snow22 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ νόμιζα ότι τώρα το άρχιζες...αφού είχες ρωτήσει κιόλας πιό να κάνεις νομίζω. Τέλος πάντων. Μπορούν να φτιαχτούν και προγράμματα υπερτροφίας που δεν είναι σαν τα κλασικά bb προγράμματα που βαράς κάθε μυ 1 φορά/βδομάδα. Μπορείς να αρχίσεις προπονώντας κάθε μυ 2 φορές/βδομάδα. Μία καλή αρχή είναι upper/lower-off-upper/lower-off-off repeat. Καλά λογικό να είχες κολλήσει πάγκο. Η πρώτη κίνηση που κολλάει είναι. Εκεί βοηθάει το progression με micro plates μισού κιλού. thank y :* αμα ειναι συνεχιζω το ss αλλο εναν μηνα και μετα θα μπω upper/lower-off-upper/lower-off-off repeat. οπως μ προτινες
Expertr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ρε συ δεν σου φαίνεται γελοίο να μιλάμε για διαφορές της τάξεως του 1γρ. υδ/ακα ? Το είπα έτσι στον φίλο για να δείξω πως δεν γίνεται. 20γρ. πρωτεΐνη είναι 80 θερμίδες οπότε εξ ορισμού δεν γίνεται να βρούμε κάτι με τις μισές από τις 100 και κάτι ψηλά που είναι το τυπικό. Προφανως και ειναι γελοιο. Εγω πιο πολυ για την τιμη της την εβαλα. 1
benign Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Προφανως και ειναι γελοιο. Εγω πιο πολυ για την τιμη της την εβαλα. Αυτη ειναι Πορτογαλια,πιο πολλα θα ειναι τα μεταφορικα παρα η πρωτεινη.
Expertr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Αυτη ειναι Πορτογαλια,πιο πολλα θα ειναι τα μεταφορικα παρα η πρωτεινη. Απο 50€ και πανω ειναι δωρεαν
benign Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Απο 50€ και πανω ειναι δωρεαν Σιγουρα? Τοτε θα το κοιταξω.
Expertr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Σιγουρα? Τοτε θα το κοιταξω. Εχω κατι χρονια που ψωνιζω μονο απο εκει.
TEOKOS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μην παιρνεις αυτη που ειναι ακριβη παρε η αυτη που ειπε o Bosei η αυτη : http://www.xtr.gr/el/complete-protein-2000g-on.htmlΜΠα Μπα ,όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω έπεσε χοντρή παντόφλα από την γυναίκα. Με είδε που κοίταγα στο ipad προσφορές,διάβασε τα πακέτα με κρεατίνες και αμινοξέα και φρίκαρε. Από το να έχω γκρίνια τέρμα τα συμπληρώματα για μένα. Έτσι και αλλιώς κόψαμε το τσιγάρο κάνα 3μηνο τώρα. 300 ευρώ κέρδος τον μήνα θα τα ΦΑΩ και θα το καταευχαριστηθώ 2
snow22 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μπα ,όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω έπεσε χοντρή παντόφλα από την γυναίκα. Με είδε που κοίταγα στο ipad προσφορές,διάβασε τα πακέτα με κρεατίνες και αμινοξέα και φρίκαρε. Από το να έχω γκρίνια τέρμα τα συμπληρώματα για μένα. Έτσι και αλλιώς κόψαμε το τσιγάρο κάνα 3μηνο τώρα. 300 ευρώ κέρδος τον μήνα θα τα ΦΑΩ και θα το καταευχαριστηθώ Εγώ άμα είχα γυναίκα και μ πετούσε την whey θα την χωριζα 1
benign Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μπα ,όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω έπεσε χοντρή παντόφλα από την γυναίκα. Με είδε που κοίταγα στο ipad προσφορές,διάβασε τα πακέτα με κρεατίνες και αμινοξέα και φρίκαρε. Από το να έχω γκρίνια τέρμα τα συμπληρώματα για μένα. Έτσι και αλλιώς κόψαμε το τσιγάρο κάνα 3μηνο τώρα. 300 ευρώ κέρδος τον μήνα θα τα ΦΑΩ και θα το καταευχαριστηθώ Μην τρως μονο κρεατα,φαε και οσπρια και σαλατες.Το πολυ κρεας κανει κακο σε διαφορα επιπεδα.
Mikeasdf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Εχω να φαω σαλατικα πολυ καιρο (εξαιρουνται 1-2 ντοματες κ μπροκολα το μηνα). Ποσος καιρος μου εχει απομεινει?
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Εχω να φαω σαλατικα πολυ καιρο (εξαιρουνται 1-2 ντοματες κ μπροκολα το μηνα). Ποσος καιρος μου εχει απομεινει? σε 5 ψοφάς 2
Mikeasdf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 But...but... BTW, ποτε θα κανετε προπονηση με αλεξ κλπ? i want in!
snow22 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Καληνύχτα πάω για υπνο (1:05) να δω πως θα βγάλω προπόνηση αύριο με 5:30 ώρες...Αύριο πρέπει να ξυπνήσω 6:30
snow22 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Κοιμησου καμια ωρα και πανε μετα. Λες να μην το έκανα άμα μπορούσα..έχω μάθημα στις τέσσερις,οταν το τελειώσω πάω gym και μετά έχω πάλι διάβασμα γτ γράφω την Παρασκευή
Προτεινόμενες αναρτήσεις