Mikeasdf Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 το βίντεο το ανέβασα για να δείξω τον επικλινή για τις κάμψεις δικεφάλων με γυριστή λαβή και όχι για να ασκήσω κριτική στην τεχνική του τύπου. Εγώ βάζω μικρή κλίση ουσιαστικά ο δικέφαλος μου ακουμπάει εν μέρει στον πάγκο και δεν αιωρείται ο αγκώνας να μην απομακρύνεται από το υπόλοιπο σώμα και την εκτελώ με 6κιλα και drop στα 4.5κιλά, τα 4.5 μου φαίνονται γολγοθάς, δακρίζω πραγματικά. Γενικά θέλει πολύ καλό έλεγχο στην εκτέλεση, καλό κράτημα στο κατέβασμα αυτή που έδειξες στο μαξιλαράκι δεν με βολεύει γιατί είμαι κοντή και το σώμα μου δεν μπορώ να το τοποθετήσω σωστά Ναι ρε ξερω , απλα δεν ειδα καν το βιντεο πριν πει ο μαους οτι την κανει λαθος γιατι καταλαβα ποια ασκηση εννοουσες.
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ναι ρε ξερω , απλα δεν ειδα καν το βιντεο πριν πει ο μαους οτι την κανει λαθος γιατι καταλαβα ποια ασκηση εννοουσες. την κάνεις;;;; δοκίμασε την με drop set και θα με θυμηθείς... βάλε και ελεϊνά κιλά να δεις πως θα ξεφτυλιστείς, θα λες δεν παίζει να μην δεν μπορώ να σηκώσω 4κιλά αλτήρα 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 αυτή που έδειξες στο μαξιλαράκι δεν με βολεύει γιατί είμαι κοντή και το σώμα μου δεν μπορώ να το τοποθετήσω σωστά εσυ που εισαι κοντη -αν και συνηθως ολα αυτα εχουν ρυθμιζομενα καθισματα- μπορεις να παρεις τον παγκο οπως τον εχει ο τυπος στο βιντεο που εβαλες και εισαι ορθια απο πισω με το ενα χερι πανω στο παγκο οπως εδω 1
Mikeasdf Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 την κάνεις;;;; δοκίμασε την με drop set και θα με θυμηθείς... βάλε και ελεϊνά κιλά να δεις πως θα ξεφτυλιστείς, θα λες δεν παίζει να μην δεν μπορώ να σηκώσω 4κιλά αλτήρα Ναι, την εχω απο τον Δεκεμβριο και τωρα θα αλλαξω προγραμμα.Με drop set φυσικα Κανω 5 10αρια με 10κιλα η 12κιλα και μετα ενα drop με τα 4κιλα και βγαζω 20 επαναληψεις με το ζορι Αυτη που ποσταρε ο σπεκτ την κανω και στο μηχανημα που εχει τις 4 πλευρες για τρικεφαλο κλπ απο κατω με μονή λαβή.Πολυ καλη για peak. 1
Liverpool89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο με τους αγκωνες ισχυει σε ολες τις ασκησεις των χεριων. Οπως τρικεφαλλο σε τροχαλία παλι οι αγκωνες θελει να ναι κολλημενοι, πας μπροστα στο μηχανημα σαν να θες να το κουτουλησεις, λιγα κιλα, τουμπανιαζεις και αιματωνεσαι μεσα σε 15 αν τις βγαλεις ολες, εκεί να δεις ποταμια ιδρωτα.
snow22 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Τι είναι refeed ? https://www.youtube.com/watch?v=yJmC9MAhbpY δοκίμασε αυτή με drop .... και πες μου για το πρήξιμο και κάψιμο την βαπτίζω και "ένα δάκρυ κύλισε" Δημήτρα δοκίμασε αυτήν την ασκηση με ίσιο τον πάγκο και θα κυλήσουν δύο δάκρυα Την είδα στο buff dudes 'best bicep exercise you are not doing' Δεν περίμενα να τραβάει τόσο
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Τι είναι refeed ? Δημήτρα δοκίμασε αυτήν την ασκηση με ίσιο τον πάγκο και θα κυλήσουν δύο δάκρυα Την είδα στο buff dudes 'best bicep exercise you are not doing' Δεν περίμενα να τραβάει τόσο δεν είναι κάθετος, έχει μια ελαφριά κλήση δεν ξέρω πόση κλήση δν έχω μοιρογνωμόνιο ... ναι είναι από τις κορυφαίες για μένα ασκήσεις. και την έχω καταβρεί με τα drop που μου πρότεινε ο Άλεξ μακάρι κάποτε να βλέπω και την φλεβικότητα να είναι και πέρα από τον πήχη ...
snow22 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 δεν είναι κάθετος, έχει μια ελαφριά κλήση δεν ξέρω πόση κλήση δν έχω μοιρογνωμόνιο ... ναι είναι από τις κορυφαίες για μένα ασκήσεις. και την έχω καταβρεί με τα drop που μου πρότεινε ο Άλεξ μακάρι κάποτε να βλέπω και την φλεβικότητα να είναι και πέρα από τον πήχη ... Έχεις δει διαφορά δλδ με τα drop? Μόνο μια εβδομάδα έκανα πρόγραμμα με drop δισετ και τέτοια γτ ήταν στο πρόγραμμα το οποίο μ είχε γράψει ο γυμναστής μ,το έβαλα και έδω νμζ Οι περισσότεροι λένε ότι είναι μαλακιες για αυτό και τα σταματήσα σε άλλους όμως έχει αποτέλεσμα Ίσως τα ξαναβάλω σε καμιά ασκηση
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις δει διαφορά δλδ με τα drop? Μόνο μια εβδομάδα έκανα πρόγραμμα με drop δισετ και τέτοια γτ ήταν στο πρόγραμμα το οποίο μ είχε γράψει ο γυμναστής μ,το έβαλα και έδω νμζ Οι περισσότεροι λένε ότι είναι μαλακιες για αυτό και τα σταματήσα σε άλλους όμως έχει αποτέλεσμα Ίσως τα ξαναβάλω σε καμιά ασκηση ναι, καλύτερο πρήξιμο και κάψιμο..ε στα μανίκια και στην πλάτη νιώθω ένα "στένεμα" από τα ρούχα μου. κάνω και upper/lower που μου προσδίδει πολύ καλά συν ... το σώμα σου θα σου πει τι είναι καλό και τι όχι...σε άλλον μπορεί όντως να είναι μαλακία και σε σένα να ναι unique 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Κώστα στην γυμναστική πρέπει να ακούς το σώμα σου, δοκιμάζεις drop set για ένα διάστημα και βλέπεις. Αν σε βολεύουν περισσότερο τα συνεχίζεις, διαφορετικά τα σταματάς και γυμνάζεσαι χωρίς drop set και αν στο μέλλον σου έρθει η όρεξη να τα εφαρμόσεις τα εφαρμόζεις, δεν σου λέει κανείς κάνε drop set ντε και καλά. Με τον καιρό θα βρεις τι ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σου από ασκήσεις, φυσικά προϋπόθεση η σωστή τεχνική για να αποφευχθεί το κλέψιμο, μιας και με λάθος τεχνική δεν γίνεται δουλειά. 2
Liverpool89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Επειδη ξεχασα να ζυγισω τα μακαρονια, ηταν η συσκευασια 250γρ, αλλα τωρα εγιναν 500 γρ αρα παλι τα μισα ειναι αυτα που θελω σωστα; 1
Mau-Maus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ζιο χτυπά τα Reebok που έλεγα στο άλλο θέμα, πούπουλο, ότι πρέπει για βόλτα και όμορφα όχι τίποτα παρδαλά ~~σορυ λάθος νήμα~~ 2
yannis27gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Γερασες μλκ... Πες τη γνωμη σου για το αλλο που ρωτησα Μαους 1
Mau-Maus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Γερασες μλκ... Πες τη γνωμη σου για το αλλο που ρωτησα Μαους Όποιος μαλακίζεται στην δουλειά αυτά παθαίνει,τουλάχιστον έκανα την μαλακία εδώ αν φτάσω στο σημείο να κάνω μαλακία στην δουλειά δεν ξανά στέλνω εδώ! Γιάννη και τα δύο κάνε Το σετ με τα λίγα κιλά και τις πολλές επαναλήψεις πρώτα και το σετ με τα περισσότερα κιλά και τις λιγότερες δεν επαναλήψεις μετά! Κατάλαβα σωστά τι ρωτάς ή ότι να ναι έγραψα?? 1
yannis27gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρά τα λες. Τα έκανα ανάποδα. Τα λίγα κιλά πρώτα και στο τελευταίο σετ τα +5/10 κι όσα βγάλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις