Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακόμα και στα deload που μπήκα αυτές τις προπονήσεις έχω πάλι πρηξίματα ... normal or abnormal?

wizzy, το μόνο που ξέρω είναι ότι με παγοθεραπεία μειώνεται και ότι έχω ευερέθιστη επιγονατίδα (?!)
από τότε που απέκτησα το ποδήλατο της diadora ξανά εμφανίστηκε το θέμα !!! δεν έμεινα καθόλου μα καθόλου ικανοποιημένη...έχω σκεφτεί ότι παίζει και να ναι με ιμάντα......... 

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ο Δημήτρης είναι επιβλέπων γυμναστής στο cross training στο γυμναστήριό μου.

Απίστευτος!!!!

• Like 4
Δημοσ.

[...]

wizzy, το μόνο που ξέρω είναι ότι με παγοθεραπεία μειώνεται και ότι έχω ευερέθιστη επιγονατίδα (?!)

από τότε που απέκτησα το ποδήλατο της diadora ξανά εμφανίστηκε το θέμα !!! δεν έμεινα καθόλου μα καθόλου ικανοποιημένη...έχω σκεφτεί ότι παίζει και να ναι με ιμάντα......... 

Επ, κοπελιά, δεν μου είπες κάτι για ευερέθιστη επιγονατίδα όταν συζητάγαμε για την αγορά του στατικού ποδήλατου - ίσως τελικά να μην ήταν σωστή η αγορά!

Κοίτα, πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις. Όμως, έχω μια γνωστή που είχε κι αυτή πρόβλημα στην επιγονατίδα - βασικά, το η όλη άρθρωση στο αριστερό της γόνατο "δούλευε" με λανθασμένο τρόπο, με αποτέλεσμα να μην "ανοίγει" και να μην "κλείνει" σωστά. Έκανε ποδήλατο απρόσκοπτα, κάποιες φορές πονούσε, κάποιες όχι, ώσπου σε κάποια φάση ο πόνος έγινε μόνιμος και δυνατός. Με τα πολλά, ανακάλυψε ότι το πρόβλημα οφειλόταν στον τρόπο που πατούσε το πέλμα της. Πήγε σε έναν ειδικό και της έφτιαξε ορθωτικά πέλματα, τα οποία τα φοράει με όλα της τα παπούτσια (πολιτικά, αθλητικά, ποδηλατικά) και το πρόβλημα διορθώθηκε. Η άρθρωση πλέον "δουλεύει" όπως πρέπει και ο πόνος εξαφανίστηκε.

Θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις. Τα ορθωτικά πέλματα δεν είναι φτηνά, στοιχίζουν γύρω στα €120, αλλά άμα είναι να προλάβουν μελλοντικές παθήσεις στο γόνατο, χαλάλι. Σκέψου το.

• Like 1
Δημοσ.

Για να δεις διαφορά στο σώμα σου σε φάση recomp -δηλαδή να μείνεις στα ίδια κιλά και να αλλάξει η σύσταση λίπους/μυς- θέλει χρόνο και βάλε. Φυσικά δε θα δεις διαφορά σε 2 μήνες.

Αν θυμάμαι καλά ένα βίντεο που ανέβασες με το deadlift, είσαι αρκετά αδύνατος οποτε μπορείς να δεις διαφορά αν μπεις σε όγκο. Κι είναι και καλός δείκτης για ποιότητα προπόνησης γιατί αν η διατροφή σου είναι σωστή -ελαφρώς υπερθερμιδική με ταυτόχρονη έμφαση σε συχνή λήψη πρωτείνης ώστε να φτάσεις να παίρνεις 2-3 φορές το βάρος σου σε πρωτείνη- τότε θα πρέπει να βάζεις μυς. Αν όμως παχύνεις και βάλεις κυρίως λίπος αντί για μυς σημαίνει πώς δε γυμνάζεσαι αρκετά απαιτητικά.

https://www.dropbox.com/s/48rizjlx6ar3re5/DSC_0007.JPG?dl=0

οχι φιλε μ εβαλα 2 κιλα απο τοτε χεχε :D 

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση 5γρ κρεατίνη πριν την προπόνηση και 5γρ μετα είναι καλα ;;; και πολύ νερό βέβαια

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση 5γρ κρεατίνη πριν την προπόνηση και 5γρ μετα είναι καλα ;;; και πολύ νερό βέβαια

Μια χαρά.Άμα είναι αρχή μπορείς να κάνεις και φόρτωμα να πάρεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα 3 σκουπ.Βασικά δεν τα ξέρω καλά ας σου πουν τα παιδιά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μ

Πάντως να κάνεις κύκλους μετά από κάποιους μήνες(2-3) να την σταματήσεις για έναν μήνα

Δημοσ.

https://www.dropbox.com/s/48rizjlx6ar3re5/DSC_0007.JPG?dl=0

οχι φιλε μ εβαλα 2 κιλα απο τοτε χεχε :D

Newbie gains.

http://www.bodybuilding.com/fun/ask-the-ripped-dude-how-much-muscle-can-i-put-on-naturally.html

Το μεγάλο θετικό όταν ξεκινάς :)

Πάντως το bulking ειδικά τους χειμερινούς μήνες είναι πολύ πιο εύκολη(και ευχάριστη :P ) διαδικασία και αν προσέχεις ελάχιστα τα κιλά θα είναι σχεδόν όλα καλά . 

Δημοσ.

Όχι δεν είναι καλά. 5γρ. οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας will do the work. 

Υπάρχει και η επιλογή να κάνεις φόρτωμα αλλά για λόγους οικονομίας (όσο φθηνή κι αν είναι η κρεατίνη) δεν το προτείνω. Η διαφορά είναι ότι το saturation στους μυς θα γίνει πιό γρήγορα vs αν κάνεις απλά 5γρ./ημέρα. 

• Like 2
Δημοσ.

Newbie gains.

http://www.bodybuilding.com/fun/ask-the-ripped-dude-how-much-muscle-can-i-put-on-naturally.html

Το μεγάλο θετικό όταν ξεκινάς :)

Πάντως το bulking ειδικά τους χειμερινούς μήνες είναι πολύ πιο εύκολη(και ευχάριστη :P ) διαδικασία και αν προσέχεις ελάχιστα τα κιλά θα είναι σχεδόν όλα καλά .

Προσέχω αρκετά...έχω ανεβάσει κυρίως τον υδατάνθρακα από 200-220 τώρα βγάζω 300 Παρατήσα πως εχει ανοίξει η όρεξη μου(πρωτεΐνη 130γρ)

Πάω γυμναστήριο δύο μήνες και 3 εβδομάδες +3,5 κιλά

Όχι δεν είναι καλά. 5γρ. οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας will do the work.

Υπάρχει και η επιλογή να κάνεις φόρτωμα αλλά για λόγους οικονομίας (όσο φθηνή κι αν είναι η κρεατίνη) δεν το προτείνω. Η διαφορά είναι ότι το saturation στους μυς θα γίνει πιό γρήγορα vs αν κάνεις απλά 5γρ./ημέρα.

Μια σχετικά πρόσφατη έρευνα έδειξε πως έχει παραπάνω οφέλη αν ο ασκούμενους κατανάλωσει κρεατίνη μετά την προπόνηση

Όταν μπω από pc θα παραθέσω την έρευνα

Δημοσ.

Μια σχετικά πρόσφατη έρευνα έδειξε πως έχει παραπάνω οφέλη αν ο ασκούμενους κατανάλωσει κρεατίνη μετά την προπόνηση

Όταν μπω από pc θα παραθέσω την έρευνα

Ξέρω ποιά λες. Μία του 2014...την έχω κι εγώ, την έχω βάλει κι εδώ μέσα.

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν 100άδες έρευνες που δείχνουν την αποτελεσματικότητα της κρεατίνης με διάφορες ώρες οπότε δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό. 

Δημοσ.

ισχυει. 5γρ εγω προσωπικα βαζω μαζι με την πρωτεινη μετα την προπονηση γιατι τοτε με βολευει..

δεν χρειαζεται παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

ισχυει. 5γρ εγω προσωπικα βαζω μαζι με την πρωτεινη μετα την προπονηση γιατι τοτε με βολευει..

δεν χρειαζεται παραπανω.

Κρεατίνη να ξεκινήσω μετά από 6-7 μήνες?

Πρέπει να αξίζει..δεδομένου ότι είναι και φθηνή και εχει άμεσα αποτελέσματα

Δημοσ.

Νομιζω κάπου πάρεις το ματι μου οτι δεν ειναι καλο να παίρνεις για μεγαλο διάστημα(δεν θυμάμαι ποσο) κρεατίνη, ισχύει ?

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω κάπου πάρεις το ματι μου οτι δεν ειναι καλο να παίρνεις για μεγαλο διάστημα(δεν θυμάμαι ποσο) κρεατίνη, ισχύει ?

Και εγώ έτσι νομίζω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...