Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα 19!!

4 Ναύπλιο 9 Αλεξανδρούπολη και τέλος 6 Αθήνα με βύσμα :-)

Εγω οχτω... τιποτα και εκανα ζωαρα, δεν μπορω να παραπονεθω, χωρις βυσμα

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ναυτης του γλυκού νερου εδω,12 μήνες σε ναυτική βάση 60χλ απο το σπιτι μου ,και να το ειχα κανονίσει δεν θα μου τύχαινε τοσο καλα !

Ζηλεύω πάντως που δεν φόρεσα το χακι ,ειναι λιγο γκει η στολη του ναύτη!  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Πως βάζω εικόνα από το Dropbox και να φαίνεται η εικόνα κι όχι το link, γαμώ; :mad:

Μην ασχολεισαι με το dropbox  ,μπουρδα ειναι  .Σηκωσε την ξερα εδω χωρις σαλιο...

Δημοσ.

Οταν απαντας εχει απο διπλα περισσοτερες επιλογες. Πατας εκει, σου βγαζει να γραψεις οτι θες χωρις να βλεπεις απο πανω τις αλλες απαντησεις, τις βλεπεις απο κατω. Κατω αριστερα λεει εισαγωγη αρχειου, το πατας, διαλεγεις το αρχειο και μετα πατας επισυναψη, το φορτωνει και αυτο ήταν

• Like 1
Δημοσ.

Είπα να το πάρω ανάποδα. Μπήκα και είδα τα αποτελέσματα του ημιμαραθωνίου. Ο 1ος έκανε χρόνο 65 λεπτά για 21 χλμ. Άρα, μέσο όρο περίπου 21 χλμ/ώρα.

1ο βήμα, να δω αν έχω αντοχή να τρέχω 65 λεπτά, έστω και με 16,5 χλμ που μπορώ αυτή τη στιγμή. Βγήκαν εύκολα, πολύ πιο εύκολα απ´ όσο σκεφτόμουν, με δεδομένο ότι είμαι ολότελα αρχάριος σε δρόμους αντοχής. Απο ενα σημείο και μετά τα πόδια γυρνούσαν μόνα τους.

Άρα, έχω 9 μήνες να αυξήσω κατα 4,5 χλμ/ώρα την ταχύτητα μου ωστε να διεκδικήσω θέση στο βάθρο. Doable? Είδωμεν.

Άντε να φτιάξει ο καιρός να βγω έξω να τρέξω, ειναι βαρετό μέσα στο σπίτι. Νταξ βάζω ταινία και βλέπω αλλα και πάλι ειναι πιο ωραία στη φύση παρέα με την αγαπημένη σου μουσικουλα.

---------

Τζον, καλή θητεία.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

γιαννη ηθελα να στο πω εδω και μερες! μην κοιτας το διαδρομο! Διαφορα στο διαδρομο και εξω ειναι οτι στην πρωτη περιπτωση απλα κουνας τα ποδια ενω στη δευτερη σπρχωνεις το βαρος σου μπροστα! Μεγαλη διαφορα!

Βαλε 2% κλιση στο διαδρομο να προσομοιώσεις λιγο το πως ειναι να τρεχεις σε δρομο ενω εισαι σε διαδρομο. 

21χλμ/ωρα ειναι πολυ γρηγορος ρυθμος, 3,05' /χλμ (οι τοπ μαραθωνιοδρομοι πανε στο 2.50 περιπου στο μαραθωνιο)  στα καλυτερα μου 1χιλιομτρο μονο το ετρεχα στο 3.40-3.50 περιπου. Στο τρεξιμο και 5" λιγοτερο το χιλιαρι ειναι μεγαλη αυξηση. Με λιγα λογια αυτο που ειδες σημερα και αυτο που εχεις στο μυαλο σου απεχει πααααρα πολυ απο την πραγματικοτητα.

Πηγαινε τρεξε ενα δεκαρι σε δρομο να δεις τη διαφορα! Δεν στο λεω για να σου κοψω τα φτερα αλλα για να σε φερω στην πραγματικοτητα.

στα καλυτερα μου τον ημιμαραθωνιο τον ειχα κανει σε 1.36 (αν και ειχε μπολικη ανηφορα)

• Like 2
Δημοσ.

Οταν απαντας εχει απο διπλα περισσοτερες επιλογες. Πατας εκει, σου βγαζει να γραψεις οτι θες χωρις να βλεπεις απο πανω τις αλλες απαντησεις, τις βλεπεις απο κατω. Κατω αριστερα λεει εισαγωγη αρχειου, το πατας, διαλεγεις το αρχειο και μετα πατας επισυναψη, το φορτωνει και αυτο ήταν

Thanks man, πολύ χρήσιμο και το έψαχνα για καιρό.

Θα ανεβάσω φωτογραφία από την ποδηλασία της Κυριακής μαζί με το "report" :-) .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...