Liverpool89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Μοδα για πολυ κοσμο,πανε μονο γιατι εχουν την ψευδαίσθηση οτι θα κανουν γρηγορα σωμα αξιζει μονο οταν εισαι σε ενα καλο επιπεδο. Κυριως σωστη τεχνικη και προπονητη με @@δια...
Mikeasdf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ποιά είναι ή άποψη σας για το κροσφιτ? Εχω γνωστους που κανουν κροσφιτ σωστα και ειναι αρκετα δυσκολο.Αλλα ειναι και οι αλλοι που χαλανε το ονομα και διαγωνιζονται για τα gym fails του μηνα. 1
Lilith19 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τα βρήκα στο bazaar Θεσσαλονίκης,στην Ολύμπου. Το κοτατζ 200 γραμμ. 1,5 ευρώ περίπου και το κουαρκ 500 γραμμ. 2,2 ευρώ. Πρώτη φορά βλέπω γαλακτοκομικά με τόσο χαμηλά λιπαρά, το κοτατζ μάλιστα έχει 13,5 γραμμ. πρωτεΐνη και το κουαρκ 8,5. Μου φανηκαν συμφέρουσες οι τιμες τους και από γεύση αξιοπρεπή. Δεν ξέρω αν υπάρχουν σε bazaar και άλλων πόλεων.
splashboogie Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά διαβασα διαγορα και έχω μπερδευτει θέλω μια απάντηση στο εξης: γινεται να χάνεις κιλά λίπους και να βάζεις μυς την ίδια περίοδο??? Εχω μπερδευτεί και κατλήγω πως όχι. Βλέπω ότι το να βάλεις μυς απαιτεί θερμιδικό πλεόνασμα και το να κάψεις λίπος θερμιδικό ελλειμα.
yannis27gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Θεωρητικα γινεται αλλα ειναι πολυ αργη διαδικασια.
margaritagr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Γινεται λεγεται ανασύσταση σωματος. Εγω το εκανα μεχρι ενα σημειο, καθως και σορτς αρχάριους οι οποιες αλλαγες ειναι πιο εύκολες τον πρωτο καιρο. Μπακαλιστικα μιλώντας αν τρως καθαρα και γυμνάζεσαι το λιπος θα υποχωρεί δίνοντας τη θεση του σε μυς. Λεω οτι εγω το εκανα γιατι μετα το πρωτο χρονο, στα ιδια κιλα η εικονα μου ηταν διαφορετική. 1
TEOKOS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ποιά είναι ή άποψη σας για το κροσφιτ? Αυξημένη ισορροπία,ευκινησία,ταχύτητα,ευελιξία,δύναμη και αντοχή όλα σε ένα με ένα κυκλικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ωραίο σαν ιδέα. Τώρα πως κατάληξε να είναι η γυμναστική με τους περισσότερους τραυματισμούς και την ανεξέλεγκτη χρήση αναβολικών ερασιτεχνικά..τι να πώ Πριν ξεκινήσει κάποιος εκεί καλά θα ήταν να γνωρίσει πρώτα τον δάσκαλο-γυμναστή,να δεί τεχνική την ώρα του μαθήματος και να περάσει 2-3 φορές από τα αποδυτήρια να ακούσει συζητήσεις Ρε παιδιά διαβασα διαγορα και έχω μπερδευτει θέλω μια απάντηση στο εξης: γινεται να χάνεις κιλά λίπους και να βάζεις μυς την ίδια περίοδο??? Εχω μπερδευτεί και κατλήγω πως όχι. Βλέπω ότι το να βάλεις μυς απαιτεί θερμιδικό πλεόνασμα και το να κάψεις λίπος θερμιδικό ελλειμα. να χάνεις κιλά λίπους και να βάζεις μυς την ίδια περίοδο ναι. Να χάνεις κιλά γενικά και να βάζεις μυς όχι. Βασικά μπορεί να φαίνεσαι πιο αδύνατος και να είσαι βαρύτερος.
linkin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά διαβασα διαγορα και έχω μπερδευτει θέλω μια απάντηση στο εξης: γινεται να χάνεις κιλά λίπους και να βάζεις μυς την ίδια περίοδο??? Εχω μπερδευτεί και κατλήγω πως όχι. Βλέπω ότι το να βάλεις μυς απαιτεί θερμιδικό πλεόνασμα και το να κάψεις λίπος θερμιδικό ελλειμα. Το παρακαταω αρθρο σε αυτο αναφερεται http://mobile.nytimes.com/blogs/well/2016/02/03/a-diet-and-exercise-plan-to-lose-weight-and-gain-muscle/?smid=fb-nytimes&smtyp=cur&referer=http%3A%2F%2F Kαι link απο την πιο προσφατη ερευνα στον τομεα http://ajcn.nutrition.org/content/early/2016/01/26/ajcn.115.119339
gon1332 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Αυξημένη ισορροπία,ευκινησία,ταχύτητα,ευελιξία,δύναμη και αντοχή όλα σε ένα με ένα κυκλικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ωραίο σαν ιδέα. Τώρα πως κατάληξε να είναι η γυμναστική με τους περισσότερους τραυματισμούς και την ανεξέλεγκτη χρήση αναβολικών ερασιτεχνικά..τι να πώ Πριν ξεκινήσει κάποιος εκεί καλά θα ήταν να γνωρίσει πρώτα τον δάσκαλο-γυμναστή,να δεί τεχνική την ώρα του μαθήματος και να περάσει 2-3 φορές από τα αποδυτήρια να ακούσει συζητήσεις Το gif που έβαλα πιο πριν εξηγεί πολλά. 1
yannis27gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τι ειναι το κουαρκ? Σωματίδιο. Αν κι εσύ φαντάζομαι μιλάς γι αυτό 1
Lilith19 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τι ειναι το κουαρκ? Σωματίδιο. Αν κι εσύ φαντάζομαι μιλάς γι αυτό Πάντως, οταν το ειχα δει, στο λιντλ για πρώτη φορά, και για μενα ανακάλυψη ήταν Σε όποιον αρέσει το γιαούρτι, θα το ευχαριστηθεί πολύ το κουαρκ. Μοιάζουν και σε γεύση και σε υφή και το τελευταίο βγαίνει και με πολύ χαμηλα λιπαρά για όποιον τα προσέχει.
Vapir Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Έχω μια απορία. Ας υποθέσουμε οτι είναι δυο άτομα στα ίδια κιλά , ίδιο ύψος , ίδια μυικότητα. Ο ένας έχει μεγαλύτερη πλάτη αλλα και στους δύο ο μυς του στήθους έχει ίδιο μέγεθος. Όταν ο ένας είναι στενός και ο άλλος ανοιχτό , στον πρώτο δεν θα φαίνεται το στήθος του ποιο πεταχτό απο τον δεύτερο που θα είναι απλωμένο σε μεγαλύτερη επιφάνεια? όταν έχεις μεγάλο άνοιγμα πλάτης απο κατασκευής σου είσαι και μπροστά ποιο ανοιχτός. Έφτιαξα ένα πρόχειρο σκίτσο μπας κ καταλάβετε τι εννοώ Τα ρεβιθια εχουν τοσα πολλα λιπαρα;Εφαγα μου μαμησε τις θερμιδες... πάχυνες δηλαδή ? είδες? τα έλεγα κ στη μάνα μου παλιότερα .. άσε ρε μάνα τα όσπρια και φτιάξε κανα χοιρινό στη σχάρα να γουστάρω .. να φάω τα λιπαρά αλλα να αξίζει Ποιά είναι ή άποψη σας για το κροσφιτ? σαν ιδέα καλή σαν εκτέλεση... explosive diarrhea 1
yannis27gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Τα ρεβίθια, όπως όλα τα όσπρια, έχουν ελάχιστα λιπαρά. Αποτελούνται κυρίως από σύνθετους υδατάνθρακες, πρωτείνη και στο τέλος τα λιπαρά (που κι αυτά είναι από τα λεγόμενα καλά λιπαρά). Δεν ανήκουν στα φαγητά που χαλάνε δίαιτες. Σχέσεις όμως... 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις