Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ασε βρε Φωτη, δε πηγε καλα και η ομαδα στην ευρωλιγκα, γραφω και τη Δευτερα ανατομια κι εχω μπλεξει τα μπουτια μου με τους ορους... Δυσκολη η κατασταση :P

Ενα απ τα κακα που εχω ειναι οτι μ

Επηρεαζει πολυ το τι κανουν οι αλλοι. Απο οταν ξεκινησα αν εβλεπα καποιον σε καλυτερο λεβελ απο μενα μου την εδινε ασχημα , με γυναικες βασικα. Ειδα χτες ξερω γω μια που εκανε σκουωτ με μπαρα και μου άναψαν τα λαμπάκια παλι :P

Δημοσ.

Αφου νιωθεις ανελέητη κουραση να παρεις καμια βδομαδα οφ να ρθεις να ισιωσεις και μετα να προσαρμόσεις το προγραμμα σου ωστε να σου βγαινει εβδομαδιαία.

Κι εγω στις εξεταστικες παντα αλλαζω προγραμμα , βαζω ενα κυκλικό με 1-2 ασκησεις ανα ομαδα, ωστε να συντηρούνται. (Αλλο που τωρα εχω τα ψυχολογικα μου και δε κανω ουτε αυτο :P )

4 Μηχανηματα για ποδια, μονοζυγο/κωπηλατικη για πλατη, πιεσεις και ανοιγματα στηθους, εκτασεις για τρικεφαλο, καμψεις δικεφαλων , μια ασκηση για ωμους & κοιλιακους - ραχιαιους. Σε μια ωρα το βγαζω

Ποια μια βδομαδα, το τελευταιο διμηνο νιωθω ετσι. Και 2 φορες τη βδομαδα σαν οφφ θεωρειται. Και ειναι γενικοτερη κουραση οχι απο γυμναστηριο, τεσπα

Δημοσ.

Ασε βρε Φωτη, δε πηγε καλα και η ομαδα στην ευρωλιγκα, γραφω και τη Δευτερα ανατομια κι εχω μπλεξει τα μπουτια μου με τους ορους... Δυσκολη η κατασταση :P

Ενα απ τα κακα που εχω ειναι οτι μ

Επηρεαζει πολυ το τι κανουν οι αλλοι. Απο οταν ξεκινησα αν εβλεπα καποιον σε καλυτερο λεβελ απο μενα μου την εδινε ασχημα , με γυναικες βασικα. Ειδα χτες ξερω γω μια που εκανε σκουωτ με μπαρα και μου άναψαν τα λαμπάκια παλι :P

Η ομαδα εκανε πολυ καλα που δεν τα πηγε καλα στην Ευρωλιγκα τα χειροτερα της ευχομαι ,να  πεσει το αεροπλανο να εχουμε πολυνεκρο .

Για ανατομια μπορω να βοηθησω ειχα δωσει 2 φορες ιατρικη !

Και εμενα με επηρεαζει τι κανουν οι αλλοι αλλα μου βγαινει ανταγωνιστικα .Δλδ δεν  δεχομαι να ειναι καποιος καλυτερος απο μενα (φυσικα και ειναι πολλοι )  ειμαι και τερμα εγωιστης , επομενως  τα δινω ολα και συνηθως τους ξεπερνω .

Τωρα το gym  ειναι καθρεπτης αν τα κανεις ολα σωστα και απερισπαστα για το αναγκαιο χρονικο διαστημα που εχει να κανει με το επιπεδο που ειναι ο καθενας, δεν γινεται να μην δεις σημαντικα αποτελεσματα απλα δεν γινεται .

• Like 1
Δημοσ.

Guys λιγο Help. Τα τελευταια 3.5 χρονια προπονουμαι non-stop 5 φορες τη βδομαδα με ελαχιστα timeout. Με φυσικες και επομενες αυξομειωσεις σε Motivation και φυσικη κατασταση. Μετα απο τοσο καιρο και επειδη ζω μια περιοδο εντονης καθημερινοτητας το χω χασει και χω ριξει τις προπονησεις σε 3 φορες τη βδομαδα μερικες φορες ακομα και 2 το τελευταιο διμηνο. Με τετοιο ρυθμο οι απομονωσεις δε πανε καλα και εχω βγει εκτος τελειως. Δε γινεται να κανω δικεφαλο-τρικεφαλα τη μια μερα πλατη την αλλη και μετα να συνεχιζω ωμους την επομενη βδομαδα σα να μη τρεχει τιποτα με ολες αυτες τις μερες που χω χασει.

Επειδη οι ρυθμοι μου δε βλεπω να αλλαζουν συντομα και μεχρι να κατοποιηθω λιγο θελω μια προταση για ενα καλο 4-day split το οποιο να μπορω να διατηρω σε χαλαρους ρυθμους, με σκοπο απλα να κρατηθω καπως μεχρι να επανερθω και να το δωσω ολα

http://www.bodybuilding.com/fun/top-3-muscle-building-routines-max-muscle-gains.htm

chest-tricep

back-shoulder-bicep

repeat.

Αναλόγως σε τι θες να τα δώσεις όλα, εκεί αφιερώνεις και το intensity. Ένα διάστημα που ήθελα παραπάνω χέρια δεν τερμάτιζα στήθος ούτε πλάτη και ώμους.

• Moderators
Δημοσ.

chest-tricep

back-shoulder-bicep

repeat.

Αναλόγως σε τι θες να τα δώσεις όλα, εκεί αφιερώνεις και το intensity. Ένα διάστημα που ήθελα παραπάνω χέρια δεν τερμάτιζα στήθος ούτε πλάτη και ώμους.

ε ναι ποιος τα γαμαει τα ποδια λες και πιανουν το μισο σωμα...

• Like 10
Δημοσ.

Με τετοιο ρυθμο οι απομονωσεις δε πανε καλα και εχω βγει εκτος τελειως. Δε γινεται να κανω δικεφαλο-τρικεφαλα τη μια μερα πλατη την αλλη και μετα να συνεχιζω ωμους την επομενη βδομαδα σα να μη τρεχει τιποτα με ολες αυτες τις μερες που χω χασει.

ε ναι ποιος τα γαμαει τα ποδια λες και πιανουν το μισο σωμα...

απάντησα σύμφωνα μ'αυτά που θέλει. Αν έλεγε και για πόδια θα έλεγα και γι' αυτά. Δεν θέλουν όλοι τα ίδια.

Δημοσ.

Η ομαδα εκανε πολυ καλα που δεν τα πηγε καλα στην Ευρωλιγκα τα χειροτερα της ευχομαι ,να  πεσει το αεροπλανο να εχουμε πολυνεκρο .

Για ανατομια μπορω να βοηθησω ειχα δωσει 2 φορες ιατρικη !

Και εμενα με επηρεαζει τι κανουν οι αλλοι αλλα μου βγαινει ανταγωνιστικα .Δλδ δεν  δεχομαι να ειναι καποιος καλυτερος απο μενα (φυσικα και ειναι πολλοι )  ειμαι και τερμα εγωιστης , επομενως  τα δινω ολα και συνηθως τους ξεπερνω .

Τωρα το gym  ειναι καθρεπτης αν τα κανεις ολα σωστα και απερισπαστα για το αναγκαιο χρονικο διαστημα που εχει να κανει με το επιπεδο που ειναι ο καθενας, δεν γινεται να μην δεις σημαντικα αποτελεσματα απλα δεν γινεται .

Κι εγώ έτσι είμαι αλλά δυστυχώς δεν έχω τον ανταγωνισμό που προσδοκούσα. Όταν ο άλλος κάνει στήθος επικλινή με 5κιλα, εγώ με τα 15αρια μοιάζω με Χουλκ.

Όσο για τον άλλο που υποτιμά το upper-lower, δε βλέπω γιατί. Αν δεν έχει χρόνο επειδή είναι κουρασμένος, με 2 ασκήσεις των 2*8 σετ μια χαρά βγαίνει. Επιπλέον, μπορεί στη μέρα ποδιών να βάλει και δικέφαλο-τρικέφαλο ώστε να μην πέσουν όλα μαζί στο άνω σώμα.

Τι γκρίνια τελευταία; Ρε μην αφήνετε να σας επηρεάσει αυτή η μούχλα που έχει κάτσει εδώ και λίγα χρόνια στη χώρα! 

• Like 3
Δημοσ.

Full body και εισαι μια χαρα. Αν ποδια δεν μπορεις να τα βγαλεις περα κανε μηχανηματα..

Εγω κανω upper lower.

Δεν αξιζει αν δεν εισαι bodybuilder, να κανεις μια μυικη ομαδα την φορα, σκεψου οτι μετα απο μια εβδομαδα θα την ξαναγυμνασεις, μεγαλο διαστημα, μονο τα ποδια θεωρω θελουν 48ωρες ξεκουραση, οι αλλες οσο τις γυμναζεις, με βαση την ξεκουραση παντα, δεν εχεις προβλημα

Δημοσ.

chest-tricep

back-shoulder-bicep

repeat.

Μιας και το παλικάρι ανέφερε τον όρο intensity μπορεί κανείς να μ εξηγήσει τις κυρίες διάφορες ανάμεσα σε volume και πότε κάνουμε το ένα και πότε το άλλο

Intensity άμα δεν κάνω λάθος είναι όταν σηκώνουμε το 90% των κιλών που μπορουμε

Κάτι σαν την ένταση της προπόνησης ενώ στο volume σηκώνουμε το 80%...δεν κατάλαβα καλά τι παίζει και πότε κάνουμε volume και πότε intensity

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...