Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Γιάννη ανοιχτά είναι πιο δύσκολη. Προσωπικά κάνω μια με άσκηση με ανοιχτά και λίγα κιλά και μετά σφυριά με περισσότερα κιλά
yannis27gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Βασικά σε αυτήν αναφέρομαι. Κι ο τύπος την κάνει όπως εξήγησα, ανεβάζοντας στρίβει τα χέρια. Απλά εγώ την κάνω καθιστός για να υποστηρίζω τη μέση και να μην κλέβω.
gon1332 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Με ανοιχτά (δηλαδή παλάμες κοιτάζουν ταβάνι) είναι πιο δύσκολες γιατί απομονώνεται ο δικέφαλος. Με παλάμε κάθετες στο έδαφος (σφυριά) είναι πιο εύκολο γιατί βάζεις κι άλλους μύες στο παιχνίδι, ενώ ο δικέφαλος δεν είναι σε θέση ισχύος.
mylo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 τα στοιχεία που βγάζουν οι εφαρμογές τύπου endomodo όπως hydration και calories έχουν σχέση με τη πραγματικότητα ή να τα αγνοώ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αγνόησε τα είναι κατά προσέγγιση για να έχεις μια γενική ιδέα 1
the other one Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 τι εννοείτε κλειστούς αγκώνες για τους δικέφαλους; την έχω κι εγώ αυτή την άσκηση
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Οι αγκώνες να είναι λες και είναι καρφωμενοι πάνω στο σώμα σου 1
margaritagr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Γιαννη μπορεις να τη κανεος ειτε στρίβοντας το χερι ειτε οχι. Εφοσον το κανεις καθιστός, πιο βολικό ειναι να το στρίβεις.
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 δοκίμασε αυτή με drop .... και πες μου για το πρήξιμο και κάψιμοτην βαπτίζω και "ένα δάκρυ κύλισε" 2
Mau-Maus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ρε συ Δημητρα αφενός ετσι ειναι απο τις πιο εύκολες εκτελέσεις δικεφάλων και αφετέρου το άτομο κάνει οτι ναναι , εχει κάτσει σε τελείως λάθος κλίση , τον αυχένα τον εχει μπροστά και κουνάει δεξιά αριστερά σαν καθυστερημένος και τα χέρια του πάνε βάρκα γιαλό ! καμιά φορά ειναι να απορείς με τα βιντεο που ανεβαίνουν στο νετ, για παρωδίες μιλαμε. κοιτά πως απομονώνει τον δικέφαλο αυτός στο 2.20και στο 3.40 με αυτοσυγκέντρωσης στο μαξιλαράκι,αυτό ειναι δάκρυ 4
Chrisxxx Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ρε συ Δημητρα αφενός ετσι ειναι απο τις πιο εύκολες εκτελέσεις δικεφάλων και αφετέρου το άτομο κάνει οτι ναναι , εχει κάτσει σε τελείως λάθος κλίση , τον αυχένα τον εχει μπροστά και κουνάει δεξιά αριστερά σαν καθυστερημένος και τα χέρια του πάνε βάρκα γιαλό ! καμιά φορά ειναι να απορείς με τα βιντεο που ανεβαίνουν στο νετ, για παρωδίες μιλαμε. Αυτο με το κεφαλι το κανω και εγω σε πολλες ασκησεις, μεγαλο λάθος. 1
Mikeasdf Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδη μαους η ασκηση που ποσταρε η Δημητρα ειναι καλυτερο να γινεται μονο με την παλαμη προς τα πανω? Γιατι και γω στριβω τα χερια μου στο ανεβασμα, νιωθω πως κανω καλυτερο squeeze. 1
yannis27gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αύριο που έχω άνω σώμα θα κάνω δικεφάλους στο μαξιλαράκι με το χέρι ίσιο όπως δείχνει στο βίντεο που ανέβασε ο Μάους. Έτσι για την εμπειρία. ----------- Μια άλλη ερώτηση. Κάνω σε μια άσκηση με τα χ κιλά 8-9 επαναλήψεις πριν φτάσω στο failure ενώ αν ανεβάσω +5/10 κιλά, φτάνω σε 5-6 επαναλήψεις. Έχοντας ως στόχο την μυική αύξηση, να πάω με τα λίγα και τις περισσότερες επαναλήψεις ή με τα πολλά κιλά και τις λιγότερες επαναλήψεις; 1
Mau-Maus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 να τα στρίβεις τα χέρια ναι , αρμονικά και σταθερά ομως , αυτός την κανει βάρκα γιαλό ετσι όπως εχει κάτσει μέχρι και γάμπες δουλεύει για να σηκώσει τα ταληρακια --- καπάκι γιαννη κανε σουπερ σετ με λιγα κιλακια αυτη που κάνει αυτος στο 4.40 γενικα το πρόγραμμα δικεφάλων που δείχνει ειναι σούπερ .. 3
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδη μαους η ασκηση που ποσταρε η Δημητρα ειναι καλυτερο να γινεται μονο με την παλαμη προς τα πανω? Γιατι και γω στριβω τα χερια μου στο ανεβασμα, νιωθω πως κανω καλυτερο squeeze. το βίντεο το ανέβασα για να δείξω τον επικλινή για τις κάμψεις δικεφάλων με γυριστή λαβή και όχι για να ασκήσω κριτική στην τεχνική του τύπου. Εγώ βάζω μικρή κλίση ουσιαστικά ο δικέφαλος μου ακουμπάει εν μέρει στον πάγκο και δεν αιωρείται ο αγκώνας να μην απομακρύνεται από το υπόλοιπο σώμα και την εκτελώ με 6κιλα και drop στα 4.5κιλά, τα 4.5 μου φαίνονται γολγοθάς, δακρίζω πραγματικά. Γενικά θέλει πολύ καλό έλεγχο στην εκτέλεση, καλό κράτημα στο κατέβασμα αυτή που έδειξες στο μαξιλαράκι δεν με βολεύει γιατί είμαι κοντή και το σώμα μου δεν μπορώ να το τοποθετήσω σωστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις