνω πάντα μαζι και κανω οταν παω να αραξω για λίγες μέρες και δεν κάνω βάρη ! οκ εδω στην αθηνα δεν κανω σπιτι , θα ήμουν ανώμαλος αν έκανα κ στο  σπίτι :)

Maus, το adidas που πηρα, εχει εκεινο το υφασμα απο πανω ξερεις, και ενω φαινεται να το εχεις βαλει στη μεση , σε καποιο κολωνακι πχ για να κανεςι στηθος, η αριστερη μερια μπορει να τερματιζει πχ και η δεξια να ειναι πιο μαλακη..

Πως θα το αντιμετωπισω;

• Like 1
Δημοσ.

Maus, το adidas που πηρα, εχει εκεινο το υφασμα απο πανω ξερεις, και ενω φαινεται να το εχεις βαλει στη μεση , σε καποιο κολωνακι πχ για να κανεςι στηθος, η αριστερη μερια μπορει να τερματιζει πχ και η δεξια να ειναι πιο μαλακη..

Πως θα το αντιμετωπισω;

Αν το τεντώσεις, ώστε να μην είναι τσαλακωμένο το ύφασμα και σημειώσεις με κάποιο μαρκαδόρο την πραγματική μέση;

• Like 1
Δημοσ.

Πως θα το αντιμετωπισω;

δεν αντιμετωπιζεται ~!!!

χαχαχαχ πλακα κανω , αυτο που σου λεει ο gon  , θα τα συνηθίσεις και δεν θα έχεις κανένα θέμα !

• Like 1
Δημοσ.

Αν το τεντώσεις, ώστε να μην είναι τσαλακωμένο το ύφασμα και σημειώσεις με κάποιο μαρκαδόρο την πραγματική μέση;

Το σκεφτηκα, αλλα και παλι θα πηγαινοερχεται το υφαρμα...

σκεφτομαι να το ξηλωσω

Δημοσ.

Το σκεφτηκα, αλλα και παλι θα πηγαινοερχεται το υφαρμα...

σκεφτομαι να το ξηλωσω

Απλά το ύφασμα δεν είναι ελαστικό. Άρα αυτό είναι ο παράγοντας που δυσκολεύει/μπλοκάρει την κίνηση. Αν βρεις τη μέση αυτού, τότε το λάστιχο μέσα δεν έχει θέμα. Αν δεν υπάρχει αρκετή τριβή και πηγαινοέρχεται πάνω στο κολωνάκι και το ύφασμα, τότε υπάρχει θέμα.

Τότε, αντι να το ξηλώσεις, θα πρότεινα να το έκοβες από το ένα χερούλι (ή και από τα δύο για συμμετρία), ώστε να μη σε εμποδίζει πουθενά το ύφασμα, αλλά και επίσης να προστατεύεται το λάστιχο από τριβές. Ένας άλλος λόγος που πιστεύω πως υπάρχει το ύφασμα είναι για να εμποδίζει το χρήστη να το τεντώσει τόσο πολύ ώστε να ξεπεράσει το όριο θραύσης.

EDIT: Αν δε θες να καταστρέψεις το ύφασμα, τότε στο σημείωμένο κέντρο με μαρκαδόρο, θα μπορούσες να βάλεις ένα υλικό που αυξάνει τη στατική τριβή. Μαγνησία θα βοηθούσε;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...