yannis27gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δεν τρέχω σε διάδρομο, σε στατικό ποδήλατο Σπεκτ. Και ναι, φυσικά αντιλαμβάνομαι τη διαφορά. Αναγκαστικά κάνω ποδήλατο λόγω του ψοφόκρυου. Την προηγούμενη Τετάρτη που ξεκίνησα έτρεξα έξω. Είχε κρύο αλλά παλευόταν. Κυριακή όμως έβρεχε και σήμερα είχε παγετό, εξ ου και το ποδήλατο. Την ερχόμενη Κυριακή πάλι θα είμαι μέσα γιατί προβλέπεται να συνεχίσει ο παγετός. Ελπίζω την ερχόμενη Τετάρτη να μαλακώσει λίγο το κρύο και να μπορέσω να βγω έξω. Για εκεί έχω μια εφαρμογή που είχε προτείνει κάποιος εδώ την Fit (από google νομίζω) για να μετρήσω απόσταση/ταχύτητα, δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι. Αλήθεια, έχει κανείς καμία άλλη να προτείνει;
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 νομιζα οτι μιλας για ταχυτητες τρεξιματος κανε διαδρομο με 2% κλιση
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ρε συ ξεκόλα, δεν έχω διάδρομο σπίτι. Στατικό ποδήλατο για κρύες/βροχερές μέρες, τρέξιμο έξω τις άλλες. Ποιο android app προτείνεις να μετράει ταχύτητα/απόσταση;
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ηπια κεφιρ, απο γευση δεν με εντυπωσιασε και ιδιαιτερα,αλλα απο τι διαβασα εχει πολλες βιταμινες και ιχνοστοιχεία. Ειναι πιο καλο απο το γαλα;
thomasG4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Για εκεί έχω μια εφαρμογή που είχε προτείνει κάποιος εδώ την Fit (από google νομίζω) για να μετρήσω απόσταση/ταχύτητα, δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι. Αλήθεια, έχει κανείς καμία άλλη να προτείνει; Εγώ το είχα προτείνει αλλά σε περίπτωση που κάποιος θέλει να μην ξοδεύει μπαταρία και θέλει κλειστό το gps. Είναι απο τις λίγες που δουλεύουν έτσι και με σχετική ακρίβεια. Είναι δεδομένο όμως ότι έτσι δεν θα έχεις και τη βέλτιστη ακρίβεια. Άσε που είναι περισσότερο για περπάτημα και δραστηριότητες γενικά της ημέρας. Άμα θέλεις περισσότερη ακρίβεια με ανοικτό gps δες το Strava. Έχει και περισσότερες λεπτομέρειες που χρειάζονται σε αυτούς που τρέχουν (χρόνος/km, split κλπ) 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 γιαννη αν μιλας για εκτος σπιτιου παντα χρησιμοποιηουσα το Endomondo τωρα εχω το Garmin 210 Λιβε δεν ξερω αν ειναι καλυτερο το κεφιρ αλλα τουλαχιστον εδω μου αρεσει περισσοτερο απο το γαλα 1
wizzy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ποιο android app προτείνεις να μετράει ταχύτητα/απόσταση; Γιάννη, δες και το Runtastic. 2
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Στο βιβλιο του ο Haruki Murakami περιέγραψε τον ένα και μοναδικό υπερμαραθώνιο που έτρεξε (απόσταση 84 χλμ). έλεγε ότι είχε φτάσει σε τέτοια εξάντληση που ενώ διψούσε δεν ήθελε να πιει νερό. Μηπως ακριβώς επειδή έπινε μόνο νερό κι όχι ηλεκτρολύτες είχε πάθει τέτοια "ζημιά";
wizzy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Στο βιβλιο του ο Haruki Murakami περιέγραψε τον ένα και μοναδικό υπερμαραθώνιο που έτρεξε (απόσταση 84 χλμ). έλεγε ότι είχε φτάσει σε τέτοια εξάντληση που ενώ διψούσε δεν ήθελε να πιει νερό. Μηπως ακριβώς επειδή έπινε μόνο νερό κι όχι ηλεκτρολύτες είχε πάθει τέτοια "ζημιά"; Δεν έχει σχέση εάν έπινε ηλεκτρολύτες ή νερό κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Γιάννη, αυτό που λέει ο συγγραφέας δεν βγάζει νόημα. Πώς γίνεται να διψάει και να μην θέλει να πιει νερό; Νερό ζητάει ο οργανισμός μας, ειδικά μετά από τόσο εξαντλητική δραστηριότητα. Δεν έχουμε την "επιλογή" να πούμε "Α, όχι σώμα μου, δεν θα πιω νερό, θα σε αφήσω να γ@μιέσαι ακόμα λίγο, μετά από 84χλμ, επειδή έτσι γουστάρω". Μπορεί να μην ήθελε να πιει πολύ νερό αμέσως κι απότομα μετά το τέλος του υπερμαραθώνιου (για το φόβο τυχόν ανεπιθύμητων επιπτώσεων), αλλά να μην θέλει να πιει καθόλου νερό, μου κάνει κομματάκι υπερβολικό... Εδώ όταν προγραμματίζω μεγάλες διαδρομές (120χλμ+) ξεκινάω την ενυδάτωσή μου 2 μερες πριν και την τελειώνω την ημέρα μετά την ποδηλασία (για αναπλήρωση) κι έρχεται ο τύπος και μας λέει ότι έτρεξε μονοκοπανιά 84χλμ (υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. δεν έχει σημασία) και δεν ήθελε να πιει νερό μετά το τέλος της διαδρομής; Τι να πω... Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 θα παρουσιαστώ και γω όπως και o bosei .... απλά θα υπηρετήσω την //επιστήμη//θα σταματήσω να φτύνω φουλ αίμα στις προπονήσεις και να κάνω πιο "ήπιες" και έβαλα τις 2 από τις 4 το σ/κ εξαντλώ τα πάντα όλα στο γυμ και δεν μου μένει μυαλό για τη συγγραφήσυν ότι νυστάζω άπειρα, ειδικά μετά τις προπονήσεις... έλεγξα και τον θυρεοειδή σήμερα να δω πως πάμε και κει ... με ενοχλεί, αλλά προέχει ο τίτλος 3
gon1332 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 θα παρουσιαστώ και γω όπως και o bosei .... απλά θα υπηρετήσω την //επιστήμη// θα σταματήσω να φτύνω φουλ αίμα στις προπονήσεις και να κάνω πιο "ήπιες" και έβαλα τις 2 από τις 4 το σ/κ εξαντλώ τα πάντα όλα στο γυμ και δεν μου μένει μυαλό για τη συγγραφή συν ότι νυστάζω άπειρα, ειδικά μετά τις προπονήσεις... έλεγξα και τον θυρεοειδή σήμερα να δω πως πάμε και κει ... με ενοχλεί, αλλά προέχει ο τίτλος Μεταπτυχιακό; Διδακτορικό;
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μεταπτυχιακό; Διδακτορικό; advanced master, μεταπτυχιακό με πρωτότυπη σύνθεση
gon1332 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 advanced master, μεταπτυχιακό με πρωτότυπη σύνθεση Χμμ. Δεν το έχω ξανακούσει σαν ονομασία. Για στείλε μου μία pm όταν μπορέσεις να μου εξηγήσεις τι είπες.
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 θα παρουσιαστώ και γω όπως και o bosei .... απλά θα υπηρετήσω την //επιστήμη// θα σταματήσω να φτύνω φουλ αίμα στις προπονήσεις και να κάνω πιο "ήπιες" και έβαλα τις 2 από τις 4 το σ/κ εξαντλώ τα πάντα όλα στο γυμ και δεν μου μένει μυαλό για τη συγγραφή συν ότι νυστάζω άπειρα, ειδικά μετά τις προπονήσεις... έλεγξα και τον θυρεοειδή σήμερα να δω πως πάμε και κει ... με ενοχλεί, αλλά προέχει ο τίτλος Μια ωρα δημητρα πρεπει να εισαι εκει, αν πηγαινεις καιι σκεφτεσαι αλλα και αιμα να φτυνεις που φτυνεις, δεν ειναι μονο απο την ενταση της γυμναστικης. Μετα εχεις ωρες για το τιτλο. Εγω ειχα μεταβιβαση απο γυμναστήριο σπιτιου, σε κανονικο. Μου εγιναν διορθωσεις απο ατομα που ηξεραν. Επεσα σε ενταση, εμαθα τεχνικη, τωρα παω. Ειτε παιζω δυναμη, ειτε οχι ειμαι στα ορια. Πχ αν παω για οχταρες καιι δω ακομα και στο πρωτο σετ δεν ζοριζομαι τις κανω δεκαρες ή δωδεκαρες. Αν λες οκ μωρε, τα γυμνασα την προηγουμενη φορα καλα, πεφτεις σε παγιδα. Μονο αν πας για deload επιβάλλεται να παιξεις χαμηλα
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Οχι Τζορτζ, δεν κατάλαβες. Έγραψε πώς έπινε νερό κανονικά αλλά έφτασε σε τέτοιο σημείο εξάντλησης που ενώ διψούσε δεν ήθελε να πιει άλλο γιατί ένιωθε πώς θα έκανε εμετό. Σκέφτομαι μήπως ήταν οι ηλεκτρολύτες που του έλειπαν και το σώμα δεν μπορούσε να δώσει την κατάλληλη εντολή κι αυτό που ο ίδιος αντιλαμβανόταν ως δίψα στην πραγματικότητα δεν ήταν έλλειψη νερού αλλά ηλεκτρολυτών. Γι αυτό ταυτόχρονα δεν ήθελε να πιει νερό αλλά διψούσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις