Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Stavi το προβλημα ειναι οτι ο κοσμος εχει παρεξηγησει πολλα. ΔΕν μιλαω για πρωταθλητισμο γιατι εκει παμε σε αλλη κατηγορια. Μπορεις να τα κανεις ολα να τρως αυτα που θες, να κανεις την προπονηση σου, να κανεις τις βολτες σου κτλ! ΓΙα Παραδειγμα εγω κανω τις προπονησεις μου, κανω τα ταξιδια μου, οταν θελω κατι το τρωω εχω μια χαρα σωμα και ειμαι μεσα στην καυλα. Το προβλημα ειναι οτι ο κοσμος θελει να τρωει ολες τις μαλακιες να ναι ολη μερα στον καναπε και να ναι και φετες. ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. βρες την στη ζωη σου και ολα θα ναι τελεια (δεν μιλαω για σενα συγκεκριμενα)
Mau-Maus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Απλά είναι κάποιοι άνθρωποι στον κόσμο που είναι μοναδικοί! Κόμανετσι δεν ξανάβγαίνει ούτε σε 100 χρόνια, 25 ώρες το 24 να κάνουν προπόνηση όλες οι αθλήτριες του πλανήτη, Κόμανετσι δεν γίνονται! Φώτη πολύ καλός, μπράβο! 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 H Kομανέντσι ήταν ένα δυστυχισμένο πλάσμα στα πρωταθλητικά νιάτα της, αντικείμενο στυγνής εκμετάλλευσης ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος. Προσωπικά δε θα την ανέφερα ούτε για αστείο σαν υπόδειγμα έναντι εμάς των μετρίων μπυροκοιλιάδων. Just saying, μην παρεξηγηθεί κανείς. 2
stavi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 spect μιλάμε για πρωταθλητισμό τα υπόλοιπα είναι τρόπος ζωής φυσιολογικός και αν τα συνηθίσεις δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς, δεν μπορείς να τρως junk food, δεν μπορείς να μη δε γυμνάζεσαι, δεν μπορείς να καπνίζεις. και δεν μπορείς και δε γουστάρεις. Τον τρόπο ζωής που κάνεις όμως όταν κάνεις πρωταθλητισμό απ'όσο ξέρω, τον σιχαίνεσαι, έχει πολλούς περιορισμούς και ζητάει απο σένα να είσαι υπεράνθρωπος. ξέρεις κανείς ποιο είναι το κομμάτι αυτό του βίντεο; γουστάρω βρετανική προφορά στα τραγούδια κάργα https://youtu.be/X_JgdH0a8x0?t=59 αν και δεν ξέρω αν είναι καθαρά βρετανική προφορά είναι γαμάτη please αν ξέρει κανείς το κομμάτι! 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) H Kομανέντσι ήταν ένα δυστυχισμένο πλάσμα στα πρωταθλητικά νιάτα της, αντικείμενο στυγνής εκμετάλλευσης ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος. Προσωπικά δε θα την ανέφερα ούτε για αστείο σαν υπόδειγμα έναντι εμάς των μετρίων μπυροκοιλιάδων. Just saying, μην παρεξηγηθεί κανείς. Το πολιτικο σκελος που θιγεις (με το οποιο συμφωνω ) ειναι ανεξαρτητο απο το αθλητικο και σε καμμια περιπτωση δεν μειωνει το αθλο της .Ειναι κοινως αποδεκτο πως μιλαμε για μια απο τις καλυτερες αθλητριες της γυμναστικης ολων των εποχων . Τωρα εδω συγκρινει ο καθε "μεσος ορος "την ζωη του με της Comaneci αν αυτο δεν ειναι "ιεροσυλια " δεν ξερω και εγω τι ειναι . Επισης αναφερα ολους τους κλαδους και το ιδιο ακριβως πιστευω και για εναν νομπελιστα της φυσικης μην το προσπερναμε ετσι... Για αυτο μιλησα για φιλοσοφια ζωης , οι περισσοτεροι πιστευουν στην μεταθανατια ζωη γιατι αν δεχτουν το προσωρινο και αμετακλητο του πραγματος θα πεθανουν απο την αυπνια ... Ο καθενας οτι τον κανει να αισθανεται καλυτερα . Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2015 από Fotis13
stavi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ποιος συγκρίθηκε μωρέ με την κομανέτσι; εντάξει φοράω ένα νούμερο μεγαλύτερο σουτιέν κέρδισα! προφανώς και δεν τον πόσταρα για να μπούμε σε διαδικασία σύγκρισης αλλά για να θαυμάσουμε τις μοναδικές της ικανότητες.
margaritagr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 1) αυριο θα κανω προπονηση με τη φιλη μου τη γυμναστρια οποτε θα της πω να δουμε τους κοιλιακους. Προσπαθω να προσεχω ολα οσα εχετε πει και να κοιταω το ταβανι και να μη σπρωχνω με τα χερια μου...στη πραξη κολλαω. 2)σημερα εκανα 600μ πισινα και το καταχαρηκα. Θα ξανακανω κολυμπι το Σαββατο κ μετα κυριακη οφφ. Κι απο δευτερα παλι 3)το προγραμμα μου θα ναι το εξης. 4 προπονησεις βαρη και 2 προπονησεις πισινα καθε βδομαδα. Ισως να κανω και μια τριτη χαλαρη πισινα μια μερα αμεσως μετα τα βαρη. Οσο για το θεμα του πρωταθλητισμου.. Για μενα χωριζεται σε δυο κατηγοριες. Υπαρχουν παιδια που "εξαναγκαζονται" να το κανουν ειτε απο γονεις ειτε απο κυβερνησεις (πχ κινα ή ιαπωνια δ εθυμαμαι) κι αυτα που σιγα σιγα οδηγουνται εκει και το θελουν. Σιγουρα ειναι κατι πολυ δυσκολο και δεν ειναι για τον μεσο ανθρωπο. Και την Τσουμελεκα εχω ακουσει να λςει ποσα στερηθηκε, αλλα ηταν επιλογη της κ δε τα μετανιωνει. Εγω προσωπικα στεναχωριεμαι που ημουν ενα παιδι δυνατο, δραστηριο, που αγαπουσε τη γυμναστικη και αναγκαστηκα να τη κοψω. Δε ξερω αν θα κανα πρωταθλητισμο, αλλα σιγουρα το ειχα μεσα μου 4
stavi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 αν επιτρέπεται, γιατί αναγκάστηκες να την κόψεις; κι εγώ έτσι νόμιζα, οτι ήμουν γεννημένη για πρωταθλητισμό, (δεδομένου την επιμονή μου όταν θέλω να πετύχω κάτι), αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι η τάση μου να βαριέμαι γρήγορα, είναι πολύ πιο έντονη
margaritagr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εγω καθε μερα ηθελα να κανω και απο κατι. Ημουν απ τα ελαχιστα παιδια που επαιρνα στα σοβαρα το μαθημα της γυμναστικης. Επαιζα χρονια μπασκετ, ειχα κανει κολυμβηση, επαιζα τεννις στον Μιλωνα.. Στο σχολειο παντα βολλευ , και ειχα βγει πρωτη σ ενα τουρνουα πινγκ πονγκ στην κατασκηνωση δυο χρονιες Λογω θυρεοειδους 2
alex_000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Φωτη τούμπανο, τα είπαμε. . Ακομα καλύτερες οι σημερινές από την άλλη που έβαλες μπραβο 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 αρα δεν ησουν αναγκασμενη να την κοψεις..
Adon1s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μαργαριτα σε καταλαβαινω. Εγω οσα αθληματα προσπαθησα να δοκιμασω τα βαριομουν, 2 αποπειρας εγιναν σοβαρες με μπασκετ και κολυμπι. Στην περιπτωση της κολυμβησης ημουν μεχρι την 1η Γυμνασιου στην ομαδα του ΠΑΟΚ, δυστυχως ομως η τοτε προπονητρια και πιθανως η νοοτροπια του πρωταθλητη, με.εδιωξαν απο το αθλημα. Διοτι η κιουρια προπονητρια μαλωσε με τους γονεις μου επειδη θεωρουσε δεδομενο οτι οφειλω να παρατησω την εννοια σχολειο για να ασχοληθω με τον πρωταθλητισμο. Ανεκαθεν ημουν διαβαστερος , πηγαινα σε ζωγραφικη κλπ και δεν πηγαινα σε ολες τις Σαββατιατικες προπονησεις. Υπηρχε και το παραληρημα της προπονητριας οτι πρεπει να αφησω το σχολειο και οτι εκει παμε για πρωταθλητισμο και οχι για αθλητισμο,βγαινουμε πρωταθλητες και οχι αθλητες που πλατσουριζουν σε πισινα οποτε με εκανε και το σιχαθηκα. Καταφυγιο με την εννοια οτι ζουσα για να ερθει η ημερα να το κανω ηταν και ειναι το Σκι. Ζουσα ολη την εβδομαδα για την Κυριακη στο βουνο. Δυστυχως ομως δεδομενου του ιδιαιτερου για την χωρα μας αθληματος (λογω υποδομων,κουλτουρας,οργανωσης,γεωγραφιας της Χωρας κλπ) και ηδη επειδη ειχα μπει στην λογικη οτι με το διαβασμα πρεπει να καταφερω κατι, δεν ασχηθηκα σε κατι παραπανω απο Κυριακατικες αναβασεις . Ηδη κλεινω 13 χρονια χιονοδρομιας.
alex_000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Στο θέμα πρωταθλητισμού ο μεγαλύτερος εγκληματίας είναι ο bro (το κλαρκ). Αυτός ότι και να έκανε ήταν πρώτος τον πρώτων. Έφτασε σε σημείο πριν έρθει κύπρο να παίζει μπάλα με τον Ζαγοράκη, Χαριστέα και άλλους παλαίμαχους κάθε εβδομάδα (μαζεύονται και παίζουνε) και φυσικά είναι ο μόνος εκεί μέσα που δεν ήταν ποτέ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.. Τα ίδια με το ακόντιο έφτασε στον 1.5 χρονο εκεί που οι άλλοι εφταναν στα 4 και το παράτησε. Πιστεύω το έχει μετανιώσει που δεν ασχολήθηκε με επαγγελματικό αθλητισμό γιατί ο χαρακτήρας του ήταν "α οι φίλοι μου" "α ξύθηκε το @δι μου".. Υπάρχει και η άλλη πλευρά των ανθρώπων που ενώ έχουν την δυνατότητα και την ικανότητα δεν έχουν την θέληση και την ωριμότητα. Τους επαγγελματίες αθλητές (ειδικά όσοι είναι αρκετά μορφωμένοι ώστε να εκφράζονται σαν άνθρωποι) τους σέβομαι τρομερά γιατί είναι απαραίτητο να συνδυάζουν πολλά καλά χαρακτηριστικά στον υπερθετικό βαθμό. 4
TEOKOS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ο πρωταθλητισμός θέλει θυσίες και από το ίδιο τον αθλητή και από τα πρόσωπα που τον στηρίζουν Ο πρωταθλητισμός θέλει χρήμα Ο πρωταθλητισμός δεν έχει καμία σχέση με fitness και καλή υγεία. Δεν τα διάβασα πουθενά τα έζησα μέσα στην οικογένειά μου. 3
stavi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εγω καθε μερα ηθελα να κανω και απο κατι. Ημουν απ τα ελαχιστα παιδια που επαιρνα στα σοβαρα το μαθημα της γυμναστικης. Επαιζα χρονια μπασκετ, ειχα κανει κολυμβηση, επαιζα τεννις στον Μιλωνα.. Στο σχολειο παντα βολλευ , και ειχα βγει πρωτη σ ενα τουρνουα πινγκ πονγκ στην κατασκηνωση δυο χρονιες Λογω θυρεοειδους ΑΧΑ Σ'έπιασα πουλάκι μου! είδες που είχες σώμα καλό και πριν αρχισεις το γυμναστήριο γιατί ακριβώς δεν ήσουν ποτέ couch potato! στα λογια μου έρχεσαι Στο θέμα πρωταθλητισμού ο μεγαλύτερος εγκληματίας είναι ο bro (το κλαρκ). Αυτός ότι και να έκανε ήταν πρώτος τον πρώτων. Έφτασε σε σημείο πριν έρθει κύπρο να παίζει μπάλα με τον Ζαγοράκη, Χαριστέα και άλλους παλαίμαχους κάθε εβδομάδα (μαζεύονται και παίζουνε) και φυσικά είναι ο μόνος εκεί μέσα που δεν ήταν ποτέ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.. Τα ίδια με το ακόντιο έφτασε στον 1.5 χρονο εκεί που οι άλλοι εφταναν στα 4 και το παράτησε. Πιστεύω το έχει μετανιώσει που δεν ασχολήθηκε με επαγγελματικό αθλητισμό γιατί ο χαρακτήρας του ήταν "α οι φίλοι μου" "α ξύθηκε το @δι μου".. Υπάρχει και η άλλη πλευρά των ανθρώπων που ενώ έχουν την δυνατότητα και την ικανότητα δεν έχουν την θέληση και την ωριμότητα. Τους επαγγελματίες αθλητές (ειδικά όσοι είναι αρκετά μορφωμένοι ώστε να εκφράζονται σαν άνθρωποι) τους σέβομαι τρομερά γιατί είναι απαραίτητο να συνδυάζουν πολλά καλά χαρακτηριστικά στον υπερθετικό βαθμό. τι λε ρε παιδί μου έχεις τέτοιον αδερφό και δεν μας τον γνώρισες; : P κι εγώ στην τρίτη γυμνασίου ειχα βγει δεύτερη σε αγώνα αντοχής απ'ολο το σχολείο μου (πρωτη ειχε βγει μια του στιβου) και είχα δικαίωμα να αγωνιστώ με όλες τις πρώτες και δεύτερες όλης της θεσσαλονίκης σε έναν αγώνα που δεν εμφανίστηκα ποτέ.. γιατί σκέφτηκα: τι δουλειά έχω εγώ, ένα σκουπίδι του φόρουμ, με αυτές του στίβου. . έμεινα με την απορία, τι σκατά θα έκανα τελικά σ'αυτόν τον αγώνα αν πήγαινα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις