snow22 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Πάντως χθες που λέγαμε για την κρεατίνη,μερικοί οργανισμοί δεν ανταποκρινονται.Το λέω για κάποια παιδιά (και παππούδες) που είπαν ότι δεν τους έκανε τίποτα
Mikeasdf Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Και γω εχω εναν γνωστο που επαιρνε κρεατινη για 1 χρονο συνεχομενα και δεν ειχε καμια διαφορα οταν τη σταματησε.Μονο μικρυναν λιγο τα χερια του.
Liverpool89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Κοιτα εκτος τον αλλον πρεπει να γινεταιι σωστη ληξη, σωστη ασκηση, σωστη διατροφη. Μαγικα τα συμπληρώματα δεν κανουν μονα τους. Γι αυτο ειπε και ο μαους(θα σε ματιαξω εσενα), πρεπει να χεις φτασει στα ορια το σωμα σου, μετα ναβτην παρεις, αλλιως ειναι σαν καποιος που δεν γυμναζεται να πινει πρωτεινη
TEOKOS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 η φανέλα beast mode με σκότωσε. οτι τι έχει φλέβα ? κ εγώ έχω φλέβα χαζεύοντας insomnia χαχ 1111111111111111111.jpg Μια ωραία άσκηση για δικεφάλους είναι να κάτσεις ανάποδα σε ένα πάγκο τέτοιο για παράδειγμα και ακουμπώντας πλάτη και τρικέφαλα στο μαξιλάρι κάνεις εναλλάξ κάμψεις με αλτήρα βγάζω 50kg perfect form κάμψεις δικεφάλων με ολυμπιακή μπάρα, αλλα σε αυτή που είπα με 12-14kg αλτήρα σου φεύγει ο κώλος 50kg κάμψεις!!! Δοκίμασε και αυτήν και πες στα πόσα kg καίγεσε. Την ανέφερα προηγουμένως την βρήκα και σε βίντεο http://youtu.be/FA9Ma7vcONw
Fotis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ηθελα να ηξερα ρε μλκ Spect τι σκατα γυμναστικη εκανες με σχεδον το μισο σωμα χτυπημενο tattoo ? Εγω μονο ποδια κανω και διαδρομο στις αλλες ολες με "τραβαει".
ASFE Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Τελικα χθες ξεκινησα και γω.. ΠΟΝΟΣ!!! Ειχα 1η εμπειρια με TRX και με την <σανιδα>!! Εχουμε πολυ δουλεια μπροστα μας!! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εσυ έχεις χτυπημένο χέρι ρε το οποίο χρησιμοποιεις παντού εμένα τα χέρια μου ήταν κομπλέ οπότε έκανα οτιδήποτε Δεν χρειαζόταν το σώμα μου τελείως λυγισμένο
Fotis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Εσυ έχεις χτυπημένο χέρι ρε το οποίο χρησιμοποιεις παντού εμένα τα χέρια μου ήταν κομπλέ οπότε έκανα οτιδήποτε Δεν χρειαζόταν το σώμα μου τελείως λυγισμένο χμμμ παιζει αυτο ναι αλλα και παλι εσυ δεν μπορουσες να κατσεις πουθενα εκανες μονο ορθιος υποθετω
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Έκανα όρθιος και ξαπλωμένος πχ παγκο
Vapir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 50kg κάμψεις!!! Δοκίμασε και αυτήν και πες στα πόσα kg καίγεσε. Την ανέφερα προηγουμένως την βρήκα και σε βίντεο μα έτσι κάνω κάμψεις δικεφάλων
corfu4ever Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Καταναλωση whey μπορει να εχει επιπτωσεις στα νεφρα?πχ ουρικο οξυ,σχηματισμο πετρων?
TEOKOS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 μα έτσι κάνω κάμψεις δικεφάλων Δηλαδή βγάζεις 7 κανονικές + 7 σιγά-σιγά στο κατέβασμα + 7 μισές χαμηλές + 7 μισές ψηλές, χωρίς ξεκούραση με πόσα κιλά είπαμε;Godzila; Πάντως εγώ που την δοκίμασα χτες και είδα με πόσα κιλά μπορώ να την βγάλω, άρχισα να γλυκοκοιτάω το πλέξιμο
Fotis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Καταναλωση whey μπορει να εχει επιπτωσεις στα νεφρα?πχ ουρικο οξυ,σχηματισμο πετρων? Σιγα μην πεθανεις κιολας... 2
Vapir Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή βγάζεις 7 κανονικές + 7 σιγά-σιγά στο κατέβασμα + 7 μισές χαμηλές + 7 μισές ψηλές, χωρίς ξεκούραση με πόσα κιλά είπαμε; Godzila; Πάντως εγώ που την δοκίμασα χτες και είδα με πόσα κιλά μπορώ να την βγάλω, άρχισα να γλυκοκοιτάω το πλέξιμο όχι , κάνω κανονικά set και όλα είναι ελεγχόμενα , δεν υπάρχει σιγά ή γρήγορα για εμένα, και εγώ δεν κάνω ποτέ διάλυμα ανάμεσα στις ασκήσεις παρα μόνο στις πολύ βαριές για λίγα δευτερόλεπτα να πιάσω ανάσα. δεν κατάλαβα τι έδειχνε το βίντεο αρχικά γιατι το είδα στα πεταχτά οπότε όχι δεν τις κάνω έτσι και γενικά δεν κάνω τίποτα "ψαγμένο" το μόνο που κάνω είναι max kg, μικρά ή καθόλου διαλύματα ,αρνητικές και pause reps ανάλογα με την άσκηση 2 σημεία τη μέρα χ 5-6 μέρες την εβδομάδα πάντως τα κιλά δεν μου λένε τίποτα , δεν σημαίνουν τίποτα. Το 50kg το έγραψα για να δείξω πόσο ζόρικη είναι η συγκεκριμένη άσκηση , όχι για να το παίξω δυνατός. Αν έβαζα 50kg bicep curl σε κάθε προπόνηση θα είχα τενοντίτιδα . Οι μικρές μυικές ομάδες δεν χρειάζονται κιλά για να αναπτυχθούν οπότε άσε το πλέξιμο και δούλεψε time under tension αν το γράφω καλά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις