Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σπεκτ, τυφλώθηκες από τις γκομενάρες στο Ταλίν και δεν παρατηρείς τα μηνύματα. Και το ύψος της λέει η κοπέλα και το ότι είναι κοπέλα φαίνεται από την κατάληξη του ρήματος. Χώρια αυτό το Mary στο ψευδώνυμό της.  :-D

Κοπελιά, σίγουρα χρειάζεσαι μυς γιατί τα κιλά σου μια χαρά είναι για το ύψος σου. 

Δεν πειράζει!Δε θα το πρόσεξε! :-D Πως θα ''βάλω''μυς λοιπόν?Μόνο με ασκήσεις??Συγνώμη αλλά είμαι λίγο άσχετη! :unsure:

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

Σπεκτ, τυφλώθηκες από τις γκομενάρες στο Ταλίν και δεν παρατηρείς τα μηνύματα. Και το ύψος της λέει η κοπέλα και το ότι είναι κοπέλα φαίνεται από την κατάληξη του ρήματος. Χώρια αυτό το Mary στο ψευδώνυμό της.  :-D

Κοπελιά, σίγουρα χρειάζεσαι μυς γιατί τα κιλά σου μια χαρά είναι για το ύψος σου. 

Παγωσαν τα ματια μου απο τους - που εχει :P δεν το ειδα το προηγουμενο ! βασικα το ειδα πριν απαντηση η δημητρα αλλα σαν να μην υπηρχε :P  Το ονομα το ειδα αφου διαβασα το μηνυμα και ξεκινησα να γραφω! 

Με τα πολλα πολλα μια χαρα εισαι! Λιγα βαρη τωρα να βαλεις κανα μυ και θα σαι σουπερ! Αν βαλεις και ψευτικα βυζια θα σαι μες στη καυλα :P 

Δημοσ.

Παγωσαν τα ματια μου απο τους - που εχει :P δεν το ειδα το προηγουμενο ! βασικα το ειδα πριν απαντηση η δημητρα αλλα σαν να μην υπηρχε :P  Το ονομα το ειδα αφου διαβασα το μηνυμα και ξεκινησα να γραφω! 

Με τα πολλα πολλα μια χαρα εισαι! Λιγα βαρη τωρα να βαλεις κανα μυ και θα σαι σουπερ! Αν βαλεις και ψευτικα βυζια θα σαι μες στη καυλα :P

:-D  :-D  :-D  :-D Θα μείνω στα βάρη! :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτεΐνη, ζορικες ασκησεις αντιστασεων κ χρονια για να βαλεις καθαρους μυες.

Κοψε το πολυ αεροβιο αν δν θες να χασεις στηθος.

Εχασες πολλα κιλα, διχως να αναφερεις το βαθος χρονου, οποτε λογικο να σε σοκαρει η απωλεια του. Δυστυχως, ειναι απο τα πρωτα που θυσιαζονται στο βωμο της καυσης.

Τρωγε καθαρα κ υγιεινα σε βαθος χρονων κ ολα θα ερθουν. Υπομονη κ επιμονη.

Δωσε εμφαση στα βαρη απο το αεροβιο πια, αποψη μου

• Like 1
Δημοσ.

αν εχεις πιασει και ακομη εισαι αρνητικος παιζει η πιθανοτητα του γκει :P (πλακα κανω)

http://i.imgur.com/h4Gmerf.gifv

Αν και έχω πιάσει προσωπικά προτιμώ το natural. :)

Φαίνεται και πιο ωραίο οπτικά. My 2 cents.

Δημοσ.

σπεκτ το αντίθετο !

τα σιλικονατα ειναι ωραια  για μάτι ,  αλλα χάλια στην αίσθηση, στο άγγιγμα  ..

σου μιλαει μεγάλη εμπειρία λέμε :)

• Like 3
Δημοσ.

Το φυστικοβούτυρο κατεβάζει την χοληστερόλη αν είναι χωρίς πρόσθετα υδρογονωμένα λιπαρά.Δεν βουλώνει τίποτα ,μάλλον ξεβουλώνει

εννουσα απο αποψη θερμιδων :)

Δημοσ.

Είναι και πόσο καλή δουλειά έχει κάνει ο γιατρός. Τι μέγεθος έχει βάλει κλπ. Αλλά προσωπικά τα natural είναι στην κορυφή.

• Moderators
Δημοσ.

Αν και έχω πιάσει προσωπικά προτιμώ το natural. :)

Φαίνεται και πιο ωραίο οπτικά. My 2 cents.

καλα αν παιζει καλο φυσικο εννοειται ρε!

σπεκτ το αντίθετο !

τα σιλικονατα ειναι ωραια  για μάτι ,  αλλα χάλια στην αίσθηση, στο άγγιγμα  ..

σου μιλαει μεγάλη εμπειρία λέμε :)

εγω  με αμερικανικη εμπειρια δεν εχω παραπονο!

Δημοσ.

Γιατί μας λένε να κάνουμε διάδρομο στο γυμναστήριο για ζέσταμα; Θυμάμαι όταν πήγαινα γυμναστήριο είχαν πει οι γυμναστές να κάνουμε ζέσταμα σε διάδρομο ή ποδήλατο πριν ξεκινήσουμε με ο,τιδήποτε. Ο διάδρομος ήταν ό,τι πιο βαρετό υπήρχε και για μένα δεν έκανε και το τρελό ζέσταμα. (Το μόνο που ευχαριστιόμουν ήταν κάτι ποδήλατα, τα οποία ήταν σαν κανονικό ποδήλατα, απλά έβαζες δυσκολία με μία βαλβίδα. Όχι από εκείνα που κάθεσαι, τα ηλεκτρονικά.) Τουλάχιστον για μένα. Δε μπορώ να ζεσταθώ εύκολα, για πόδια ειδικά. Θέλω τρέξιμο (μαζί με όλες τις ανάλογες ασκήσεις) τουλάχιστον 20λεπτο και προσεγμένο (εύκολες θλάσεις σε γάμπες σε 5χ5).

Πλέον, σπάνια κάνω ζέσταμα με τρέξιμο για την προπόνηση. Απλά ξεκινάω με ευκολότερες ασκήσεις κι έτσι ζεσταίνομαι. Δηλαδή, αν έχω push-ups, θα ξεκινήσω με 1Χ20 full push-ups και θα καταλήξω το ζέσταμα με 1Χ15 close push-ups. Πλέον ξεκινώ την άσκηση που έχω στο πρόγραμμα. Παίζω με διαβαθμίσεις. Σα να ξεκινούσα με λίγα κιλά και σιγά σιγά να ανέβαινα σε αυτά που είναι να κάνω στο πρόγραμμα. Αυτός πιστεύω είναι ο καλύτερος τρόπος να ζεσταθείς, όταν ειδικά έχεις να γυμνάσεις συγκεκριμένο σημείο του σώματος.

Τι λένε οι ειδικοί για το ζέσταμα;

λαλακιες ειναι ο διαδρομος για ζεσταμα.

ζεσταμα ο διαδρομος θα ειναι οταν θα κανεις ποδια.

οταν θα κανεις οτιδιποτε αλλο θα κανεις μερικα σετ με λιγα κιλα* και μια χαρα θα ζεσταθεις.

*οταν λεμε με λιγα κιλα εννουμε λιγα κιλα και στις επαναληψεις που θα ακολουθησεις στην προπονηση σου.

σχεδον ολοι πανε να κανουν ζεσταμα με λιγα κιλα και κανουν 20+ επαναληψεις,αυτο δεν ειναι ζεσταμα,ειναι γουορκινγκ σετ στο οποιο δουλευεις μυικη αντοχη!

ΕΔΙΤ:

τωρα που το σκεφτομαι και για φουλ μποντυ θα ηταν δεκτο να κανεις διαδρομο αλλα σιγα τα αυγα,5 λεπτα να περπατησεις μεχρι να φτασεις στο γυμναστηριο το ιδιο πραγμα ειναι.εκτος και αν το γυμναστηριο ειναι στην γειτονια σου.

Δημοσ.

αλλο "ζεσταμα" κανεις στο διαδρομο κι αλλο ζεσταμα για τον μυ ξεχωριστα για καθε ασκηση, το ενα δεν αποκλειει το αλλο. Με τον διαδρομο , το αιμα κυκλοφορει σε ολο το σωμα , κουνας και τα χερακια δε τα χεις σα κουλα. Και μετα μπορεις να παιξεις σε καθε ασηση ή σε μια/ομαδα, πρωτο σετ με λιγα κιλα

• Like 2
Δημοσ.

Νταξει οτι ειχα ενδοιασμούς αν το γραφω σωστα ...

Τωρα για το αν βοηθανε θα δειξειπαντως, προτειμω να πινω ενα τσαγακι παρα να δινω ενα καρο λεφτα για κατι που μπορει να ναι μονο στο μυαλο... αλλωστε δεν ειναι κατι το χημικο

και το νερακι του θεου χημικο ειναι,καραμελα εχει γινει αυτη η λεξη..

παω να ταϊσω τον δεξιο μου τρικεφαλο,πεινασε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...