Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς σχισμένους κοιλιακούς?

ήταν ανοιχτο το κοιλιακό τοίχωμα κ χρειάστηκε να μου τους ράψουν μαζί (τρελή πUτσ@ η αποθεραπεία τους , στον μήνα πάνω που κατάφερα να κοιμηθώ πάνω απο 3 ώρες κ χωρίς painkillers και κατάφερα και να σηκώνομαι για να περπατάω μόνος μου με πόναγε τρελά ακόμα κ το γέλιο, στους 5 μήνες μπορούσα να κάνω ασκήσεις όρθιος στις οποίες δουλεύουν ελάχιστα οι κοιλιακοί και στο 7μηνο-8μηνο μπορούσα να τους γυμνάζω κομπλέ, όμως πήρε πολύ χρόνο για να εμφανιστούν , ακόμα κ σε γράμμωση ήταν πλάκα , τι τους γύμναζα τι δεν τους γύμναζα το ένα κ το αυτό και είχε αντίκτυπο και στην γενική δύναμη του core μου , όλο το βάρος κ η πίεση μέχρι να δυναμώσουν έπεφτε στη μέση.  

α και τέλος πήρε κανα χρόνο για να νιώσω το κομμάτι της κοιλιάς , ακούμπαγα κ ήταν σαν νεκρό σημείο αφού είχαν χαλάσει όλα τα νεύρα? αν το λέω καλά κ παίρνει πολύ καιρό το repair αν γίνει ποτέ δηλαδή γιατι σε μερικούς μένει χωρίς αίσθηση για πάντα  

Ειπα και γω ,το μούσι το εχεις ακόμα?  :-D

φυσικά , αν και το κλάδεψα , είναι όπως το έχω εδώ πριν κανα 3άρι μήνες

το άφησα πολύ μακρύ κ είχα αφήσει κ μουστάκι π το έστριβα σε φάση vintage αλλα τα ξαπόστειλα γιατι τα βαρέθηκα  :-D

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Τι να πω και γω που εκανα καθιστος πιεσεις ωμων και η μπαρα ακουμπουσε το μουσι μου. Ελεγα τωρα η πολυ μακρυ ειναι ή θα την φαω στο σαγονι καμια ωρα .

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πω και γω που εκανα καθιστος πιεσεις ωμων και η μπαρα ακουμπουσε το μουσι μου. Ελεγα τωρα η πολυ μακρυ ειναι ή θα την φαω στο σαγονι καμια ωρα .

Ξυρισου μανμου

Δημοσ.

ήταν ανοιχτο το κοιλιακό τοίχωμα κ χρειάστηκε να μου τους ράψουν μαζί (τρελή πUτσ@ η αποθεραπεία τους , στον μήνα πάνω που κατάφερα να κοιμηθώ πάνω απο 3 ώρες κ χωρίς painkillers και κατάφερα και να σηκώνομαι για να περπατάω μόνος μου με πόναγε τρελά ακόμα κ το γέλιο, στους 5 μήνες μπορούσα να κάνω ασκήσεις όρθιος στις οποίες δουλεύουν ελάχιστα οι κοιλιακοί και στο 7μηνο-8μηνο μπορούσα να τους γυμνάζω κομπλέ, όμως πήρε πολύ χρόνο για να εμφανιστούν , ακόμα κ σε γράμμωση ήταν πλάκα , τι τους γύμναζα τι δεν τους γύμναζα το ένα κ το αυτό και είχε αντίκτυπο και στην γενική δύναμη του core μου , όλο το βάρος κ η πίεση μέχρι να δυναμώσουν έπεφτε στη μέση.  

α και τέλος πήρε κανα χρόνο για να νιώσω το κομμάτι της κοιλιάς , ακούμπαγα κ ήταν σαν νεκρό σημείο αφού είχαν χαλάσει όλα τα νεύρα? αν το λέω καλά κ παίρνει πολύ καιρό το repair αν γίνει ποτέ δηλαδή γιατι σε μερικούς μένει χωρίς αίσθηση για πάντα  

Απο τι πράγμα έγινε αυτό ?

Δημοσ.

Απο τι πράγμα έγινε αυτό ?

ήμουν 132 με 135kg 1,70κάτι ύψος για ένα διάστημα κ έσπασαν , τα κιλά μπήκαν πολύ απότομα , δεν ήμουν χοντρός σαν παιδί , το ακριβώς αντίθετο . Εντομεταξύ γύμναζα απο την πρώτη μέρα π άρχισα να γυμνάζομαι τους κοιλιακούς αλλα ποτέ δεν τους ένιωθα να συσπώνται . Οπότε έχουν μείνει κανα δυο χρόνια πίσω σε σχέση με όλα τα άλλα που γύμναζα , όμως κατάφερα να τους κάνω να ακολουθήσουν      

Λιπαναρόφηση?

όχι . Το θεωρώ επικίνδυνο/ηλίθιο να κάνεις κάτι τέτοιο κ θα γίνεις χάλι μαύρο . Ο μόνος τρόπος να μεταμορφωθείς και να είσαι λες και δεν είχες ποτέ παραπάνω κιλά είναι η μυική ανάπτυξη/χάσιμο λίπους (πολλοί χάνουν αλλα φαίνεται) κ πρέπει να το κάνεις αρχικά πριν τελειώσει η ανάπτυξη (πρόλαβα στο τσακ στα 22 μου), να μην έχεις τα κιλά για δεκαετίες (τα είχα για σύντομο διάστημα οπότε δεν ανέπτυξα υπερμεγέθη χαρακτηριστικά , κόκαλα κλπ) και να μην είναι pure fat 

επίσης για 2 χ βάρος μου η χαλάρωση π είχα ήταν τίποτα , αφού υπήρχε μόνο στο κάτω μέρος της κοιλιάς, κ ουσιαστικά οι κοιλιακοί ήταν το πρόβλημα απλά δεν το ήξερα μέχρι να πάω σε γιατρό.

Δημοσ.

Breaking news!!! Τερματίσαμε δεύτεροι!!!! Fuck yeah!!!!! Λεπτομέρειες αύριο.

Mπραβο ρε Wizzy ,ριξε σεντονι να γουσταρουμε !

• Like 2
Δημοσ.

vapir....αγάπησα την κοιλιά μετά από τις περιγραφές σου !!! 

οτι έχεις κοιλιά ή οτι έχεις ανοιχτό κοιλιακό τοίχωμα ?   :-D 

μια χαρά σε είχα δει την τελευταία φορά π έβαλες φωτο  B)

όσο για τις περιγραφές δεν θέλω να το κάνω horror story , αλλα πραγματικά μακριά απο αυτά , μόνο αν έχετε θέμα 

καλός ή κακός εγώ έπρεπε να επιδιορθώσω τους κοιλιακούς , αν δεν το είχα κάνει θα είχα αποκτήσει πρόβλημα με τη μέση μου τώρα ή σύντομα ,οι κοιλιακοί δεν υπάρχουν για να χαιρόμαστε το 6pack, είναι για να στηρίζουν το σώμα ..

Δημοσ.

οτι έχεις κοιλιά ή οτι έχεις ανοιχτό κοιλιακό τοίχωμα ?   :-D 

μια χαρά σε είχα δει την τελευταία φορά π έβαλες φωτο  B)

κοιλιακή καμπύλη λέγεται η δικιά μου ... από μωρό μπούρδες για μπόι μου έλεγαν ... λιπαποθήκη είναι  :mad:  :cry:

• Like 1
Δημοσ.

κοιλιακή καμπύλη λέγεται η δικιά μου ... από μωρό μπούρδες για μπόι μου έλεγαν ... λιπαποθήκη είναι  :mad:  :cry:

μακριά Δημητρουλ , φαντάσου οτι είμαι λίγο σκύλος κ μαζόχα με τον πόνο αλλα σε κάποια φάση δεν παλευόταν 

Δημοσ.

μακριά Δημητρουλ , φαντάσου οτι είμαι λίγο σκύλος κ μαζόχα με τον πόνο αλλα σε κάποια φάση δεν παλευόταν 

ναι αυτό μου έκανες να πω ... μακριά ... και ας μείνει η ελάχιστη καμπύλη στο σημείο...τι να κάνουμε δεν θα έχουμε όλη επιπεδόγλυφη κοιλιά, σε μένα θα πετάει λίγο...

καλά που έχω πρήξει τους 4φαλους για παρηγοριά :D 

• Like 2
Δημοσ.
Ο μόνος τρόπος να μεταμορφωθείς και να είσαι λες και δεν είχες ποτέ παραπάνω κιλά είναι η μυική ανάπτυξη/χάσιμο λίπους (πολλοί χάνουν αλλα φαίνεται) κ πρέπει να το κάνεις αρχικά πριν τελειώσει η ανάπτυξη (πρόλαβα στο τσακ στα 22 μου), να μην έχεις τα κιλά για δεκαετίες (τα είχα για σύντομο διάστημα οπότε δεν ανέπτυξα υπερμεγέθη χαρακτηριστικά , κόκαλα κλπ) και να μην είναι pure fat

όπα τι εννοείς εδώ με ενδιαφέρει κι εμένα. άρχισα τη γυμναστική 1 μήνα αφότου έκλεισα τα 22 δηλαδή κι εμένα στο τσακ μ έπιασε αν θες να χάσεις και να χτίσεις τέλς πάντων αργότερα δε γίνεται τίποτα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...