Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί να φας ρεβίθι όταν υπάρχει χοιρινό και ρύζι ? κάνουν καλή παρέα με κοφτή ντομάτα , λάχανο και πιπεριά ":D

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αφόρητος πόνος χαμηλά στην μέση...θα βγω εκτός σίγουρα πέντε μέρες,χθες με πονούσε ασταμάτητα όλη την ημέρα,ευτυχώς σήμερα με πονάει μόνο όταν κάνω κάποιες κινήσεις

Το κακό είναι ότι δεν ξέρω από τι είναι,γιατί πριν δυο μέρες είχα κουβαλήσει κάτι πελετ και ο μ@λακας τα επερνα δύο δύο και σε μια φάση στραβοπατησα και ένιωσα ένα μικρό τσίμπημα πίσω,από τα βάρη δεν ξέρω άμα είναι γιατί έχει καιρό που σταμάτησα τις άρσεις και pedlay rows που και εκεί είχα αμφιβολίες για την τεχνική

Θα βγάλω και over head press γιατί και σε αυτήν νιώθω ένα τσίμπημα

Άμα συνεχιστεί ο πόνος και αύριο θα πάω σε κανέναν γιατρό

Δημοσ.

ο vapir κλασσικα δεν μας λυπαται καθολου με τα σκιτσα του συνεχιζει ακαθεκτος

ειναι μια τυπισσα στο γυμναστηριο 50-55 κιλα, την βλεπω καθε πρωι και κανει ακριβως το ιδιο πραγμα. Εχει ενα bluetooth στο αυτι και το κινητο στο χερι και τρεχει διαδρομο-κανει διαφορα set απο δω και απο κει, σταματαει ξαναρχιζει κανει 12 επαναληψεις σε μια ασκηση φευγει παει στο αλλο μιλαει στο τηλ. Γυρω γυρω σαν την σβουρα. Εχει και 2 φιλεναδες που συζητουν ολη μερα εκει μεσα """""και κανουν γυμναστικη"""". Μερικοι ανθρωποι εχουν το gym για καφετερια. Αυτο μου ρθε απο την margarita που λεει gym με παρεα. Ωραιο ειναι αλλα δεν κανεις στα αληθεια γυμναστικη. Οπως δεν διαβαζεις στα αληθεια με παρεα :-)

Δημοσ.

ο vapir κλασσικα δεν μας λυπαται καθολου με τα σκιτσα του συνεχιζει ακαθεκτος

ειναι μια τυπισσα στο γυμναστηριο 50-55 κιλα, την βλεπω καθε πρωι και κανει ακριβως το ιδιο πραγμα. Εχει ενα bluetooth στο αυτι και το κινητο στο χερι και τρεχει διαδρομο-κανει διαφορα set απο δω και απο κει, σταματαει ξαναρχιζει κανει 12 επαναληψεις σε μια ασκηση φευγει παει στο αλλο μιλαει στο τηλ. Γυρω γυρω σαν την σβουρα. Εχει και 2 φιλεναδες που συζητουν ολη μερα εκει μεσα """""και κανουν γυμναστικη"""". Μερικοι ανθρωποι εχουν το gym για καφετερια. Αυτο μου ρθε απο την margarita που λεει gym με παρεα. Ωραιο ειναι αλλα δεν κανεις στα αληθεια γυμναστικη. Οπως δεν διαβαζεις στα αληθεια με παρεα :-)

Δίκιο έχεις ρε φίλε πέρα από αυτό εγώ όταν πάω με την παρέα μου εκεί που κανονικά τελειώνω σε 1:30 ώρα μ περνει 2ώρο

Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.Στο δικό μ έρχεται μια που ειλικρινά δεν την έχω δει να κάνει γυμναστικη όλο μπουρου μπουρου με κάποιον

Δημοσ.

Κάνε Arnold press με αλτήρες αντί για στρατιωτικές Κώστα, καθιστός με την πλάτη ίσια και να ακουμπάει στο μαξιλάρι του πάγκου που κάνουμε δικέφαλο ωςτε να μην υπάρχει θέμα πίεσης της. Και ώμους θα γυμνάσεις και τη μέση δε θα επιβαρύνεις.

γιατί να φας ρεβίθι όταν υπάρχει χοιρινό και ρύζι ? κάνουν καλή παρέα με κοφτή ντομάτα , λάχανο και πιπεριά ":D

Μπερδεύεις την βούρτσα με την π.... Νικ. Αλλα οφέλη το ενα, αλλα το αλλο. Για μένα ειναι υψίστης σημασίας να υπάρχει ποικιλία στη διατροφή. Και το χοιρινό έχει θέση, και τα ρεβίθια, δεν αντικαθιστά το ενα το αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Τα ρεβιθια απλα δεν τρωγονται ...Ουτε που θυμαμαι τι γευση εχουν .

Οκ μετα τον μαου και ο Γιαννης στην λιστα με αυτους δεν το εχουν με το φαγητο χαχαχα

• Like 5
Δημοσ.

Το gif που έβαλα πιο πριν εξηγεί πολλά. :P

με αφορμη αυτο εκανα την ερωτηση :P

χαιρομαι τουλαχιστον πως υπαρχουν ατομα που βλεπουν την αληθεια και δεν το θεωρουν ως το καλυτερο πραγμα στον κοσμο.

ιν ριαλ λαιφ δυχτυχως οσες φορες εχει αναφερθει παντα το θαυμαζουν σα θεο το κροσφιτ και αμφηβαλω να το κανουν "σωστα",αν γινεται να το κανεις σωστα :P jk.

να ποσταρω και το λετζενταρι βιντεο:

Δημοσ.

Αφόρητος πόνος χαμηλά στην μέση..

Mακαρι να ημουν μπαμπούλας αν  ήταν να γλιτώσω αυτούς τους μπόμπιρες από τις κηλαρες μεσοσπονδυλίου δίσκου που έχουν ήδη κλείσει ραντεβού αλλά δεν το ξέρουν ..

Κωσταν είτε έχεις πετάξει κήλη είτε οχι η ζημιά έχει γίνει γιατί έχεις αποκτήσει ευαισθησία !

παρακάλα να ειναι η μικρότερη ζημιά, εγώ πληροφοριακά θα σου πω πως αν τσίμπησες κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου , είσαι δεκάξι και θα έχεις πρόβλημα όσο ζεις !

δεν περνάει ποτέ είτε κάνεις θεραπεία είτε κάνεις χειρουργείο το πρόβλημα  παραμένει εκει και θα σε ταλαιπωρεί για πάντα !

Α ρε μαου μπαμπούλα που τρομάζεις 60κιλα παιδιά και δεν τα αφήνεις να φορτώνουν 120κιλες μπάρες και να τις ανέβω κατεβάζουν  πάνω κάτω!  

----

τα ρεβίθια είναι τούμπανο όσπρια  φάτε ρε μην ακούτε τον Φώτη ζηλεύει επειδή δεν ξέρει να μαγειρεύει :)

• Like 8
Δημοσ.

Αφόρητος πόνος χαμηλά στην μέση...θα βγω εκτός σίγουρα πέντε μέρες,χθες με πονούσε ασταμάτητα όλη την ημέρα,ευτυχώς σήμερα με πονάει μόνο όταν κάνω κάποιες κινήσεις

Το κακό είναι ότι δεν ξέρω από τι είναι

https://www.dropbox.com/s/e178nwyekaspz2v/MOV_0612_000.mp4?dl=0

Δημοσ.

Τα ρεβιθια απλα δεν τρωγονται ...Ουτε που θυμαμαι τι γευση εχουν .

Οκ μετα τον μαου και ο Γιαννης στην λιστα με αυτους δεν το εχουν με το φαγητο χαχαχα

Exω σπουδάσει μάγειρας και η άποψη μου ειναι οτι οταν σε κάποιον δεν αρέσει καθόλου ενα φαγητό δεν ξέρει πως να το φτιάξει σωστα για να ειναι νόστιμο,πχ  και εγω όσπρια απο την μανα μου δεν μπορώ να φάω.

Στην ναυτική βάση που υπηρετούσα και που ήμουν μάγειρας πολλά απο τα παιδιά που ήμασταν μαζι μου έλεγαν οτι στο σπιτι δεν μπορούσαν να φανε  όσπρια  ,και συγκεκριμένα για ρεβίθια μου ειχε δώσει συγχαρητήρια μια φορα ο διοικητής.  

Εχω σκεφτεί να ανοίξουμε ενα fitness cooking thread για σπάσιμο στο antifitness  :-D

• Like 9
Δημοσ.

Κωσταν είτε έχεις πετάξει κήλη είτε οχι η ζημιά έχει γίνει γιατί έχεις αποκτήσει ευαισθησία !

παρακάλα να ειναι η μικρότερη ζημιά, εγώ πληροφοριακά θα σου πω πως αν τσίμπησες κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου , είσαι δεκάξι και θα έχεις πρόβλημα όσο ζεις !

δεν περνάει ποτέ είτε κάνεις θεραπεία είτε κάνεις χειρουργείο το πρόβλημα παραμένει εκει και θα σε ταλαιπωρεί για πάντα !

Α ρε μαου μπαμπούλα που τρομάζεις 60κιλα παιδιά και δεν τα αφήνεις να φορτώνουν 120κιλες μπάρες και να τις ανέβω κατεβάζουν πάνω κάτω!

----

τα ρεβίθια είναι τούμπανο όσπρια φάτε ρε μην ακούτε τον Φώτη ζηλεύει επειδή δεν ξέρει να μαγειρεύει :)

Δλδ παίζει να είναι από τις άρσεις ?μην μ λες τέτοια...όντως τρ τρόμαξα

Που πρέπει να πάω για να μου πουν άμα έχω κυλη μεσοσπονδυλίου ? Να επισκεφτώ έναν ορθοπεδικό ?

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο Votritis είναι. Η συντριπτική πλειοψηφία των φαγητών μπορούν να είναι πεντανόστιμα αν μαγειρευτούν σωστά. 

Άμα ξεκινήσεις τέτοιο thread θα με βρεις σύμμαχο. ;)

Υ.Γ. Ναι Κώστα, φυσικά σε ορθοπεδικό θα πας. Πάντως η πιθανότητα είναι να μην έχεις πάθει σοβαρή ζημιά, μην ξεκινάς με το αρνητικό σενάριο. Ο Μάους σε τρομάζει για να μην ξανακάνεις άρσεις μέχρι να δυναμώσεις πολύ (προσωπικά δεν κάνω κι ούτε πρόκειται να κάνω ποτέ όπως επίσης και κωπηλατική με μπάρα και στρατιωτικές άρσεις και γενικά όλες τις ασκήσεις που αν δεν τις κάνεις με τέλεια τεχνική μπορούν να σε σακατέψουν).

• Like 1
Δημοσ.

Όπως τα λέει ο Votritis είναι. Η συντριπτική πλειοψηφία των φαγητών μπορούν να είναι πεντανόστιμα αν μαγειρευτούν σωστά.

Άμα ξεκινήσεις τέτοιο thread θα με βρεις σύμμαχο. ;)

Υ.Γ. Ναι Κώστα, φυσικά σε ορθοπεδικό θα πας. Πάντως η πιθανότητα είναι να μην έχεις πάθει σοβαρή ζημιά, μην ξεκινάς με το αρνητικό σενάριο. Ο Μάους σε τρομάζει για να μην ξανακάνεις άρσεις μέχρι να δυναμώσεις πολύ (προσωπικά δεν κάνω κι ούτε πρόκειται να κάνω ποτέ όπως επίσης και κωπηλατική με μπάρα και στρατιωτικές άρσεις και γενικά όλες τις ασκήσεις που αν δεν τις κάνεις με τέλεια τεχνική μπορούν να σε σακατέψουν).

Σήμερα ευτυχώς με πονάει ελάχιστα όταν κάνω κάποιες κινήσεις

Αλλά χθες ειλικρινά πονουσα τόσο σε σημείο που πήρα άδεια και έφυγα από το σχολείο

Από Δευτέρα θα πάω σε έναν ορθοπεδικό,τουλάχιστον να μην υπάρχει το σενάριο ότι είναι κάτι σοβαρό

Τόσα κιλά έκανα μόνο εκείνη την φορά και γιατι δεν ήταν ο γυμναστής δίπλα μ έβγαλα βίντεο για να το δω και ο ίδιος κ με την ευκαιρία να το βάλω και εδώ

Γιάννη Και εγώ μέχρι να ολοκληρώσω τουλάχιστον κανέναν χρόνο στο γυμναστήριο τις σταματάω αυτές τις ασκησεις

δεν περνάει ποτέ είτε κάνεις θεραπεία είτε κάνεις χειρουργείο το πρόβλημα παραμένει εκει και θα σε ταλαιπωρεί για πάντα !

Α ρε μαου μπαμπούλα που τρομάζεις 60κιλα παιδιά και δεν τα αφήνεις να φορτώνουν 120κιλες μπάρες και να τις ανέβω κατεβάζουν πάνω κάτω!

----

τα ρεβίθια είναι τούμπανο όσπρια φάτε ρε μην ακούτε τον Φώτη ζηλεύει επειδή δεν ξέρει να μαγειρεύει :)

70 είμαι :(

Τόσο λάθος την έκανα ώστε τρεις επανάληψεις να κάνουν το κακό ?

Ρωτάω γιατί μπορεί να είναι και από τα πελετ που κουβάλησα

Δημοσ.

Σήμερα ευτυχώς με πονάει ελάχιστα όταν κάνω κάποιες κινήσεις

Αλλά χθες ειλικρινά πονουσα τόσο σε σημείο που πήρα άδεια και έφυγα από το σχολείο

Από Δευτέρα θα πάω σε έναν ορθοπεδικό,τουλάχιστον να μην υπάρχει το σενάριο ότι είναι κάτι σοβαρό

Τόσα κιλά έκανα μόνο εκείνη την φορά και γιατι δεν ήταν ο γυμναστής δίπλα μ έβγαλα βίντεο για να το δω και ο ίδιος κ με την ευκαιρία να το βάλω και εδώ

Γιάννη Και εγώ μέχρι να ολοκληρώσω τουλάχιστον κανέναν χρόνο στο γυμναστήριο τις σταματάω αυτές τις ασκησεις

70 είμαι :(

Τόσο λάθος την έκανα ώστε τρεις επανάληψεις να κάνουν το κακό ?

Ρωτάει γιατί μπορεί να είναι και από τα πελετ που κουβάλησα

Ακόμα και μια λάθος κίνηση με λίγα κιλά μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Η τεχνική είναι το α και το Ω. Στα λίγα κιλά η λάθος τεχνική συγχωρεί. Στα πολλά όχι. Ένα παλικάρι έσπασε τη μέση του με πολλά κιλά σε Deadlift που δεν τα είχε με τίποτα.

Πιστευω δεν αξίζει το ρίσκο εφόσον δεν πάει κάποιος για επαγγελματικό επίπεδο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...