Mau-Maus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 που και που να λες και τπτ σημαντικότερο μπας και μάθουμε και μεις οι άσχετοι τίποτε ! Αν υπάρχει σεβασμός εδώ μην σου κάνει εντύπωση, είναι γιατί που και που λέω και κανα σημαντικό, έχω γράψει άπειρα μηνύματα και ούτε ένα δεν ήταν μαλακία η άκυρο! να παρακολουθείτε να μαθαίνετε και εσείς λοιπόν τσάμπα είναι εδώ, άλλοι αλλού πληρώνουν .. τελος πάντων κουράσαμε , ουτε εγω ξερω γιατι σου απαντάω .. άντε καληνυχτες
LuNaTiC Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Αν υπάρχει σεβασμός εδώ μην σου κάνει εντύπωση, είναι γιατί που και που λέω και κανα σημαντικό, έχω γράψει άπειρα μηνύματα και ούτε ένα δεν ήταν μαλακία η άκυρο! να παρακολουθείτε να μαθαίνετε και εσείς λοιπόν τσάμπα είναι εδώ, άλλοι αλλού πληρώνουν .. τελος πάντων κουράσαμε , ουτε εγω ξερω γιατι σου απαντάω .. άντε καληνυχτες Μη περιμένεις να διαβάσει κάποιος ας πούμε νέος στο θέμα 2625 σελίδες thread μόνο και μόνο για να βγάλει συμπέρασμα ποιοι γράφουν και τι ρόλο βαράνε... Η κρίση μου προέρχεται από αυτά που "βλέπω" ή είδα μέχρι τώρα Δεν διαφωνώ οτι γράφεις σωστά και χρήσιμα πράγματα εδώ μέσα...πάντως το δικό σου reply στο δικό μου post δεν ήταν κάτι τέτοιο...και με βάση αυτού έβγαλα και εγώ τα συμπεράσματα μου... It wasnt my fault... 1
TEOKOS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Χαχαχαχααχα κλαίω ρε φιλε !!! ---- τεοκος καλύτερα η μέση ? ο γιατρός σου χει δώσει νορτζεσικ ? είναι πάρα πολύ καλά και δουλεύουν σχεδόν πάντα σε περιπτώσεις σαν και την δική σου .. Καλύτερα πάει φίλε δεν ήταν σοβαρό ευτυχώς . Το ξέρω το νορτζέσικ το πέρνω συντηρητικά μετά από 48 ώρες. Τις 2 πρώτες ημέρες κοκτέιλ πιο δυνατών μυοχαλαρωτικών και αντιφλεγμονώδη Στον γιατρό δεν πάω πια. Αν είναι σοβαρό κατευθείαν νοσοκομείο για ένεση στην σπονδυλική. Μη περιμένεις να διαβάσει κάποιος ας πούμε νέος στο θέμα 2625 σελίδες thread μόνο και μόνο για να βγάλει συμπέρασμα ποιοι γράφουν και τι ρόλο βαράνε... Η κρίση μου προέρχεται από αυτά που "βλέπω" ή είδα μέχρι τώρα Δεν διαφωνώ οτι γράφεις σωστά και χρήσιμα πράγματα εδώ μέσα...πάντως το δικό σου reply στο δικό μου post δεν ήταν κάτι τέτοιο...και με βάση αυτού έβγαλα και εγώ τα συμπεράσματα μου... It wasnt my fault... Για αυτό όταν μπαίνει κανείς σε μια παρέα η ένα θέμα στο internet η οπουδήποτε αλλού που υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα και σκοπός, το πάει συντηρητικά να δει τι ρόλο βαράει ο καθένας.Τον Maus π.χ τον ρώτησα ευγενικά 5-6 δεν ξέρω πόσες φορές απορίες που είχα για γυμναστική και διατροφή . Όλες οι συμβουλές του μου βγήκαν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Είδε π.χ βίντεο από παλικάρι που έκανε άρσεις και του είπε ότι παλεύει με τον τραυματισμό. Ε.. Σε μια βδομάδα τραυματίστηκε. Αυτά και άλλα πολλά για να μην σου δημιουργείται απορία γιατί τον ακούμε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Από την άλλη η δική σου προσέγγιση και επειδή είμαι και κάποιας ηλικίας και έχω ζήσει μπόλικα πράγματα μου βγαίνει ότι τώρα θα το σκάσει: " είναι εύκολο και φυσικό να απόροφήσει κανείς μισό κιλό πρωτείνη την ημέρα με ένα συμπλήρωμα ναδρολόνης. Μην μασάτε είναι ακίνδυνο. Το χρησιμοποιούν στην οστεοπόρωση . Έχω ένα φίλο που έχει άμα θέλει κανείς" Φυσικά μάλλον κάνω λάθος αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου αυτήν την εντύπωση μου έδωσες Φιλικά...... 1
yannis27gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ρε όρεξη που έχετε να γράφετε βραδιάτικα @Δήμητρα: Δοκίμασα σε μια φάση ένα μιξ με πρωτείνη, βρώμη, μπανάνα, μέλι και κακάο, ακριβώς για να παίρνω υδατάνθρακα + πρωτείνη μετά την προπόνηση. Δεν είδα καμία διαφορά από το αγαπημένο μου συνδιασμό κασέρι+σκουπ. Καλά λιπαρά: Στις πρωτεινικές πίτες που τρώω για πρωινό, έχω άφθονους ξηρούς καρπούς, βρώμη και σπόρια άσπρα + μαύρα. + ότι τρώω ψάρια 2-3 φορές τη βδομάδα + όσπρια, είμαι καλυμμένος. @Lunatic: Τον καταμερισμό τον έχω κάνει λόγω δουλειάς/τρόπου ζωής. @ΤΕΟΚΟΣ: Το bf το βλέπω από σχετικές φωτογραφίες στο ιντερνετ με τις οποίες και κάνω σύγκριση. Πάντως έχω έναν πιο ξεκάθαρο στόχο: Να γίνει flat το στομάχι και να γίνουν πλήρως ευδιάκριτοι οι (όποιοι) κοιλιακοί έχω. Τώρα φαίνονται μόνο οι άνω 2. Το κλειδί για πετυχημένο recomp/cutting νομίζω πώς δεν είναι η μείωση τροφής αλλά η αύξηση άσκησης. Ειδικά αν συνδυάσει κανείς κάρδιο με βάρη, έχει πολύ γκάβλα. @Χρήστο: 7.30 τρώω πρωινό, 9-9.30 είμαι για προπόνηση. Ούτε καν 2 ώρες δεν έχουν περάσει. Πολλές φορές ακόμα «ρεύομαι» το πρωινό ενώ γυμνάζομαι.Αυγά τρώω πολύ συχνά. Είτε μεσημεριανό –όπου τα κάνω με πατάτες και τηγανίζω ελαφρώς και χώρια (γκουρμέ γαρ,food decoration που λένε και στο χωριό μ') μανιτάρια, καλαμπόκι με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι και κόκκινη πιπεριά, ψωμί-->κρουτόν. Έχουν πάθει πλάκα οι γυναίκες μου. Πρώτα τρώνε με τα μάτια και μετά με το πηρούνι Είτε στο απογευματινό σνακ των 6.30. 1
Vapir Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Χαχαχαχααχα κλαίω ρε φιλε !!! αχχαχαχα γαμησετα , αυτό το καλοκαίρι θα έχει ενδιαφέρον in other newz πάω να πατήσω μια πόδια δεν μπορούσα αλλα τη βάζω επειδή φαίνομαι ολόκληρος τελικά πάτησα το ένα αχαχχααχ φέτος μ την έχει βιδώσει άσχημα , θα κατεβάσω σοβαρό bf 16
LuNaTiC Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Από την άλλη η δική σου προσέγγιση και επειδή είμαι και κάποιας ηλικίας και έχω ζήσει μπόλικα πράγματα μου βγαίνει ότι τώρα θα το σκάσει: " είναι εύκολο και φυσικό να απόροφήσει κανείς μισό κιλό πρωτείνη την ημέρα με ένα συμπλήρωμα *******. Μην μασάτε είναι ακίνδυνο. Το χρησιμοποιούν στην οστεοπόρωση . Έχω ένα φίλο που έχει άμα θέλει κανείς" Φυσικά μάλλον κάνω λάθος αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου αυτήν την εντύπωση μου έδωσες Φιλικά...... Το βρήκες ! ΑΑΣ πουλάω... αλήθεια θες? .... Τι ακούει κανείς... Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2016 από LuNaTiC
TEOKOS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ΧΑ! όργιο πρωτείνης και κακών λιπαρών. Θα παχύνω που θα πάει 8
Flaoutistas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Για τα γυμναστηρια planet fitness τι γνωμη εχουμε; Μεταξυ αυτών και των joe weider/social arenas ποιο προτιμάτε;
snow22 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Προτείνεται κάτι άλλο να φάω εκτός από κοτόπουλο,γιαούρτι,τόνο,αυγά Βαρεθηκα σχεδόν κάθε μέρα τα ίδια τρώω (ψάρι μια φορά την εβδομάδα μπορώ να τρώω)
Demetra_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 διάφορων ειδών ψάρια, μοσχάρι άπαχο (φιλέτο κιλότο, τρανς καθαρισμένο), κότατζ, άπαχα τυριά, γαλοπούλα στήθος 1
Mau-Maus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 τεοκος πολυ πράμα ρε φίλε .. που είπαμε οτι μένεις ? 2
4saken Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Προτείνεται κάτι άλλο να φάω εκτός από κοτόπουλο,γιαούρτι,τόνο,αυγά Βαρεθηκα σχεδόν κάθε μέρα τα ίδια τρώω (ψάρι μια φορά την εβδομάδα μπορώ να τρώω) Ξηρους καρπους.Αν μπορεις καμια τσιπουρα λαβρακι σολωμο. 1
Mikeasdf Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 διάφορων ειδών ψάρια, μοσχάρι άπαχο (φιλέτο κιλότο, τρανς καθαρισμένο), κότατζ, άπαχα τυριά, γαλοπούλα στήθος Μπαν-ιο? 1
LuNaTiC Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Προτείνεται κάτι άλλο να φάω εκτός από κοτόπουλο,γιαούρτι,τόνο,αυγά Βαρεθηκα σχεδόν κάθε μέρα τα ίδια τρώω (ψάρι μια φορά την εβδομάδα μπορώ να τρώω) https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_foods_by_protein_content 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις