Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε γαμωτο δυο βδομαδες οφφ ειναι πολλες. Μου λειψε απειρα το τζιμ!!!

Ειμαι καλα πια αυριο τελειωνω την αντιβιωση , τη Δευτερα θα παω. Πιστευω ισως δυσκολευτώ στις ανασες αρχικα

Δημητρααααα ζεις;;;

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ρε γαμωτο δυο βδομαδες οφφ ειναι πολλες. Μου λειψε απειρα το τζιμ!!!

Ειμαι καλα πια αυριο τελειωνω την αντιβιωση , τη Δευτερα θα παω. Πιστευω ισως δυσκολευτώ στις ανασες αρχικα

Δημητρααααα ζεις;;;

Τριγυρναει στο τοπικ σαν το φαντασμα και παταει likes :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα γάντια και γαζες. Θα φάει πολύ ξύλο ο σάκος.

Να ρωτησω, θα γυμναστω έτσι, σωστά; Εννοώ ζασταμα και κλοτσομπουνιδια στου σάκου.

Βασικά θα τραυματιστείς προπαντός άμα είσαι δυνατός και ενθουσιώδης. Και ο σάκος θέλει τεχνική. Καλά θα ήταν να πάς σε κάποιον καλό σύλλογο άμα σου αρέσει το σπορ

• Like 4
Δημοσ.

Αναλογως τι εννοεις με το "θα γυμναστω" και τι προσδοκιες εχεις..

Βασικά τώρα είμαι..... Πως είναι ο μάους μάους; Το αντίθετο. Δεν έχω παραπάνω κιλά, απλά είμαι αγυμναστος. Αν είναι να πάρω καμία γραμμουλα, θα ήμουν αρκετά ευτυχής.

Εχεις κανει ποτε μαθηματα πυγμαχιας? Επισης, τι γαντια πηρες?

Ναι έχω κάνει kickboxing ξέρω ναβαραω σωστά. Γάντια για σάκο του μποξ πήρα. Σα αυτά που φοράνε στο μποξ αλλά πιο μικρά.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά θα τραυματιστείς προπαντός άμα είσαι δυνατός και ενθουσιώδης. Και ο σάκος θέλει τεχνική. Καλά θα ήταν να πάς σε κάποιον καλό σύλλογο άμα σου αρέσει το σπορ

Οχι μονο κινδυνευει να τραυματιστει αλλα δεν προκειται κ ποτε να γυμναστει με το να ριχνει ματσολες σε εναν σακο

Αν δεν το κανεις σωστα κ θα κουραστεις γρηγορα κ θα τραυματισεις τα χερια σου κ θα βαρεθεις γρηγορα..Θα δωσεις 1-2 μπουνιες θα ξεδωσεις κ μετα θα το παρατησεις..Ο σακος θελει να ξερεις να τοποθετεις τα χερια σου σωστα,να ξερεις να στριβεις σωστα το σωμα σου να μαθεις να τοποθετεις σωστα τα ποδια σου,να εχεις μια σωστη κινησιολογια γενικοτερα με σωστα χτυπηματα γτ αλλιως δεν εχει κ νοημα να τον χτυπας..Πηγαινε σε μια σχολη που λεει κ ο φιλος να σου δειξουν κ σιγα σιγα θα αναπτυξεις την τεχνικη που χρειαζεται ο σακος(μεχρι εκει που μπορεις,δεν λεω να γινεις Αρναουτης)

Εdit: Τωρα ειδα οτι εχεις γνωση για το πως να χτυπησεις : )  

Αρα καλη προπονηση !!!

Δημοσ.

Όχι ρε τι σύλλογο. Δεν είμαι για τέτοια. Για να ξεσπαω και για να γυμναστω το κάνω. Είμαι της καθιστικης ζωής.

Δημοσ.

Θελει διατροφη παντως.Μη περιμενεις να βαλεις mass χωρις πρωτεϊνη καθημερινα στη διατροφη σου.Απλα θα σφιξεις τους μυς που χρησιμοποιεις βαροντας το σακο :P

Και αν χασεις λιπος (δε ξερω πως εισαι σωματικα) θα φανουν λιγο οι ηδη υπαρχοντες μυς σου.

Δημοσ.

Έχω δώσει έμφαση στο φαγητό εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πρωτεινη έχω βάλει στη διατροφή μου εδώ και κάνα εξάμηνο( για φαγητό μιλάω).

Σωματικά είμαι νορμαλ από θεμα κιλών. Απλά είμαι αγυμναστος. Σα γυναίκα ένα πράμα.

Δημοσ.

Τοτε συνεχισε να γυμναζεσαι :P

Η γυμναστικη με βαρη παντως ειναι αυτο που θα σε βοηθησει περισσοτερο σε αυτο που θελεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε πούστη μου... Ποδηλασία χτες, αρκετά απαιτητική, μετά από δύο εβδομάδες απραξίας. Ήμουν τουλάχιστον 40% κάτω σε απόδοση. Λίγο χάλια χτες η όλη φάση, λεπτομέρειες αργότερα.

Επεξ/σία από wizzy
Δημοσ.

Κι εγω απο την μερα που πηγα στο νοσοκομείο, μετα το γυμναστηριο που ηταν κλειστο παρασκευη, πηγα σαββατο με μια σπαριλα,αλλα εφταιγε η ψυχολογία μου, λογο αυτο που εγινε στην δουλεια πιο πολυ.

Δημοσ.

Μαργαριτόνι, όλα καλά εδώ. Η τελευταία κρίση βήχα ήταν τη Παρασκευή. Παρόλο που κάπνισα και 4 τσιγάρα στη νυχτερινή μου έξοδο, το Σάββατο ήμουν καλύτερα. θα μπορούσα να πάω γυμ αλλά εδώ τα παπαγαλάκια μου έκαναν τα μυαλά ναααα και έκατσα στα αυγά μου. Σήμερα όμως αρχίζει δυναμικά και η προπόνηση και η νέα σεζόν, προστίθενται επιπλέον αερόβιες κυρίες πρωινές σε off μέρες.
έτσι θα γράψω τη διπλωματική στο ποδήλατο. 
άντε καλό ξελίπωμα 

• Like 4
Δημοσ.

Τελικά δεν ημουν ο μόνος που είχα σκατοβδομαδα. Στα @@ μας, έτσι ειναι η ζωή.

εγώ είχα σκατομήνα ... οπότε..........@!%!#$@ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...