Mikeasdf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Τα sumo squat τι φαση? Ειναι πιο ευκολα/δυσκολα? Η τα κανεις μαζι με κανονικα squat?
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Τα sumo squat τι φαση? Ειναι πιο ευκολα/δυσκολα? Η τα κανεις μαζι με κανονικα squat? τα κάνω την δεύτερη φορά που κάνω lower. Στη πρώτη Lower day έχω και squat. προσαγωγός, μηριαίος και γλουτός κλαίνε στα sumo ταυτόχρονα. Πιο άνετα έχω τη τεχνική της από τα κανονικά squat. 2
Expertr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ουσιαστικα ειναι πιο ευκολα απο τα κανονικα squat ... Απλα πιανει μυικες ομαδες που αλλου δεν τις δουλευουμε και το πιασιμο στην αρχη ειναι υπερβολικο 2
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Ουσιαστικα ειναι πιο ευκολα απο τα κανονικα squat ... Απλα πιανει μυικες ομαδες που αλλου δεν τις δουλευουμε και το πιασιμο στην αρχη ειναι υπερβολικο σε μένα είναι διαχρονικό. πάντως όσες κοπέλες μου λένε θέλω να γυμνάσω οπίσθια μοίρα και προσαγωγό τους την προτείνω ανεπιφύλακτα. για μένα ένα συν είναι το καλύτερο stability στο ανέβασμα.
Glikos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν τρολαρεις ή όχι απλά θα πω οτι το pulp fiction ειναι έπος! Αγαπάμε Tatantino! On topic : βασιλικό πολτό online σε καλή τιμή ξέρετε κανα εμπιστο site?
stavi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 σεβάσου το νήμα που βρίσκεσαι το σέβομαι, ρώτησα ποια η διαφορά του powerlifter με τον weightlifter και μου απαντάει ιεροσυλία... αν πω και κάτι παραπάνω δε σημαίνει ότι δεν το σέβομαι
Expertr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 σε μένα είναι διαχρονικό. πάντως όσες κοπέλες μου λένε θέλω να γυμνάσω οπίσθια μοίρα και προσαγωγό τους την προτείνω ανεπιφύλακτα. για μένα ένα συν είναι το καλύτερο stability στο ανέβασμα. Για μηριαια δικεφαλα και στα κανονικα squat πιανουν αρκει να κατεβεις οσο κατω χρειαζεται ωστε να ενεργοποιηθουν.
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Για μηριαια δικεφαλα και στα κανονικα squat πιανουν αρκει να κατεβεις οσο κατω χρειαζεται ωστε να ενεργοποιηθουν. δεν διαφωνώ καθόλου, τουναντίον συμφωνώ και επαυξάνω 1
Expertr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 δεν διαφωνώ καθόλου, τουναντίον συμφωνώ και επαυξάνω Επισης απο τις καλυτερες ασκησεις ειναι στο μηχανημα για τις γαμπες που εχω στην φωτογραφια. Ανεβαινεις αναποδα με τα γονατα πανω στο καθισμα (μαζι με μια πετσετα γιατι αλλιως θα πονανε ) και τα ποδια στο υψος3 των αστραγαλων να κοντραρουν στα μαξιλαρακια. Βαζεις εναν απεναντι σου και ξεκινας και κατεβαινεις με οσο πιο ισιο κορμο μπορεις και πιο μακρυα με τεντομενα χερια , ο αλλος βαζει τα χερια του για να σε βοηθαει να σταματας και να ξανασηκωνεσαι οσο χρειαζεσαι.
Mikeasdf Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Επισης απο τις καλυτερες ασκησεις ειναι στο μηχανημα για τις γαμπες που εχω στην φωτογραφια. Ανεβαινεις αναποδα με τα γονατα πανω στο καθισμα (μαζι με μια πετσετα γιατι αλλιως θα πονανε ) και τα ποδια στο υψος3 των αστραγαλων να κοντραρουν στα μαξιλαρακια. Βαζεις εναν απεναντι σου και ξεκινας και κατεβαινεις με οσο πιο ισιο κορμο μπορεις και πιο μακρυα με τεντομενα χερια , ο αλλος βαζει τα χερια του για να σε βοηθαει να σταματας και να ξανασηκωνεσαι οσο χρειαζεσαι. Hack squat?
Mikeasdf Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Α καμια σχεση.Καταλαβα εντελως λαθος γιατι δεν ειχες προλαβει να βαλεις την εικονα οταν εγραψα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Έτσι και ξαναδώ Σαββατιάτικα 10 αναφορές σερί για αυτο το σαχλοtopic, θα το κλειδωσω και μετά θα παρακαλάτε άλλους να σας το ανοίξουν ξανά... 2
stavi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Έτσι και ξαναδώ Σαββατιάτικα 10 αναφορές σερί για αυτο το σαχλοtopic, θα το κλειδωσω και μετά θα παρακαλάτε άλλους να σας το ανοίξουν ξανά... α τα πουλάκια μου κάνουν αναφορές σορυ billdanos, my bad στο υπόσχομαι εσένα προσωπικά ότι δε θα ξαναγίνει
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Βρουμ για anti Fitness μεριά Stavi ελα γέλιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις