Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι με ευκολία τα βγάζω...την επόμενη φορά θα βγάλω μια μια τις πλάκες ;)

Και θα προσπαθήσω να βελτιώσω αυτά που είπατε

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Όπα ναι Σόρρυ 110 ακριβώς

4 εικοσαριά και δύο δεκαριά +10 η μπάρα

Mα στην ακρη εχει 5κιλα αν δεν κανω λάθος  ,μήπως  ειναι 2χ20+2χ10+2χ5 ?

Δημοσ.

Mα στην ακρη εχει 5κιλα αν δεν κανω λάθος ,μήπως ειναι 2χ20+2χ10+2χ5 ?

Κάπου τόσα πρέπει να είναι ίσως και λιγότερα. Προχθές έκανα 103 3 φορές τελευταίο set και με τέτοια ευκολία δεν έβγαιναν.

Δημοσ.

Maus σα ν ακουω τη γυμναστρια μου ηταν τα ποστ σου!! Ακριβως αυτα που μου λεγε οταν της γκρίνιαζα οτι δε κανουμε μπαρα κλπ

Kostas ακουσε τον και ΔΕ θα χασεις. Πρωτα θα φτιαξεις τα θεμέλια και μετα θ ανεβεις στους ορόφους. Αν πας να χτισεις σε σαθρά θεμέλια, καποια στιγμη θα πεσουν!

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα παντως στο γυμναστηριο μου τα 120 ετσι ειναι.2 χ20 και 2χ10.Και ο Κωστας στο βιντεο εχει 3 πλακες σε καθε πλευρα νομιζω. (20+20+10 + 20+20+10)

• Moderators
Δημοσ.

Mikeas εκτός ότι οι 3 πλακες είναι διαφορετικές μεταξύ τους, εκτός του ότι η έξω είναι η μικρή οπότε είναι 5αρα αν έχεις σηκώσει ποτέ τόσα ξέρεις ότι δεν σηκώνονται τόσο εύκολα.

Την προηγούμενη βδομάδα νομίζω έλεγα στη μαργαρίτα ότι έχω γεράσει και μου φαίνονται ασήκωτα τα 120 και είμαι 81κιλά με πόσα χρόνια βάρη στο βιογραφικό μου :-P

• Like 2
Δημοσ.

Mikeas εκτός ότι οι 3 πλακες είναι διαφορετικές μεταξύ τους, εκτός του ότι η έξω είναι η μικρή οπότε είναι 5αρα αν έχεις σηκώσει ποτέ τόσα ξέρεις ότι δεν σηκώνονται τόσο εύκολα.

Την προηγούμενη βδομάδα νομίζω έλεγα στη μαργαρίτα ότι έχω γεράσει και μου φαίνονται ασήκωτα τα 120 και είμαι 81κιλά με πόσα χρόνια βάρη στο βιογραφικό μου :-P

εγινε θα σας ακουσω

λοιπον οντως οι πλακες ειναι διαφορετικες

οι δυο εικοσαρες ειναι διαφορετικες αλλα ειναι και οι δυο εικοσι κιλα

στην ακρη ειναι ενα δεκαρι

ΔΕΝ εχω λογο να σας πω οτι σηκωνω παραπανω ουτε σας ξερω ουτε θελω να το παιξω καθως δεν εχω λογο 

απορω γτ επιμενεται πως δεν ειναι τοσα τα κιλα...

Δημοσ.

ωραία οπότε έβαλες κιλά που δεν τα έχεις και είναι επικίνδυνο να πάθεις σοβαρό τραυματισμό. Προσοχή στη μέση σου
μην παρεξηγείς αυτό που σου λέμε , εγώ σε πιστεύω οτι όντως τα κούνησες , κ εγώ μπορώ να κουνήσω ξέρω γω 60kg μπάρα για κάμψεις δικεφάλων , αλλα κάμψεις δικεφάλων το πολύ 50kg μπορώ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...