Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τη μια βλέπεις αυτό και γουστάρεις:

P.png

Μετά βλέπεις αυτό και το γκέι ραντάρ βαράει κόκκινο:

tumblr_mq2451NJKN1rqlia6o1_500.jpg

Προσωπικά γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά εμένα δε μου αρέσουν οι τόσο γυμνασμένες γυναίκες που μοιάζουν με αγοράκια.

εχχ?

Το να σου αρεσει μια γυμνασμενη γυναικα σε κανει γκει?

νομιζω εχεις καποιες ανασφαλιες τις οποιες πρεπει να κοιταξεις...

Αν αυτη μοιαζει με αγορακι τοτε καθε ανδρας που δεν ειναι γυμνασμενος μοιαζει με κοριτσακι.

έκανα σήμερα πόδια και γούσταρα κάργα , άφησα για αύριο τα χέρια που θα έχω λιγότερο χρόνο. 

pause στο cut και maintain για κανα μήνα κ συνεχίζω 

i feel good  :P 

ρε κοίτα να δεις που όλοι τους τελικά είναι σε trt σε natural range 

03jrSZGa.jpg

trt 2g test δεν νομιζω πως ειναι trt.

τελος παντων η καινουρια μοδα ειναι να μην λες οτι δεν περνεις τιποτα αλλα να λες οτι περνεις trt νομιμα σε χαμηλες δωσεις...αν κατι μπουφοι πιστευαν οτι ειναι natty ολοι οι fake natties τωρα πλεον θα ειναι ακομα πιο ευκολο να τους πιστευουν που θα λενε οτι παιρνουν trt.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

trt 2g test δεν νομιζω πως ειναι trt.

τελος παντων η καινουρια μοδα ειναι να μην λες οτι δεν περνεις τιποτα αλλα να λες οτι περνεις trt νομιμα σε χαμηλες δωσεις...αν κατι μπουφοι πιστευαν οτι ειναι natty ολοι οι fake natties τωρα πλεον θα ειναι ακομα πιο ευκολο να τους πιστευουν που θα λενε οτι παιρνουν trt.

αρχίζω κ πιστεύω οτι ο συγκεκριμένος έχει ψυχολογικά και πιστεύει οτι είναι natty σιγά σιγά αχχαχα

Δημοσ.

εχχ?

Το να σου αρεσει μια γυμνασμενη γυναικα σε κανει γκει?

νομιζω εχεις καποιες ανασφαλιες τις οποιες πρεπει να κοιταξεις...

Το ανασφαλειες με "ει". Αμα ειναι να με βγαλεις ομοφοβικο που δε μου αρεσουν οι τοσο γυμνασμενες γυναικες, καντο σωστα.

Δημοσ.

εγώ τρώω σωστά και κάθομαι ολημερίς και συγγράφω και νιώθω σαν σάπια φακλάνα... ευτυχώς, πάω γυμναστήριο και βρίσκω τον καλό μου εαυτό 

Γερομάου... δεν ξαναπαίρνω κιμά ... παρόλο το άπαχο ψαχνό μοσχαράκι...γέμισε λιπάκια από την κιμαδομηχανή ... κομμάτι κρέας βραστό και είμαι κομπλέ 

12734221_733331460137727_778893785033332

γυναικάρα η Bella Falconi 

Η Falconi  ειναι γυναικαρα σιγουρα ,οπως σιγουρο ειναι πως ειναι  και ζωο που βγαινει φωτο με το μωρο ...

• Like 4
Δημοσ.

Η Falconi ειναι γυναικαρα σιγουρα ,οπως σιγουρο ειναι πως ειναι και ζωο που βγαινει φωτο με το μωρο ...

Ναι ρε φίλε λες και είναι αξεσουάρ

• Like 1
Δημοσ.

αρχίζω κ πιστεύω οτι ο συγκεκριμένος έχει ψυχολογικά και πιστεύει οτι είναι natty σιγά σιγά αχχαχα

ψυχολογικα εχει ουτως η αλλως απο την στιγμη που καθεται και φωναζει σε μια καμερα :P

Το ανασφαλειες με "ει". Αμα ειναι να με βγαλεις ομοφοβικο που δε μου αρεσουν οι τοσο γυμνασμενες γυναικες, καντο σωστα.

ευχαριστω για την διορθωση. δικαιωμα σου να μην σου αρεσουν οι τοσο γυμνασμενες γυναικες,αυτο δεν τις κανει αντρες ουτε αυτους που τις θεωρουν ωραιες γκει δεν νομιζεις?

Δημοσ.

Εγραψα πως γουστα ειναι αυτα. Για μενα ειναι πολυ ματσο, για σενα οχι.

Δεξου το κι ασε τις ψυχολογικες προτροπες για τους ψυχολογους.

• Like 2
Δημοσ.

Εγραψα πως γουστα ειναι αυτα. Για μενα ειναι πολυ ματσο, για σενα οχι.

Δεξου το κι ασε τις ψυχολογικες προτροπες για τους ψυχολογους.

όταν πέφτουν σε χαμηλά bf και αρχίζουν και παίρνουν διουρητικά για αλαφρύνουν από την κατακράτηση, συν την παύση έμμηνου ρύσης σου φέρνει επίπεδα μυώδες άνδρα....ε δεν το κάνει και η μέση γυναίκα....παρά μόνο όσες ασχολούνται με πρωταθλητισμό και με αγωνιστικά επίπεδα bb 

θα συμφωνήσω μαζί σου, το χαμηλό bf με στόχο την γράμμωση δεν με κεντρίζει το μάτι... το σφικτό μυικό λιπάκι με ένα natural bf λέω thumbs up

• Like 2
Δημοσ.

όταν πέφτουν σε χαμηλά bf και αρχίζουν και παίρνουν διουρητικά για αλαφρύνουν από την κατακράτηση, συν την παύση έμμηνου ρύσης σου φέρνει επίπεδα μυώδες άνδρα....ε δεν το κάνει και η μέση γυναίκα....παρά μόνο όσες ασχολούνται με πρωταθλητισμό και με αγωνιστικά επίπεδα bb 

θα συμφωνήσω μαζί σου, το χαμηλό bf με στόχο την γράμμωση δεν με κεντρίζει το μάτι... το σφικτό μυικό λιπάκι με ένα natural bf λέω thumbs up

Νιώθεις :)

Δημοσ.

Απο μικρο παιδακι που ημουν πιο παχουλος μεχρι σημερα, οταν ζοριστω στο τρεξιμο αρχιζει ενας πονος οπως ειναι το σωμα κατω δεξια, οχι πολυ κατω καπου στο κεντρο δεξια. Μολις ξαναβρω την αναπνοη μου σταμαει ο πονος, αλλες φορες ειναι πιο εντονος αλλα οταν ξεκουραστω σταματαει παντα. Δεν μπορω να το εξηγησω. Να το κοιταξω? και τι να κοιταξω, τι εξεταση.

Δημοσ.

Fυσιολογικο ειναι οπως ειπε ο Λιβε, φορα με φορα θα ναι κ πιο λιγο. Οταν σε πιανει βοηθα να παρεις βαθιες ανασες

με μεση ή χωρις, ΓΙΟΛΟ

https://www.dropbox.com/s/a4azjenmbyyzf87/_o.jpg?dl=0

είδα τη φώτο και μου ήρθε η μυρωδιά του χλωρίου...αχ!!!! 

ό,τι καλύτερο είναι το κολύμπι και ειδικά για θέματα μέσης, ασυζητητί μην το εγκαταλείψεις έβερ! 

εγώ θέλω μπρατσάκια στην πισίνα, yolo! 

• Like 2
Δημοσ.

χαχαχα Δημητρα μου δωσες ιδεα για την επομενη φορα που θα παρω τη gopro.... μπρατσακια, πεδιλα και μασκα-αναπνευστηρα :ph34r: :P :lol:

(αυτη εχει ελαχιστο χλωριο, δν ειναι καλη για τζουρες :P )

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...