Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαου στην αρχη μπλοκαρα και ψαχνομουν απ το κινητο με τη σκοτεινη φωτο βρε συ χαχα . Η επομενη να ναι στο καθαρισμα!!!

Εγω ακομα εκτος προπονησης, δυο νυχτες αυπνη με τρελο ξεροβηχα, και στο στομαχι οτι να ναι. Πηγα σημερα στο γιατρο της σχολης κ μου γραψε χαπια για το στομαχι και εισπνοες. Φφφφ μου τη σπαει που χω μεινει εκτος.

Kαλαααα εσυ και αν με εχεις τρελανει...

• Like 2
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Άρα πρέπει να τρώω 600gr κοτόπουλo κάθε μέρα και να χτυπάω 5-6  scoops.

Αχα.

Δημοσ.

Απιστευτα απλη και νοστιμη συνταγη, 2-3 φρεσκα κρεμμυδακια πιπεριες φλωρινης τα σωταρουμε σε αντικολλητικο, ριχνουμε κομματακια κοτοπουλο,αλατι και λιγο παπρικα.Το φαγα χθες με λιγο αγριο ρυζι...απλα τελειο.

• Like 2
Δημοσ.

Άρα πρέπει να τρώω 600gr κοτόπουλo κάθε μέρα και να χτυπάω 5-6  scoops.

Αχα.

δεν κοίταξα τα link αλλα όταν λέει πρωτεΐνη/kg εννοεί μυικό , όχι γενικά 

το λέω επειδή 600 κοτόπουλο = 180κάτι πρωτείνη και 5-6 scoop = 150-170 πρωτείνη 

ε 350γρ ?

προσωπικά και με 150-160(στο περίπου , δεν μετράω) έβαζα μυς κ έφτασα τα 90kg φέτος ,1,70κάτι ύψος 

αν όντως λέει πως πρέπει να τρως τόση πρωτεΐνη δεν ξέρω σε τι μεταλλαγμένους αναφέρεται το άρθρο 

κ δυστυχώς δεν έχω όρεξη να κάτσω να διαβάζω τα link , έχω φάει κιόλας κ νυστάζω xD

• Like 5
Δημοσ.

Μαου, ποσα χρονια γυμναζεσαι;

80 γρ πρωτεινης μπορει να θελει ενα παιδι.

Καποιος που γυμναζεται θελει τουλαχιστον 2γρ ανα κιλο μυικης μαζας. 

Αυτο με την περισσεια ενεργεια που θα γινει λιπος που το εχεις διαβασει;

Τυχαίο το νούμερο (80) ρε συ. Ξέρω καλά πόσο χρειάζεται κάποιος που γυμνάζεται.

Με ρωτάς που έχω διαβάσει ότι η αν σου περισσεύει ενέργεια (άκα τρως υπερθερμιδικά) αυτή θα γίνει λίπος; Seriously;  :huh:

Δημοσ.

όταν τρως υπερθερμιδικά παίζουν πολλά ρόλο για το πόσο λίπος θα βάλεις , λίπος όμως θα βάλεις  

Δημοσ.

δεν κοίταξα τα link αλλα όταν λέει πρωτεΐνη/kg εννοεί μυικό , όχι γενικά 

το λέω επειδή 600 κοτόπουλο = 180κάτι πρωτείνη και 5-6 scoop = 150-170 πρωτείνη 

ε 350γρ ?

Εγώ τα υπολόγισα κάπου 300 :P

προσωπικά και με 150-160(στο περίπου , δεν μετράω) έβαζα μυς κ έφτασα τα 90kg φέτος ,1,70κάτι ύψος 

αν όντως λέει πως πρέπει να τρως τόση πρωτεΐνη δεν ξέρω σε τι μεταλλαγμένους αναφέρεται το άρθρο 

κ δυστυχώς δεν έχω όρεξη να κάτσω να διαβάζω τα link , έχω φάει κιόλας κ νυστάζω xD

Ε αφού έλεγε 3.4γρ/κιλό. Ροφλ

Δημοσ.

Μαου, ποσα χρονια γυμναζεσαι;

Δεν ξερω δεν θυμάμαι , σίγουρα ομως πάνω από δυο

δεκαετίες 

------

Γιωργο δεν σε ξεχνάω φίλε απλά θέλω να εχω χρόνο να σου απαντήσω σωστά, οχι ξεπέτα

------

Παίδες μην το ψειρίζεται και πολύ με την πρωτεΐνη, κανα 30αρι με 40gr maχ αφομοιώνει ο οργανισμός μας σε καθε γεύμα, αν πάρουμε περισσότερη πάει χαμένη, οπότε αν κάνουμε 5 καλά γεύματα 30χ5 = 150-180 γρ και είμαστε υπέρ κομπλέ !!

1. δεν το πολυ αναλύω με γρ. σωματικού βάρους κτλ , στο εντελως περίπου μιλάω΄, μια γενική εικόνα  δινω

2. για εμάς εδώ λέω, όχι για κτήνη η αγωνιστικούς,  για εμάς αυτά τα γρ ειναι παααααααρα μα παααρσααα πολλά !!  

• Like 5
Δημοσ.

και η μαλακία είναι πως αν όντως κάποιος τρώει 300+ γρ πρωτεΐνης χωρίς να του χρειάζονται 
1) ζορίζει τσάμπα τα νεφρά του
2) χάνει απο αποτέλεσμα αφού θα κόψει απο υδατάνθρακα που χρειάζεται , ιδικά όταν θες να βάλεις μυς (εκτός αν τρώει ανεξέλεγκτα, μιλάω για άτομο που γνωρίζει πόσο πρέπει να φάει) 

έχω δοκιμάσει bulk low carb με τρελή πρωτεΐνη  , ναι νομίζεις οτι βάζεις λιγότερο λίπος , ιδικά αν κάνεις αυτό που έκανα κ είσαι στεγνός σε bulk με δέρμα τσιγαρόχαρτο σου δίνει την ψευδαίσθηση αλλα σε σχέση με μια ισορροπημένη διατροφή η μέρα με τη νύχτα κ σε αποτέλεσμα κ σε δύναμη. 

• Like 2
Δημοσ.

Ακόμη μεγαλύτερη μαλακία είναι οτι πετάει τα λεφτά του μιας και η πρωτεΐνη είναι πιο ακριβή και από τους υδατάνθρακες και από τα λιπαρά  !

• Like 2
Δημοσ.

Ακόμη μεγαλύτερη μαλακία είναι οτι πετάει τα λεφτά του μιας και η πρωτεΐνη είναι πιο ακριβή και από τους υδατάνθρακες και από τα λιπαρά  !

αυτό πήγαινα να γράψω τώρα , 1kg στήθος κοτόπουλο = 5 euro φθηνό φθηνό = 200κάτι πρωτεΐνη . vs 1kg βρώμη 2 euro φθηνό φθηνό  (600+ carbs + 150-180 protein)

λέω τώρα, ένα τυχαίο παράδειγμα :P 

• Like 2
Δημοσ.

αυτό πήγαινα να γράψω τώρα , 1kg στήθος κοτόπουλο = 5 euro φθηνό φθηνό = 200κάτι πρωτεΐνη . vs 1kg βρώμη 2 euro φθηνό φθηνό  (600+ carbs + 150-180 protein)

και 1 κρουασάν γίγας για να πάρεις λιπαρά για δυο -  τρεις  μέρες 1.5 ευρώ  χαχαχαχα  :)

chocobig-07.jpg

• Like 4
Δημοσ.

και 1 κρουασάν γίγας για να πάρεις λιπαρά για δυο - τρεις μέρες 1.5 ευρώ χαχαχαχα :)

chocobig-07.jpg

Δεν θα ξεχάσω ποτέ που ένας φίλος μ έφαγε έναν γύρο και μετά κούμπωσε δύο τέτοια κρουασάν

Ο συγκεκριμενος είναι 20 χρονών 120 κιλα

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ έτσι την ζωή μ έχεις πολλές στερήσεις ιδίως στην κοινωνική σου ζωή

Δημοσ.

5 ευρώ το κιλό το στήθος; παίρνεις ένα ολόκληρο που είναι και ποίο φθηνό και το ξεψαχνιζεις μόνος σου
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...