snow22 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Είναι σαν την On ...κακή γεύση,no glutamine,no creatine,no glycine...έχει βέβαια υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χαμηλά carbs. Ναι είπες περνεις της Ον για αυτό είπα να στην δείξω...και εγώ όταν τελειώσει η impact η την hardcore η την whey της muscletech(αν και δεν έχω ακούσει τόσο καλά λόγια)λέω να πάρω
revolver1990 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μύθος. http://examine.com/supplements/Glutamine/ http://etd.lsu.edu/docs/available/etd-06162005-142747/unrestricted/Piattoly_thesis.pdf Όλο αλλά κυρίως σελίδες 15-16. Anyway..
snow22 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είδα το πινακάκι αυτής που λέτε αλλά καλό είναι που δεν έχει όλα αυτά. Όταν υπάρχουν είναι εις βάρος της "κανονικής" πρωτείνης. Αυτά τα βάζουν για να φαίνονται μεγαλύτερες οι τιμές της συνολικής πρωτείνης. Αυτό για την τιμή μπορεί να ισχύει...στην συγκεκριμένη περίπτωση είσαι μέσα έχουν αίσθητη διάφορα
Liverpool89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 το total δεν σου κάνει ? Με 250-300γρ είσαι τζιτζί. Δες αν σε συμφέρει. Μύθος. http://examine.com/supplements/Glutamine/ Το τοταλ κανει τεσσερα ευρω το κιλο. Η tpw casein εχει σαραντα ευρω η δικιλη. Νομιζω στα ιδια λεφτα ερχονται Αγγλικο προιον. Μου το εδειξε ο αδερφος μου, αυτα εδω δεν υπαρχουν
bosei Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 http://etd.lsu.edu/docs/available/etd-06162005-142747/unrestricted/Piattoly_thesis.pdf Όλο αλλά κυρίως σελίδες 15-16. Anyway.. Ρε συ έγραψες βοηθά στην αναδόμηση του μυικού συστήματος. To thesis που πόσταρες δεν εξετάζει καν αυτό. Στις σελίδες που λες που υποτίθεται γίνεται support το ότι βοηθάει στην αναδόμηση, για reference υπάρχει μία έρευνα σχεδόν 30 χρόνων που έγινε σε ποντίκια ! Τέλος πάντων εγώ πόσταρα την πηγή από πάνω γιατί έχουν κάτσει κάποιοι άνθρωποι και έχουν διαβάσει ό,τι έρευνα υπάρχει σχετικά με την γλουταμίνη και έχουν βγάλει ένα unbiased συμπέρασμα. Το τοταλ κανει τεσσερα ευρω το κιλο. Η tpw casein εχει σαραντα ευρω η δικιλη. Νομιζω στα ιδια λεφτα ερχονται Αγγλικο προιον. Μου το εδειξε ο αδερφος μου, αυτα εδω δεν υπαρχουν 4 ? Εγώ γιατί νομίζω πως το παίρνω 2,90κάτι ? Αν είναι όντως 4 και αφού δεν σε περισσεύουν βγάλε χαρτί μολύβι και υπολόγιζε. Καλά λογικό να τα έχουν εκεί. Εδώ ποιός θα τα έπαιρνε ? Πόσοι εκτιμάμε ότι έχει τόση ψηλά την πρωτεΐνη...
Liverpool89 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Χαχα... οντως... τελειο ειναι ομως..ενα ευρω κανει 1
Votritis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 4 ? Εγώ γιατί νομίζω πως το παίρνω 2,90κάτι ? Αν είναι όντως 4 και αφού δεν σε περισσεύουν βγάλε χαρτί μολύβι και υπολόγιζε. Nομιζω αναφέρεται συγκεκριμένα στο τοταλ ,ειναι λιγο ακριβο,τα υπόλοιπα εχουν 3Ε περίπου. Απο τη άνοιξη που ζεσταίνει ο καιρος το γιαουρτι του δίνω και καταλαβαίνει , 2κιλα τρωω την εβδομάδα.
viper2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Αξιζει να παρω καζεινη για το βραδυ; Φάε γιαούρτι καλυτερα. 1
TEOKOS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Ξαφνικά εκεί που περπατούσα οξύς πόνος σε δεξί προσαγωγό στο ύψος της βουβωνικής. Σε φάση ότι 150 μέτρα μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητο τα έκανα κουτσό στηριζόμενος στην γυναίκα μου. Πόδια είχα κάνει τελευταία την Δευτέρα . Δεν νομίζω να σχετίζεται Θα πάω γιατρό άμα συνεχίσει αλλά έχει κανείς εμπειρία σχετική με το να τραυματιστείς στο γυμναστήριο και να σου βγει μετά 5 ημέρες ;
Vapir Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 τι μαγκιά το πράσινο τσάι , για εμένα είναι ο καλύτερος φυσικός τρόπος για appetite suppression. Φάτε παιδιά , εγώ θα αρχίσω 1-1 κόψιμο, αυτή τη στιγμή δεν μου κάνει κούκου τίποτα απο μάσαyoloooooooooo αχαχχααχχαχαχα 1
Liverpool89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Πηγαγια γιαούρτι και καλα,τρια τοταλ 3,8 του κιλου 4+... Το γιουρτι που ανεβασα πριν ειναι απο την arla αλλα εδω στην Ελλάδα δεν το χουν Πηρα ασπραδι,ξανα μονο αυγα.
Mikeasdf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εχει αγορασει κανεις ασπραδια αυγου που ειναι σε κουτι σαν γαλα? Τι λενε απο γευση? Αξιζει να παρω για να κανω το πρωι?
Liverpool89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εγω πηρα. Ακριβα για μενα. Αλλα δεν εχουν γευση καμια. Εχει αν γουσταρεις με γευσεις μπανανα φράουλα
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Λιβε ΑΒ η του λιντλ το γιαούρτι κάτω από τρία ευρώ και μικρή διαφορά με το τοταλ 1
Mikeasdf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Εγω πηρα. Ακριβα για μενα. Αλλα δεν εχουν γευση καμια. Εχει αν γουσταρεις με γευσεις μπανανα φράουλα Απο που τα πηρες και ποσο εκαναν? Νταξει αφου δεν εχουν γευση δε με ενοχλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις