Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ωχ, τωρα που το λεει ο λιβε μου ρθε. Λες να κλεισει και το δικο μου τζιμ την πεμπτη; δε μου ειπαν τπτ. Ελπιζω οχι.

--------

Οταν περσι πηρα κρεατινη ενα κουτι να δω τι σκατα κανει δεν το εγραψα εδω για να μη με κραξει ο Μαους. Αυτο το σεβασμο τρεφω προς αυτον. Και ζηλευω αυτον που εκανε προπονηση μαζι του (αλλα κι εγω εκανα με αυτον οποτε τσιμπησα εμμεσα τα οφελη ;))

• Like 5
Δημοσ.

Ωχ, τωρα που το λεει ο λιβε μου ρθε. Λες να κλεισει και το δικο μου τζιμ την πεμπτη; δε μου ειπαν τπτ. Ελπιζω οχι.

--------

Οταν περσι πηρα κρεατινη ενα κουτι να δω τι σκατα κανει δεν το εγραψα εδω για να μη με κραξει ο Μαους. Αυτο το σεβασμο τρεφω προς αυτον. Και ζηλευω αυτον που εκανε προπονηση μαζι του (αλλα κι εγω εκανα με αυτον οποτε τσιμπησα εμμεσα τα οφελη ;))

εμείς οι νεολέροι πρέπει να προπονούμαστε με τον ηλικιωμένο μάου :D 

το ξαναλέω και το ξαναλέω, μακάρι όλοι στην ηλικία του Μάου να έχουν και το σώμα του Μάου 

• Like 5
Δημοσ.

ναι να συμμετεχουν και οι γυμναστες στην απεργια που κουραζονται τοσο πολυ καθε μερα, εδω εγω παω 2 ωρες και κουραζομαι περισσοτερο απο αυτους ναουμ

κρυο humour level 9999  :devil: 

• Like 1
Δημοσ.

ναι να συμμετεχουν και οι γυμναστες στην απεργια που κουραζονται τοσο πολυ καθε μερα, εδω εγω παω 2 ωρες και κουραζομαι περισσοτερο απο αυτους ναουμ

κρυο humour level 9999  :devil: 

Ε δε ξερεις τι δουλεια κανει ο καθε γυμναστης.Μπορει καθε μερα να πηγαινει σε 2 γυμναστηρια και να κανει και περσοναλ.

Φαντασου να εχεις 100 ηλιθιους καθε μερα να προσπαθεις να τους δειξεις ασκησεις για το δικο τους καλο και να σου αντιμιλανε η να στο παιζουν ξερολες για 500 ευρω το μηνα ξερω γω

Και μεσα σε ολα αυτα να θες να κανεις και τη δικια σου γυμναστικη.

Δημοσ.

Στην απεργία δε συμμετέχεις επειδή είσαι κουρασμένος. Προσωπικά είμαι ενάντια και δε θα απεργήσω -δεν έχω απεργήσει ποτέ- αλλά ας μη λέμε ό,τι μας κατέβει.

Ούτε για αστείο δε λέγεται κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

εγω αυστηρη διατροφη ακομα δεν εχω μπορεσει να κανω, για φετος δηλαδη. Κοιταω να τρωω οσο πιο σωστα μπορω, αλλα αυτα που ελεγα να κανω τη φετεινη σεζον δε τα χω κανει ουτε κατα διανοια. Η δε ζυγαρια σημερα μ εδειξε δυο κιλα πανω αλλα εγω δε το βλεπω στο καθρεφτη..

γενικα εχω τα ψυχολογικα μου αυτο το καιρο, ωρες ωρες βαριεμια να παω γυμναστηριο και γενικα εχω ξενερωσει με το πως εχουν κυλησει οι τελευταιοι μηνες. περναω δε τωρα μια φαση που νιωθω να μην εχω καθολου ενεργεια

• Like 2
Δημοσ.

Την πεμπτη εν τελει γιατι να μην ειναι ανοιχτα?

εγω αυστηρη διατροφη ακομα δεν εχω μπορεσει να κανω, για φετος δηλαδη. Κοιταω να τρωω οσο πιο σωστα μπορω, αλλα αυτα που ελεγα να κανω τη φετεινη σεζον δε τα χω κανει ουτε κατα διανοια. Η δε ζυγαρια σημερα μ εδειξε δυο κιλα πανω αλλα εγω δε το βλεπω στο καθρεφτη..

γενικα εχω τα ψυχολογικα μου αυτο το καιρο, ωρες ωρες βαριεμια να παω γυμναστηριο και γενικα εχω ξενερωσει με το πως εχουν κυλησει οι τελευταιοι μηνες. περναω δε τωρα μια φαση που νιωθω να μην εχω καθολου ενεργεια

Χαχαχχα, καπως ετσι ειμαι και γω τωρα.

Δημοσ.

Λόγω απεργίας, πολύς κόσμος δε θα δουλέψει. Εμένα θα είναι ανοιχτά ευτυχώς, δε θα χαλάσει το πρόγραμμα.

Η ψυχολογία ειναι πολύ σημαντική Μαργαρίτα. Θα σου περάσει γρήγορα αυτή η φάση. Εμένα όταν με έπιανε αυτή η σπαρίλα (έτσι λέμε τη διάθεση να μην κάνεις τίποτα) την αντιμετώπιζα κάνοντας ακριβώς το ανάποδο. Έβγαινα έξω κι έκανα όσες δουλειές είχα αφήσει σε εκκρεμότητα. Γροθιά στο μαχαίρι που λένε.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα χρειαστώ την βοήθεια σας σχετικά με ένα θεματάκι μου, είμαι λίγο πριν τα 18 και ύψος 1.75 με 60 σταθερά κιλά..στόχος μου είναι σε ένα 6μηνο να βάλω τουλάχιστον 10 μυϊκά κιλά, δεν λέω πως θέλω να γίνω τέρας ούτε ντουλάπα ούτε αυτά που φαντάζεστε πολλοί δεν το πάω εκεί απλά θέλω από λεπτός που είμαι να πάω στα σωστά κιλά δηλαδή 70(τουλάχιστον) να τα πάρω ομοιόμορφα και όχι σαν λοίπος στην κοιλιά.  έχω ξεκινήσει γυμναστήριο 1 μήνα τώρα και πάω 4 φορές την εβδομάδα κάνω 4σετ από 8 επαναλήψεις σχεδόν σε όλα τα όργανα με μέτρια κιλά(όσα μπορώ δηλαδή), σκοπεύω να πάρω και ένα συμπλήρωμα διατροφής (πρωτεΐνη με  έμφαση στον όγκο) το θέμα μου είναι από ότι καταλάβατε η διατροφή τι συμβουλές έχετε να μου δώσετε ώστε να πάρει τα πάνω του ο μεταβολισμός μου, μίλησα με τον διατροφολόγο του γυμναστηρίου για πολύ ώρα μου είπε 1002 πράγματα αλλά είπε πως θα μου βγάλει διατροφή (δύσκολη και ακριβή όμως..)..σαν τροφές κλειδιά τι προτείνεται ή γενικότερα ποιες οι συμβουλές σας, ευχαριστώ!

Δημοσ.

10 μυϊκα κιλα με φυσικο τροπο για να τα βαλεις, ειδικα αν εισαι hard gainer κιολας πρεπει να κανεις καλη γυμναστικη με διατροφη για κανα 5 χρονια, μαλλον εχεις πολυ υψηλους στοχους :P

• Like 2
Δημοσ.

10 μυϊκα κιλα με φυσικο τροπο για να τα βαλεις, ειδικα αν εισαι hard gainer κιολας πρεπει να κανεις καλη γυμναστικη με διατροφη για κανα 5 χρονια, μαλλον εχεις πολυ υψηλους στοχους :P

hard gainer? δηλαδή έχει θερμίδες συντήρησης μαζί με την άσκηση του πχ 2500 κάποιος και τρώει 3000 , τι το δύσκολο έχει να βάλει κιλά o hard gainer ? αυτές οι 500 θερμίδες τι γίνονται ? αέρας? έχω ρωτήσεις δεκάδες "hard gainers" τι τρώνε , γιατι συνήθως μου λένε "εσυ βάζεις εύκολα .. εγώ" αλλα ποτέ δεν βρήκα έναν να τρώει πάνω απο τις θερμίδες συντήρησης , οι περισσότεροι τρώνε κανα 1000ρι κάτω και σου λένε τρώω πολύ . Δεν τρώνε.

Εγώ αν μπορούσα να τρώω 5000 θερμίδες σε γράμμωση θα τις έτρωγα 

Δημοσ.

Κοίτα ας μην πούμε καθαρά καθαρά μυικα κιλά ίσως το πήγα αρκετά ψηλά επίσης με καποιο συμπλήρωμα διατροφής whey :P

Δημοσ.

αυτό δεν μου λέει απολύτος τίποτα , σημασία για εμένα έχει το αποτέλεσμα και υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που δίνουν αποτέλεσμα αποδεδειγμένα. Τα "ψαγμένα" είναι για όσους βαριούνται και θέλουν να δοκιμάζουν συνεχώς νέα πράγματα , κάτι που δεν είναι κακό.

Το κακό είναι να κάνει κάποιος τα βασικά , να μην έχει αποτέλεσμα και να δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα. Με αυτό τον τρόπο δεν καταφέρνει ποτέ να τελειοποιήσει την τεχνική του, εκτελεί λάθος και μένει ίδιος, κάτι που το κάνει πολύς κόσμος

Γιαυτό αν κάποιος δεν έχει φτάσει το ταβάνι καλύτερα να μάθει να κάνει για αρχή σωστά τα βασικά γιατι όχι το ταβάνι δε θα φτάσει αλλα ούτε τη λάμπα αχχαχα :P

Ρε συ τι " ψαγμένα " και σαχλαμάρες. Στην ουσία παραλλαγή των μισών του Μaus είναι. Και όποιος τις δοκίμασε όταν τις είχε αναφέρει ο Maus ξέρει γιατί μιλάω.

Λίγα κιλά ( με ότι καλό αυτό συνεπάγεται από άποψη τραυματισμών ) με σκληροπυρηνικό effect.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...