revolver1990 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μιας και λετε για deadlift..Αρχισα στα 50 kg πριν 4 βδομαδες και τώρα ειμαι στα 85. 4 σετ 3 reps 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εισαι σωστος και καλα κανεις να λες τα πραγματα οπως ειναι. Αλλα δεν μπορω εγω να δινω συμβουλες ενω ειμαι σχεδον στο ιδιο επιπεδο με το παιδι. Ειναι λιγο ειρωνικο. Τα δυο χρονια γυμναστικης σε κανει να κοιτας λιγο παραπερα για σενα, αλλα το να το παιζεις δαακαλος ειναι υπερβολη για μενα. Λιβε ακομη και 1 βδομαδα να κανεις κατι αν αυτο που θες να πεις ισχυει και το ξερεις γιατι καποιος στο εχει πει ή το διαβασες κτλ μπορεις να το πεις αν ειναι να βοηθησεις καποιον αλλα ξανα λεω με την προυποθεση οτι ισχυει και οτι δεν ειναι μαλακια Το "θέμα" που υπάρχει με αυτό το είδος γυμναστικής είναι ότι υποτίθεται το bodyweight είναι λιγο για τα πόδια. Μύθος. Μπορείς να δυσκολέψεις τις ασκήσεις. Αν θέλεις βάζεις και βάρη από πάνω. the irony!?
TEOKOS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 @maus Σωστό αυτό που λες αλλά στο μηχάνημα ραχιαίων προσωπικά νοιώθω ότι τους γυμνάζω με μεγαλύτερη ασφάλεια σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο που είχα ενοχλήσεις. ( είναι και το αδύνατο μου σημείο λόγω ισχίου) 1
gon1332 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Λιβε ακομη και 1 βδομαδα να κανεις κατι αν αυτο που θες να πεις ισχυει και το ξερεις γιατι καποιος στο εχει πει ή το διαβασες κτλ μπορεις να το πεις αν ειναι να βοηθησεις καποιον αλλα ξανα λεω με την προυποθεση οτι ισχυει και οτι δεν ειναι μαλακια the irony!? Βασικά ακολουθούνται οι ασκήσεις που κάνεις με bodyweight, αλλά βάζεις και βάρος από πάνω. Διαλέγεις και παίρνεις. Πάντως και με μόνο bodyweight είσαι κομπλέ (pistol squats). Δες Adam Raw. Φαίνεται μέσα στο βίντεο, αλλά είναι επιτροπή. 2
Mau-Maus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 τεοκος αφου νιώθεις ασφάλεια καλα κανεις κ τους γυμνάζεις εκει , απλα να ξέρεις πως αυτοί που έχουν θεματακια πρέπει να προσέχουν πολυ περισσότερο και να είναι συγκεντρωμένοι, ειδικά οταν νιώθουν οκ και δεν πονάνε! ο λογος ειναι πως επειδή αισθάνονται οτι εχει φυγει το πρόβλημα παρασύρονται ενώ το πρόβλημα ειναι πάντα εκεί , προσεκτικά πολύ οι ραχιαίοι φιλε .. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Βασικά ακολουθούνται οι ασκήσεις που κάνεις με bodyweight, αλλά βάζεις και βάρος από πάνω. Διαλέγεις και παίρνεις. Πάντως και με μόνο bodyweight είσαι κομπλέ (pistol squats). Δες Adam Raw. Φαίνεται μέσα στο βίντεο, αλλά είναι επιτροπή. ναι αυτο που λες ειναι αυτο που κανουμε εμεις χρονια τωρα και λεγεται βαρη
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Κρεπες ολικής. Δυο κουπες αλευρι ολικης Δυο κουπες γαλα 1,5% Δυο κουταλιες της σουπας λαδι Αλατι Ζαχαρη(εγω δεν εβαλσ) Ανακατεύουμε πρωτα το αλευρι το αλατι, ζαχαρη, μετα ριχνουμε το γαλα και τα χτυπαμε ολα μαζι με συρμα. Τελος τις ψηνουμε σε ενα τηγανι. Βγαζει περιπου εφτα κρεπες 2
Mikeasdf Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Κρεπες ολικής. Δυο κουπες αλευρι ολικης Δυο κουπες γαλα 1,5% Δυο κουταλιες της σουπας λαδι Αλατι Ζαχαρη(εγω δεν εβαλσ) Ανακατεύουμε πρωτα το αλευρι το αλατι, ζαχαρη, μετα ριχνουμε το γαλα και τα χτυπαμε ολα μαζι με συρμα. Τελος τις ψηνουμε σε ενα τηγανι. Βγαζει περιπου εφτα κρεπες Θα εβαζα και αυγα 1
gon1332 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 ναι αυτο που λες ειναι αυτο που κανουμε εμεις χρονια τωρα και λεγεται βαρη Δες μία την προπόνησή του. Δεν είναι πράγματα που κάνεις σε γυμναστήριο (εκτός από τα ελέυθυερα). Ο τύπος είναι τέρας.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δες μία την προπόνησή του. Δεν είναι πράγματα που κάνεις σε γυμναστήριο (εκτός από τα ελέυθυερα). Ο τύπος είναι τέρας. το οτι λεει dip 1x + squat 1x δεν σου λεει κατι ε? Οτι κανει ασκησεις με βαρη για ενδυναμωση επισης το στριτ γουρκουτ οταν ο αλλος καβαλει στην πλατη σου για να τον σηκωσεις καταλαβαινεις πως σταματαει να ειναι bodyweight ασκηση και ειναι ασκηση με βαρη και επισης ειδες οτι στα καθισματα τον ηπιε πανηγυρικα. Γενικα εινα χαζη συγκριση γιατι αυτο που κανουν στο βιντεο εχω να κανει πιο πολυ με αντοχη και οχι δυναμη (δεν μιλαω για αντοχη στο καρδιοαναπνευστικο) και εκει λογικο ειναι οι του δρομου να ειναι πιο καλοι
gon1332 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δεν ανέβασα κάτι για τη σύγκριση. Προφανώς και είναι χαζές. Σε ένα διαγωνισμό street workout ξέρουμε ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα. Απλά ήθελα να δείξω ένα τρανταχτό παράδειγμα άτομου που γυμνάζεται με calisthenics και δεν παρατάει πόδια. Υπάρχουν τόσοι άλλοι. Αλλά και πάλι, αν ο άλλος γυμνάζεται μόνο με bodyweight σε όλο το σώμα, χωρίς να παρατάει πόδια, τότε θα είναι ομοιόμορφος πάνω κάτω κι ας μην είναι φουσκωμένος (που δε νομίζω να είναι αυτός ο σκοπός του bodyweight training). Ο τύπος που πόσταρα είναι περίπτωση απλά.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 το αν παρατας ενα σημεια του σωματος σου δεν εχει να κανει με το αν κανεις βαρη,τρεξιμο,πατινι,πλεξιμο και δεν ξερω και γω τι αλλο ααλλα με το ποσο μπαγλαμας εισαι αν εισαι σωστος θα τα κανεις ολα αν δεν εισια θα κανεις χερια που φαινονται και θα τελειωσεις 1
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Θα εβαζα και αυγα Τα βαζω μετα βρασμενα
Mikeasdf Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Τα βαζω μετα βρασμενα Αα μιλαμε για αλμυρες.Σορρυ οταν βλεπω βαφλα/κρεπα υποθετω αμεσως γλυκια γιατι οι αλμυρες δε μ'αρεσουν.
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Και γλυκες παιζουν με ταχινι και φυστικοβουτυρο παιζει πριν το γυμναστηριο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις