Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ νόμιζα ότι τώρα το άρχιζες...αφού είχες ρωτήσει κιόλας πιό να κάνεις νομίζω. Τέλος πάντων.

Μπορούν να φτιαχτούν και προγράμματα υπερτροφίας που δεν είναι σαν τα κλασικά bb προγράμματα που βαράς κάθε μυ 1 φορά/βδομάδα. Μπορείς να αρχίσεις προπονώντας κάθε μυ 2 φορές/βδομάδα. Μία καλή αρχή είναι upper/lower-off-upper/lower-off-off repeat. 

Καλά λογικό να είχες κολλήσει πάγκο. Η πρώτη κίνηση που κολλάει είναι. Εκεί βοηθάει το progression με micro plates μισού κιλού.

thank y :* αμα ειναι συνεχιζω το ss αλλο εναν μηνα και μετα θα μπω upper/lower-off-upper/lower-off-off repeat. οπως μ προτινες

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ρε συ δεν σου φαίνεται γελοίο να μιλάμε για διαφορές της τάξεως του 1γρ. υδ/ακα ? Το είπα έτσι στον φίλο για να δείξω πως δεν γίνεται. 20γρ. πρωτεΐνη είναι 80 θερμίδες οπότε εξ ορισμού δεν γίνεται να βρούμε κάτι με τις μισές από τις 100 και κάτι ψηλά που είναι το τυπικό.

Προφανως και ειναι γελοιο. Εγω πιο πολυ για την τιμη της την εβαλα.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως και ειναι γελοιο. Εγω πιο πολυ για την τιμη της την εβαλα.

Αυτη ειναι Πορτογαλια,πιο πολλα θα ειναι τα μεταφορικα παρα η πρωτεινη. :devil:

Δημοσ.

Μην παιρνεις αυτη που ειναι ακριβη παρε η αυτη που ειπε o Bosei  η αυτη :   http://www.xtr.gr/el/complete-protein-2000g-on.htmlΜΠα

Μπα ,όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω έπεσε χοντρή παντόφλα από την γυναίκα. Με είδε που κοίταγα στο ipad προσφορές,διάβασε τα πακέτα με κρεατίνες και αμινοξέα και φρίκαρε.

Από το να έχω γκρίνια τέρμα τα συμπληρώματα για μένα.

Έτσι και αλλιώς κόψαμε το τσιγάρο κάνα 3μηνο τώρα. 300 ευρώ κέρδος τον μήνα θα τα ΦΑΩ και θα το καταευχαριστηθώ :)

post-68421-0-54348500-1450303180_thumb.jpg

post-68421-0-32113600-1450303190_thumb.jpg

post-68421-0-39380500-1450303203_thumb.jpg

post-68421-0-03072000-1450303214_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Μπα ,όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω έπεσε χοντρή παντόφλα από την γυναίκα. Με είδε που κοίταγα στο ipad προσφορές,διάβασε τα πακέτα με κρεατίνες και αμινοξέα και φρίκαρε.

Έτσι και αλλιώς κόψαμε το τσιγάρο κάνα 3μηνο τώρα. 300 ευρώ κέρδος τον μήνα θα τα ΦΑΩ και θα το καταευχαριστηθώ :)

Εγώ άμα είχα γυναίκα και μ πετούσε την whey θα την χωριζα

• Like 1
Δημοσ.

Μην τρως μονο κρεατα,φαε και οσπρια και σαλατες.Το πολυ κρεας κανει κακο σε διαφορα επιπεδα.

Δημοσ.

Εχω να φαω σαλατικα πολυ καιρο (εξαιρουνται 1-2 ντοματες κ μπροκολα το μηνα).

Ποσος καιρος μου εχει απομεινει? :huh:  :( 

Δημοσ.

Εχω να φαω σαλατικα πολυ καιρο (εξαιρουνται 1-2 ντοματες κ μπροκολα το μηνα).

Ποσος καιρος μου εχει απομεινει? :huh:  :(

σε 5 ψοφάς 

• Like 2
Δημοσ.

Κοιμησου καμια ωρα και πανε μετα.

Λες να μην το έκανα άμα μπορούσα..έχω μάθημα στις τέσσερις,οταν το τελειώσω πάω gym και μετά έχω πάλι διάβασμα γτ γράφω την Παρασκευή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...