Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

γουστάρω τρελά , όσο κρατάει γυναικείο πρόσωπο η γκόμενα δε με νοιάζει κ ας έχει μεγαλύτερα δικέφαλα απο εμένα  :-D χαχα

1.,2 και 7 μεσα στη καυλα απο προσωπο! ειδικα το 1 εκει που τρεχει

• Like 3
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Πηρα κατι ηλεκτρολυτες για το σκυλακι, ειναι της almora, απευθύνεται σε βρεφη, μωρα.

Διαβασα τα θρεπτικα στοιχεια που χει. Σε ολα αυτα, εχει ασπαρταμη, αυτο δεν εχει απογορευτει;

Δημοσ.

1.,2 και 7 μεσα στη καυλα απο προσωπο! ειδικα το 1 εκει που τρεχει

για την #2 θα εκανα τρυπα στο προφυλακτικο επιτηδες.

Δημοσ.

Κοντράρισμα στους αντιφιτνεσάδες ΤΩΡΑ!!

Σκορδοπιπερο-αλατισμένα μανιτάρια και κρεμμύδι στο τεφαλ με 2 σταγόνες λαδι,σβησμενα με κρασί. Σβήνοντας το ματι έριξα ντομάτες ψιλοκομμένες, γαλοπούλα ψητή και βρασμένα μακαρόνια ολικής.

Το άφησα να κρυώσει λίγο και το πέταξα πάνω σε σπανάκι, ανακατευτηκε ελαφρώς και απο πάνω έριξα κατικι και τριμμένο τυρί αρλα ΚΑΙ καρύδια.

Σε γεύση ηταν κατι μεταξύ καρμποναρας και κλαμπ σαντουιτς και με το σπανάκι έγινε τουμπανο σε μεγεθος (δεν φαίνεται καλά στην φωτο)

Κατά τα άλλα, φοβερά ελαφρύ σε λιπαρά, πρωτεΐνη φουλ, λίγος και καλός υδατάνθρακας. Το έφαγα για βραδινό χωρίς καμία τυψη!

post-117701-0-07935400-1454969092_thumb.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Συνάδελφος με ελαφριά πλατυποδία ξεκίνησε γυμναστήριο. Μετά τις πρώτες προπονήσεις έχει έντονους πόνους στα πέλματα.

Ξέρω ότι στα intersport έχει μηχάνημα που σκανάρει τα πέλματα και σου προτείνουν παπούτσι.

Κάπου είχε γράψει εδώ κάποιος για ένα πιο εξειδικευμένο κατάστημα στην Λ.Βουλιαγμένης .Θυμάται κανείς ? 

Δημοσ.

Κοντράρισμα στους αντιφιτνεσάδες ΤΩΡΑ!!

Σκορδοπιπερο-αλατισμένα μανιτάρια και κρεμμύδι στο τεφαλ με 2 σταγόνες λαδι,σβησμενα με κρασί. Σβήνοντας το ματι έριξα ντομάτες ψιλοκομμένες, γαλοπούλα ψητή και βρασμένα μακαρόνια ολικής.

Το άφησα να κρυώσει λίγο και το πέταξα πάνω σε σπανάκι, ανακατευτηκε ελαφρώς και απο πάνω έριξα κατικι και τριμμένο τυρί αρλα ΚΑΙ καρύδια.

Σε γεύση ηταν κατι μεταξύ καρμποναρας και κλαμπ σαντουιτς και με το σπανάκι έγινε τουμπανο σε μεγεθος (δεν φαίνεται καλά στην φωτο)

Κατά τα άλλα, φοβερά ελαφρύ σε λιπαρά, πρωτεΐνη φουλ, λίγος και καλός υδατάνθρακας. Το έφαγα για βραδινό χωρίς καμία τυψη!

Αγ. Δημητρίου μένεις, έρχομαι για να μου κάνεις το τραπέζι! 

Δημοσ.

Συνάδελφος με ελαφριά πλατυποδία ξεκίνησε γυμναστήριο. Μετά τις πρώτες προπονήσεις έχει έντονους πόνους στα πέλματα.

Ξέρω ότι στα intersport έχει μηχάνημα που σκανάρει τα πέλματα και σου προτείνουν παπούτσι.

Κάπου είχε γράψει εδώ κάποιος για ένα πιο εξειδικευμένο κατάστημα στην Λ.Βουλιαγμένης .Θυμάται κανείς ? 

Να μην κανει αεροβιο.Problem solved :D

Δημοσ.

Να μην κανει αεροβιο.Problem solved :D

Ωραία λύση. Τέσπα την βρήκε μόνη της την άκρη. Πελματογράφημα και ειδικοί πάτοι σιλικόνης

Btw στο όλο project της σωματικής άσκησης και του fitness στο μυαλό του περισσότερου κόσμου μικρό είναι το ποσοστό που σκέφτεται την ενασχόληση αποκλειςτικά με βάρη.... Έτσι να έχουμε να λέμε.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία λύση. Τέσπα την βρήκε μόνη της την άκρη. Πελματογράφημα και ειδικοί πάτοι σιλικόνης

Btw στο όλο project της σωματικής άσκησης και του fitness στο μυαλό του περισσότερου κόσμου μικρό είναι το ποσοστό που σκέφτεται την ενασχόληση αποκλειςτικά με βάρη.... Έτσι να έχουμε να λέμε.

I was kidding

• Moderators
Δημοσ.

Σωκράτη αν πάς πυγμαχία μετά θα είναι δύσκολο να γυρίσεις σε κάτι άλλο Γιατί είναι διαφορετική νοοτροπία. Για μένα πήγαινε μουαι ται

Δημοσ.

Τι λες ρε συ σπεκτ , απο την πυγμαχία πας παντού μετά , όπου θέλεις 

πρέπει υποχρεωτικά να μάθεις τα βασικά πρώτα καλά του είπαν ..

εγω εδώ ξεκίνησα από παιδάκι  http://ethnikosgs.gr/ ένας απο τους πιο ένδοξους και ιστορικούς συλλόγους στην Ελλάδα και ενας απο τους καλύτερους στην πυγμαχία με καθημερινά μαθήματα πλέον!

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Maus άλλο το να μάθεις να χρησιμοποιείς χέρια και απ να μάθεις την νοοτροπία της πυγμαχίας. Είναι σαν να λες θέλω να γίνω ποδοσφαιριστής Όταν μεγαλώσω ας πα πρώτα στιβο να μάθω να τρεχω μεγάλες αποστάσεις.

Αν πάει σε σωστή Σχολή θα τα μάθει μια χαρά. Έχε στο μυαλό σου ότι αλλιώς προστατευεσαι στην πυγμαχία αλλιώς στο μουαι ται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...