Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με τι να ανέβει σε δύναμη?

κύκλο λέμε για τα αναβολικά , 6-8-10-12 weeks on , 4 weeks pct

και time off = time on + pct τουλάχιστον!!!!!!!!!!

ΑΧχαχαχαχαχαχα έλεος ρε μαν

Κύκλο εννοώ όταν μετά από κάποιο καιρό την σταματάει και μετά Ξαναρχίζει

η κρεατίνη βοήθεια στην μυϊκή ανάπτυξη και σε ανεβάζει λίγο σε δύναμη,όχι ?

Γτ είπε ότι θα περνει τέσσερις εβδομάδες και μετά θα σταματάει

Δεν καταλαβαίνω που είναι το αστείο και γτ με κοροϊδεύεις :'( :'(

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αν υπάρχει ένα συμπλήρωμα που με σιγουριά μπορεί να πει κανείς ότι δεν είναι πεταμένα λεφτά αυτό είναι η κρεατίνη, αφενός γιατί είναι πολύ φθηνή (500gr θα σου βγάλουν πολύ καιρό) και αφετέρου γιατί "πιάνει" στην αρχή τουλάχιστον. Δεν ξέρω ούτε έναν να έχει πάρει πρώτη φορά κρεατίνη και να μη δει μια μικρή, μεν, αισθητή ,δε, αύξηση σε δύναμη.

Δημοσ.

To καλοκαίρι έπαιρνα για ενα διάστημα πρωτεΐνη της sci-mx που εχει μέσα κρεάτινη και εκεινη την περιοδο η προπόνηση έβγαινε ποιο εύκολα ,και δεν νομίζω οτι η κρίση μου επηρεάζετε οπο το οτι έπαιρνα κρεάτινη μιας και τοτε δεν ηξερα οτι σου δίνει αυτο το boost.

Πρόσφατα την ειχε σε προσφορά γνωστό κατάστημα και τσίμπησα δυο κουτιά να την ξαναδοκιμάσω το καλοκαίρι .

SCI-MX SCI-MX
Δημοσ.

Αν υπάρχει ένα συμπλήρωμα που με σιγουριά μπορεί να πει κανείς ότι δεν είναι πεταμένα λεφτά αυτό είναι η κρεατίνη, αφενός γιατί είναι πολύ φθηνή (500gr θα σου βγάλουν πολύ καιρό) και αφετέρου γιατί "πιάνει" στην αρχή τουλάχιστον. Δεν ξέρω ούτε έναν να έχει πάρει πρώτη φορά κρεατίνη και να μη δει μια μικρή, μεν, αισθητή ,δε, αύξηση σε δύναμη.

Αυτο σκεφτηκα και γω. Οτι θα δω διαφορα, επειδη ποτε δεν πηρα.

Παντα με την συνιστώμενη δοσολογια. Δεν θα σοκαρω τον οργανισμο μου, που λενε στην αρχη 20γρ και μετα πεντε.

Δημοσ.

Αυτο σκεφτηκα και γω. Οτι θα δω διαφορα, επειδη ποτε δεν πηρα.

Παντα με την συνιστώμενη δοσολογια. Δεν θα σοκαρω τον οργανισμο μου, που λενε στην αρχη 20γρ και μετα πεντε.

dont worry και 50γρ να πάρεις δεν θα σοκάρεις τον οργανισμό σου , το πολύ πολύ το στομάχι σου και να σε πάει διάρροια αφού προκαλεί στομαχική ενόχληση σε μερικούς. 

Η κρεατίνη κάνει κατακράτηση νερού και με αυτό τον τρόπο έχεις λίγο γρηγορότερη αποθεραπεία. Ούτε σε τουμπανιάζει ούτε ανεβαίνεις σε δύναμη , τουλάχιστον όχι όσο πιστεύουν όσοι δεν έχουμε πάρει.  

Υπόψιν 

τα νερά που κάνεις κατακράτηση έχουν να κάνουν με τη διατροφή σου , αν τρως ψωμιά ή πετάς εδώ κ εκεί junk μπορεί να κρατήσεις απο λίγα εως πολλά υποδόρια νερά  

ο mau(αν θυμάμαι καλά) αλλα και πολλοί παλιοί που ξέρω real life υποστηρίζουν πως κάνει κακό . Σε εμένα με 20γρ τη μέρα για 3-4 μήνες που είχα κάνει τυχαία εξετάσεις για άλλο λόγο είδα πως δεν είχε κάνει το παραμικρό στα νεφρά μου , σε άλλο παλικάρι του τα στρέσαρε πολύ και ήταν ο mr perfect σε σώμα διατροφή και υγεία απο πολύ μικρός, αθλητής με διακρίσεις .  

just saying :)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τώρα διαβάζω για την κρεατινη σε ένα βιβλίο και λέει ότι είναι ευχαρίστηση Ότι γράφει ότι η κρεατινη είναι το μοναδικό που όντως βοηθάει και Δεν είναι παράνομο

Δημοσ.

Εμενα ειχε ανεβει λιγο η ουρία επειδή δεν έπινα σχεδόν καθόλου νερό. Γενικά από μόνος μου δε μου έρχεται να πιω νερό μέσα στη μέρα (ελάχιστο) , πλεον απλά πίνω με το ζόρι χωρίς να διψάω και προσπαθώ να πίνω 3 λίτρα κάθε μερα.

Δημοσ.

Λίγα ποστς πίσω έγραψα ότι σε μένα δεν είχε επίδραση.

Δημοσ.

Αν γυμναζεσαι καιρο κ εχεις φτασει ηδη σε ενα επιπεδο μπορει να μη δεις διαφορα στη δυναμη αλλα μια μικρη διαφορα στο "πρηξιμο" θα ειδες δε μπορει. ( μετα απο 10 μερες χρησης τουλαχιστον ) αλλιως τι να πω, καθε κανονας εχει και τις εξαιρεσεις του.

Δημοσ.

Οταν πάρεις κρεάτινη για πρώτη φορά και ο οργανισμός είναι παρθένος συνήθως  νιώθεις σαν να έχεις πάρει αναβολικά , βοηθάει πολύ ειδικά στην δύναμη !

το θέμα είναι να μην παίρνεις αν δεν κάνεις πάρα πολυ καλη και σοβαρή δουλειά στο άθλημα που ασχολείσαι και στην προκείμενη περίπτωση στα βάρη !  να σου δώσει αυτό το κατι μόνο οταν έχεις φτάσει στα ορια σου ναι , οχι ομως να την παίρνεις για πλάκα και όχι για πολλές βδομάδες σερί !

επίσης το να παίρνεις κρεάτινη χωρίς να πίνεις πάρα πολύ νερο ειναι σαν να θέλεις να κανεις κακο στον οργανισμό σου

είναι δυνατόν να το παίρνετε χωρις να ξέρετε τα απαραιτήτως βασικά ?

το να ξέρετε ποσο απαραίτητο είναι το νερό και να μην πίνετε είναι ακόμη χειρότερο, είναι έγκλημα  ..

παίρνουμε λοιπόν μόνο οταν

1.κάνουμε πάρα πολυ σοβαρή προπόνηση

2. μικρή ποσότητα , η υπερποσοτητα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην καρδιά στο ήπαρ στα  νεφρα κτλ

3. οταν παίρνουμε κοιτάμε να τρώμε τρόφιμα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη για να είναι η  απορρόφηση από τους μύες υψηλότερη και γρηγορότερη!

4. άφθονο νερο ! άφθονο λεμε ..

------------

Γιαννη αν δεν εχεις φτάσει χωρις κρεάτινη στα ορια σου δεν θα καταλάβεις τίποτα και να την πάρεις ..

• Like 4
Δημοσ.

Λίγα ποστς πίσω έγραψα ότι σε μένα δεν είχε επίδραση.

Eισαι πολυ γερος γι'αυτο δεν ειδες διαφορά !  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μαους το ηξερα οτι θελει πολυ νερο, αλλα ξερεις τωρα πως παει αμα δε σου βγει μαλακια δεν το παιρνεις στα σοβαρα, δυστυχως η πραγματικοτητα ετσι ειναι (φαντασου το βλεπω στον εαυτο μου ετσι? )

• Like 1
Δημοσ.

Οταν πάρεις κρεάτινη για πρώτη φορά και ο οργανισμός είναι παρθένος συνήθως νιώθεις σαν να έχεις πάρει αναβολικά , βοηθάει πολύ ειδικά στην δύναμη !

το θέμα είναι να μην παίρνεις αν δεν κάνεις πάρα πολυ καλη και σοβαρή δουλειά στο άθλημα που ασχολείσαι και στην προκείμενη περίπτωση στα βάρη ! να σου δώσει αυτό το κατι μόνο οταν έχεις φτάσει στα ορια σου ναι , οχι ομως να την παίρνεις για πλάκα και όχι για πολλές βδομάδες σερί !

επίσης το να παίρνεις κρεάτινη χωρίς να πίνεις πάρα πολύ νερο ειναι σαν να θέλεις να κανεις κακο στον οργανισμό σου

είναι δυνατόν να το παίρνετε χωρις να ξέρετε τα απαραιτήτως βασικά ?

το να ξέρετε ποσο απαραίτητο είναι το νερό και να μην πίνετε είναι ακόμη χειρότερο, είναι έγκλημα ..

παίρνουμε λοιπόν μόνο οταν

1.κάνουμε πάρα πολυ σοβαρή προπόνηση

2. μικρή ποσότητα , η υπερποσοτητα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην καρδιά στο ήπαρ στα νεφρα κτλ

3. οταν παίρνουμε κοιτάμε να τρώμε τρόφιμα με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη για να είναι η απορρόφηση από τους μύες υψηλότερη και γρηγορότερη!

4. άφθονο νερο ! άφθονο λεμε ..

------------

Γιαννη αν δεν εχεις φτάσει χωρις κρεάτινη στα ορια σου δεν θα καταλάβεις τίποτα και να την πάρεις ..

Ολα οσα λες μαους σωστα. Επειδη εγω τα ορια μου τα δα σπιτι. Αλλα αναθεωρησα οταν πηγα γυμναστηριο σε ολα. Τεχνικες, οτι τα κιλα δεν ειναι στραγαλια να τα ανεβαζεις και να κοπανιεσαι σαν κατσικη.

Αυτη την περιοδο, πχ το σαββατο που ειχα ανω σωμα, εκανα καμψεις δικεφαλων με στραβομπαρα,ακουω καποιον να λεει το ονομα μου δυνατα, με κοιταξαν σχεδον ολοι, ερχεται ο γυμναστης καθεται διπλα μου, δειχνοντας μου την κινηση,ετσι θα την κανεις, να χεις το μυαλο σου στην τεχνικη, εκανα δυο επαναληψεις, κατακοκκινος, κιαλλη ελεγε, ενω εβλεπε τους αγκωνες να μην ανοιξουν, εγω τα κλασα. Αν δεν μπορεις, να πας σπιτι σου. Μολις εβγαλα αλλες δυο, τα πέταξα κατω και αυτος γελουσε.

Εκει τι φερε η συζητηση περι διατροφης και οτι θα με βοηθουσε η κρεατινη

Δημοσ.

Ναι αυτο εκανα μετα. Αλλα οταν κανεις μια ασκηση οπως την εχεις μαθει και οχι οπως πρεπει ανεβαζεις κιλα λανθασμένα.

Εγω την εκανα αλλα οι αγκωνες δεν ηταν κολλημενοι, οταν μου το ειπε αυτο, εννοειτε οτι μειωσα κιλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...