Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτατε τι σατανα εφερε η κοπελα μου σπιτι.

damn ... παίζει να είναι απο τα χειρότερα combo για κάποιον που θα φάει όσο γουστάρει κ δεν ξέρει τι τρώει 

Το ξέρατε ότι υπάρχει Μερέντα από σοκολάτα υγείας;

όχι αλλα όποτε μου τελειώνει η στέβια κάτι τέτοιο τρώω στο πρωινό μου (κακάο-γάλα-βανίλια-φουντούκι) xD.............................

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

damn ... παίζει να είναι απο τα χειρότερα combo για κάποιον που θα φάει όσο γουστάρει κ δεν ξέρει τι τρώει

όχι αλλα όποτε μου τελειώνει η στέβια κάτι τέτοιο τρώω στο πρωινό μου (κακάο-γάλα-βανίλια-φουντούκι) xD.............................

Ειναι καλο. Μεχρι στιγμης το ταχίνι κακαο τα σπαει. Αυτο το χω για καμια δυσκολη στιγμη.

Δημοσ.

Ειναι καλο. Μεχρι στιγμης το ταχίνι κακαο τα σπαει. Αυτο το χω για καμια δυσκολη στιγμη.

ε απο γεύση θα γαμάει κ για εμάς π ξέρουμε τι τρώμε επίσης κομπλέ , αλλα φαντάσου να το πάρει κάποιος που τρώει τη μερέντα καθημερινά με το κουτάλι .. γνωρίζω άτομο που ήθελε να τρώει υγιεινά και πήρε ταχίνι κ το έτρωγε με το κουτάλι της σούπας , φαντάσου για να έχει τέτοια ευκολία με εκείνο π σε λιγώνει σκέτο πως θα έτρωγε κάτι τέτοιο  :-D

Δημοσ.

Το ξέρατε ότι υπάρχει Μερέντα από σοκολάτα υγείας;

Ναι ,αυτη τρώω όλο το χειμώνα,βέβαια πρεπει να εχει πολύ ζάχαρη, αλλα εγω εχω πρόβλημα με τις σοκολάτες και κυρίως τις γάλακτος , μου κανουν πολλά σπυριά , με τη  συγκεκριμένη δεν ειχα πρόβλημα μάλλον επειδή έχει λιγότερο βούτυρο.

Δημοσ.

Ναι ,αυτη τρώω όλο το χειμώνα,βέβαια πρεπει να εχει πολύ ζάχαρη, αλλα εγω εχω πρόβλημα με τις σοκολάτες και κυρίως τις γάλακτος , μου κανουν πολλά σπυριά , με τη συγκεκριμένη δεν ειχα πρόβλημα μάλλον επειδή έχει λιγότερο βούτυρο.

Εσένα ή σοκολάτες τι να πω που εμένα μου κάνουν τα αυγά ρε γμτ,είκοσι γραμμάρια καθημερινά τα έβγαζα από εκεί και δεν είναι μόνο ότι μου αρέσουν πολύ αλλά και πρακτικό το θέμα

Δημοσ.

Τι ασχολείσαι ρε Μαους. Αφού δεν ενδιαφέρονται για εποικοδομητική συζήτηση, μόνο να προκαλούν εκνευρισμό. Τσάμπα απαντάς.

Σε μένα αναφέρεσαι? Αυτό έχεις καταλάβει ότι θέλω?...

Δημοσ.

Μια χαρα!

Το γυμνασμενο κορμι δειχνει πιο ωραια σε ψηλα ατομα.Εγω μαλλον κρατουσα ομπρελλα οταν μοιραζε υψος ο θεος :P

1,75 :mad:

Σιγα ρε μαν, μην τρελαινεσαι, αγαπα το σωμα σου και μαθε να δουλευεις με γνωμονα αυτο. Ενα σωστα γυμνασμενο σωμα φαινεται, ειτε εισαι 1.75 ειτε 1.95.

+ Μην ξεχνας οτι ενα σωμα 1.95 "για να δειξει το ιδιο" με ενα 1.75 θελει πολυ περισσοτερη δουλεια.

• Like 3
Δημοσ.

Σε μένα αναφέρεσαι? Αυτό έχεις καταλάβει ότι θέλω?...

Άστα ρε φίλε αυτά τώρα πολλές παρεξηγήσεις γίνονται όταν  γράφεις στα forum και δεν συζητάς κατ ιδίαν.

Αν σου αρέσει εδώ κάνε μια προσπάθεια να μπεις στο κλίμα

Ειρήνη υμίν :)

Στο δια ταύτα τώρα...

Έχεις ψωνίσει πολλά πράγματα είπες από myprotein. Mολόγα τώρα χωρίς φόβο και ντροπή :P

Oι μπάρες πρωτεΐνης τι λένε ?

Γιατί στο Ελληνικό site από tablet έχει προσφορά σε όλα 25% και από pc δίνει μια μικρή έκπτωση όχι σε ποσοστό αλλά ένα ποσό πολύ μικρότερο του 25%

Στο Αγγλικό site πως την υπολογίζει την ισοτιμία ?

Πόσο καιρό κάνουν να έρθουν τα πράγματα?

Αυτά για αρχή .

Δημοσ.

+ Μην ξεχνας οτι ενα σωμα 1.95 "για να δειξει το ιδιο" με ενα 1.75 θελει πολυ περισσοτερη δουλεια.

Γι'αυτο και φαινεται πιο ωραιο :)

Δεν εχω θεμα με το σωμα μου ρε συ, αλλα νταξει δε θα με χαλουσε να ημουν και 5 ποντους ψηλοτερος ξερω γω :P

Δημοσ.

Δοκιμασες μονο ασπραδια;

Καλή ιδέα Γιάννη ίσως είναι μόνο ο κρόκος που με επηρεάζει,θα το δοκιμάσω και αυτό

Δημοσ.

Αμέτρητες φορές κοπελίτσες ζητούσαν να αδειάσω κιλά από μπάρες που άλλοι τα άφηναν επάνω και έφευγαν.

Δημοσ.

H καλύτερη πρέσα ποδιών είναι αυτή που δείχνει στο βίντεο της Δήμητρας. 100% ζόρι στα πόδια και μόνο, ούτε μέση ούτε τίποτα.

Καλά, γι αυτούς που παρατάνε τα κιλά στις μπάρες, δεν το συζητώ. Είναι και θέμα όμως ιδιοκτησίας. Άμα σερφάρουν στο φουμπου αντί να τριγυρνάνε ανάμεσα στους αθλούμενους αντί να διορθώνουν, να ενθαρρύνουν αυτά γίνονται.

• Moderators
Δημοσ.

Και που να δεις γιαννη σε μας που αφηνουν τους 50κιλους δισκους στην πρεσα και θελει να κανει γυναικα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...