Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1+ ώρα πριν την προπόνηση.

Οχι πολυ ώριμη μπανάνα ανοιγμένη στην μέση από άκρη σε άκρη. Αλείφουμε με φυστικοβούτηρο κάθε κομμάτι. Λίγο μέλι από πάνω.

Κατά την προπόνηση,ιδιαίτερα άμα έχουμε αερόβιο.

Νερό , λίγο μέλι,χυμό από λεμόνι,ελαχιστότατη κανέλα σε ένα σέικερ. Πίνουμε που και που καμιά γουλιά

το λεμόνι και η κανέλα έχουν κάποια πρατική χρησιμότητα ή είναι για τη γεύση;

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

το λεμόνι και η κανέλα έχουν κάποια πρατική χρησιμότητα ή είναι για τη γεύση;

Διάφορες οι χρήσεις τους σύμφωνα με το Google με κυριότερη την βοήθεια στην καύση λίπους. Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα λίπους .

Απλά το χρησιμοποιεί η κόρη μου ( το έμαθε από την σχολή), το ετοιμάζει ,το βάζει στο ψυγείο και όταν είναι να πάει γυμναστήριο προσθέτει το λεμόνι.

( το είχε αναφέρει και ο Maus χωρίς την κανέλα)

Μια μέρα της το σούφρωσα και το δοκίμασα όταν πήγαινα cross training και τα έφτηνα.

Έχει σε εμένα το ίδιο effect με τα lucozade,powerade χωρίς τα παλιοχημικά τους και την ζάχαρη.

Αγνό είναι,είπα να το αναφέρω και αν το δοκιμάσει κανένας ας μας πει να δω και εγώ αν η επίδραση του είναι placebo η όχι.

• Like 1
Δημοσ.

χααχαχα οχι ρε συ απλα ηταν ασχημούλης στα νιάτα του στραβομούτσουνος , μεγαλώνοντας ίσιωσε η φάτσα του,  ομορφυνε ..

• Like 1
Δημοσ.

Για τα κολυβα τι γνώμη έχετε?  :devil:

Εννοω το βρασμένο σταρι με ξυρούς καρπούς μεσα πρπει να ειναι μπόμπα για πριν την προπόνηση (η οχι?).

Δημοσ.

Εντωμεταξύ Δήμητρα ηρθες στο gym σήμερα και δεν μας μίλησες ε ? έκανες πως δεν μας γνώρισες

χααχαχααχαχ την είδα και σε σκέφτηκα , καλά εννοείται καμια σχέση μεταξύ σας αλλά οκ  

• Like 4
Δημοσ.

Εντωμεταξύ Δήμητρα ηρθες στο gym σήμερα και δεν μας μίλησες ε ? έκανες πως δεν μας γνώρισες

χααχαχααχαχ την είδα και σε σκέφτηκα , καλά εννοείται καμια σχέση μεταξύ σας αλλά οκ  

attachicon.gifασσ.jpg

πωπω την δει ο Φώτης, σοκ θα πάθει !! 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το διαστημα μετραω θερμιδες με το myfitnesspal, πιανω πρωτεινη, λιπη, αλλα στον υδατανθρακα ξεφευγω, μπορει και 300/400θερμιδες.

Να το αφησω και να το κοψω πιο μετα; δευτερα που εφαγα οσο υδατανθρακα ελεγε, ξυπνησα και η κοιλια μου γουργουριζε ολη την μερα, ενω εφαγα πρωινο.

Ασχετα που απο τοτε που αρχισα να μετραω θερμιδες με το προγραμμα, γυρναω απο την προπονηση και θελω μονο να κοιμηθω.

Επεσα σε μερικες ασκησεις κατα πεντε κιλα, ενω δυο συνεχενες εβδομαδες ανεβαινα συν πεντε κιλα, συνολο σε δυο εβδομαδες 10 κιλα σε καθε ασκηση.

Δημοσ.

Εχω μπουστακια Nike φοραω. Εχει διαφορετικούς τύπους για μικροτερο-μεγαλυτερο κράτημα. Ισως στο καταστημα που πηγες να μη τα ειχε ολα!

Φωτη αφαίρεσε μου εναν, δε θα τ αγόραζα :P

Εκανα μια μικρή συζητηση σημερα με τη γυμναστρια-και φιλη μου. Θα τα πουμε πιο αναλυτικα οταν τελειωσω την εξεταστικη μου ..

Ειμαι αρκετα προβληματισμένη ως προς το πως θα συνεχισω.

Αυτη τη στιγμη αυτο που κανω δε με ικανοποιεί. Ειμαι σ ενα επιπεδο , οπως ημουν τον Μαϊο. Μεχρι τοτε τα πραγματα πηγαιναν καλα. Αν και περασα ενα δυσκολο διμηνο με τα ποδια μου, παρολαυτα το υπολοιπο σωμα ανεβαινε και γενικα εκανα σοβαρη προπονηση και πηγαινα καλα.

Ηρθε ο Ιούνιος , ηρθε η εξεταστικη και εκει ηρθε και το εγκεφαλικο του μπαμπα μου. Μετα χρειαστηκε να κανει μια σοβαρη εγχειρηση η μαμά μου, μετα εφυγα μια βδομαδα διακοπες, μετα Σεπτέμβρης παλι εξεταστικη , μετα ο πατερας μου αντιμετώπισε θεμα καρδιολογικο, μετα η γιαγιά μου κόντεψε να πεθανει..

Γενικα ζήσαμε πολυ δυσκολες καταστασεις, επεσαν πανω μου πολλα βαρη, πολλη κουραση... Οπως ειχα γραψει και εδω το τζιμ ηταν η ψυχοθεραπεια μου, αλλα δε μπορουσα να το βαλω σ ενα προγραμμα. Πανω που το ξεκινούσα εντατικά παλι κατι γινοταν και σταματαγα. Αντιμετώπισα κ εγω ενα θεμα υγειας, περιμενω τωρα αρχες Μαρτίου να δω αν περασε ή αν θα μπω χειρουργειο -ελπιζω το πρωτο :P

Τελοσπαντων ισως αυτα ακουγονται δικαιολογιες, ισως επρεπε να πιεστω περισσοτερο. Το αποτελεσμα ειναι οτι νιωθω πως τοσοι μηνες εχουν παει χαμένοι. Δεν εχω καποια προοδο, αλλα ισως καποιος να λεγε κιολας οτι..και η καλη προπονηση ειναι καλυτερη απο καθολου προπονηση.

Εχω απιστευτη ξενερα τωρα και σκεφτομαι πολλα. Το σωμα μου ειναι αδυναμο, οπως εχω ξαναπει ξεκινησα απο το απολυτο 0 και θελει πολλη υπομονη και σταδιακά να δυναμωσει.. Γιατι καθε φορα που ανεβάζαμε ενταση, ολο και κατι παραπονιόταν.

Δε ξερω τι να κανω και πως να συνεχισω...και σημερα πηγα προπονηση με το ζορι. Δεν

Ειχα καμια ορεξη και βαριόμουν. Γιατι; Γιατι νιωθω οτι παω και ξαναπαω κι ολο στα ιδια μενω. Και δεν ειναι θεμα...προγραμματος ή γυμναστη. Εγω ειμαι το θεμα

Βεβαια σημερα μεσα στη προπονηση ενιωσα παλι γαματα και γουσταρα πολυ.

Τον Μαιο λήγει η συνδρομη μου.. Το θεμα

Ειναι.. 23 τελειωνω εξεταστικη. Τι κανω; Αφου θα χω πια χρονο, ξεκιναω ακομα μια απόπειρα; Ξεκιναω παλι τη προσπαθεια να βρω τον "γυμναστηριακο" εαυτο μου και σιγα σιγα να προοδεύσω;

Δε ξαναγράφομαι γυμναστηριο αλλα ψαχνω για λιγο ν αρχισω ενα αθλημα για ν αλλαξω λιγο παραστάσεις;

Δε ξερω πραγματικα, νιωθω πολυ μπερδεμένη .

• Like 3
Δημοσ.

Καταρχην να αλλαξεις προπονηση αν δεν το εχεις κανει ηδη.Βρες παρεα να γυμναζεσαι για να ειναι πιο ωραια τα workouts, απο πολλες αποψεις.Αθλημα να αρχισεις αν σε τραβαει κατι, εγω προσωπικα βαριεμαι οτιδηποτε αλλο περα απο το γυμναστηριο αυτο τον καιρο :P

Παντως νομιζω πως εισαι σκληρη με τον εαυτο σου.Ειναι καποιες περιοδους που δεν τραβαει ρε παιδι μου πως το λενε.Ολοι μας το παθαινουμε καποια στιγμη για διαφορους λογους.Τι και αν δεν ανεβαινεις? Θα πας σε κανα διαγωνισμο και αγχωνεσαι? Τη γυμναστικη υποτιθεται την κανεις γιατι γουσταρεις.Ενταξει δε λεω, καλο ειναι και οταν ανεβαινεις και οπτικα αλλα και στη δυναμη, αλλα αν δεν ερχεται μην απογοητευεσαι αμεσως, απλα συνεχισε τη γυμναστικη σου χαλαρα χωρις να σκεφτεσαι "πρεπει να γινει αυτο κ αυτο μεσα σε 2-3 μηνες" η οτι εισαι στο ιδιο σημειο οπως πριν καιρο..Τι να πει και ο bos που τωρα κανει γερμανικο και θα συνεχισει για αλλους 8 μηνες χωρις να το θελει και ολες αυτες οι μαλακιες θα τον στειλουν πισω στο προγραμμα του :P

Εχει τα ups εχει και τα down του.Τωρα νιωθεις stagnation μαλλον, αλλαξε προπονηση και βρες κανα φιλο/φιλη να γυμναζεστε μαζι και να ανταγωνιζεστε και θα δεις πως θα αποκτησει ενδιαφερον το πραγμα ;)

• Like 1
Δημοσ.

οταν ξεκινας κατι που χρειαζεται αρκετη αποφασιστικότητα, αν θελεις να συνεχισεις και να μην σταματας οσο δυσκολο και να ειναι πρεπει να θυμιζεις στον εαυτο σου γιατι ξεκινησες και τι θες να πετυχεις. Το ιδιο ισχυει για την γυμναστικη, το ιδιο ισχυει και για το διαβασμα γενικα ετσι λειτουργει η ζωη. Αμα εξαρτιοταν το sh1t done απτην ορεξη μας, αστο παιζει να χω ορεξη να σηκωθω γενικοτερα απτο κρεβατι 1 φορα τον μηνα.

Και παντα να θυμασαι οτι υπαρχει καποιος που ειναι σε χειροτερη φαση απο σενα και θα ηθελε πολυ να ειναι εκει που βρισκεσαι εσυ. Δεν γυμναζεσαι παντα αναγκαστικα για να ανεβεις, γυμναζεσαι για την ψυχολογια σου και προφανως για να κρατησεις αυτο που εχεις. Πρωτα πρεπει να εκτιμησεις αυτο που εχεις, υστερα αν θες να καλυτερεψεις, που ολοι θελουμε να καλυτερευουμε καθε μερα ετσι και αλλιως ειναι ο ultimate στοχος της ανθρωποτητας, δες τι θες να κανεις και πως θα το κανεις. Και τι θα χρειαστει. Και τοτε ξεκινα.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...