Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπα τι εννοείς εδώ με ενδιαφέρει κι εμένα. άρχισα τη γυμναστική 1 μήνα αφότου έκλεισα τα 22 δηλαδή κι εμένα στο τσακ μ έπιασε αν θες να χάσεις και να χτίσεις τέλς πάντων αργότερα δε γίνεται τίποτα;

όχι δεν εννοώ αυτό , εννοώ πως άλλο αποτέλεσμα θα έχει κάποιος που ήταν παχύς κ παχύσαρκος απο μικρό παιδί που τα κόκαλα του , τα αφτιά του κλπ μεγάλωσαν παραπάνω αν χάσει τα κιλά στα 25-30 χρονών κ άλλο αποτέλεσμα κάποιος που πάντα ήταν αδύνατος κ έβαλε για 5 χρόνια πολλά κιλά κ μετά τα έχασε πριν σταματήσει η ανάπτυξη. Κάποιος άντρας μπορεί να αναπτύσεται και στα 23? δε θυμάμαι , αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση , μπορείς να φτιάξεις μυς όπως όλοι.  

Γνωρίζω προσωπικά ένα άντρα κ μια γυναίκα απο την περιοχή μου , ήταν παχιά κ παχύσαρκα απο πιτσιρίκια κ κοντά στα 30 έχασαν τα κιλά , το αποτέλεσμα ήταν να έχουν μεγάλα αφτιά κ προγούλι , ακόμα κ αφού έχασαν τα κιλά , επειδή το δέρμα τους δεν επανήρθε , όπως και τα κόκαλα του σώματος τους είχαν αναπτυχθεί διαφορετικά για να συγκρατούν το βάρος , σε αντίθεση με την περίπτωση μου που αν πω σε κάποιον οτι είχα κιλά νομίζει οτι του κάνω πλάκα. Αν δεν είχα άσπρες ραγάδες δεν θα με πίστευε κανένας , αν και οι περισσότεροι νομίζουν πως έπαιρνα αναβολικά κ έσπασε το δέρμα μου 

Οι ραγάδες κλαιν πάντως , θα μου έσπαγε το δέρμα έτσι κ αλλιώς με το ρυθμό π βάζω μυς 

Πάντως να επισημάνω πως μιλάω για extreme περιπτώσεις , όχι να είναι ο άλλος με κιλάκια απο μικρός , να έχει 1,5 - 2χ το βάρος π θα έπρεπε , γιατι εγώ εκεί έφτασα , 2 χ βάρος μου πριν τα χάσω. 

Μην ανησυχείς , το αποτέλεσμα αξίζει όπως κ να έχει, όρεξη να έχεις κ σε 1-2 χρόνια μπορείς να έχεις αλλάξει δραματικά το σώμα σου, άλλωστε τίποτα δεν είναι απόλυτο , παίζει τεράστιο ρόλο το άτομο στην κάθε περίπτωση , κάποιοι έχουν ποιο ελαστικό δέρμα κ επανέρχεται πλήρως , ανάλογα με την περίπτωση πάντα κ το χρόνο που θα δώσεις στο σώμα σου , νούμερο 1 συμβουλή ΜΗΝ χάσεις κιλά απότομα, αργά κ σταθερά και θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια  B) 

ναι αυτό μου έκανες να πω ... μακριά ... και ας μείνει η ελάχιστη καμπύλη στο σημείο...τι να κάνουμε δεν θα έχουμε όλη επιπεδόγλυφη κοιλιά, σε μένα θα πετάει λίγο...

καλά που έχω πρήξει τους 4φαλους για παρηγοριά :D

Κλάιν Δημητρούλ , αν είσαι γραμμωμένη κ σε καλή φόρμα , νομίζεις οτι θα το καταλαβαίνει κανείς ? αν και όπως λες ελάχιστη καμπύλη είναι , σκοτίστικες 

μου λέει ένας μπαρμπατούμπανος σήμερα , στο έχω πει τόσες φορές , τα χέρια , οι ώμοι , η πλάτη , είναι τα σημεία σου

σηκώνω το σορτς ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ μου λέει 

ε του λέω δεν είναι κρίμα να μη ρίξω μια γράμμωση κάργα να ολοκληρωθεί το κουαρτέτο ? τον έψησα κ αρχίζει γράμμωση απο σήμερα, πέρσι είχε πετάξει 6pack, απλά γουστάρει περισσότερο δύναμη κ φέτος το σκεφτόταν    :-D 

η τρελή μαγκιά της υπόθεσης είναι που μ αρέσει η αερόβια στο spin, θα προσπαθήσω να πιάσω μια καλή φόρμα κ να τη διατηρήσω , δεν με κόβω να ξανακάνω όγκο σε τέτοια φάση , η μάζα που έχω είναι μια καλή βάση τώρα για να δουλέψω , απλά φέτος μπήκα όγκο full γιατι πέρσι το καλοκαίρι σε μια φάση φλαταρα, μου έτυχαν κάποιες μαλακίες κ το έχεσα λίγο το θέμα , δεν έτρωγα όσο έπρεπε  

• Like 1
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

καλά που είναι αντοχής , αν είχα κανα φθηνό θα είχε πεθάνει με τον τρόπο που κάνω 
λέω χθες στην αδερφή μου , δοκίμασε να γυρίσεις το πετάλι , πατάει τίποτα, όρθια ίσα π γύριζε εκατοστά 
σε αυτή τη σκάλα έκανα spin όσο ποιο γρήγορα πήγαιναν τα πόδια μου 
 αχαχ

το έστειλα σε έναν π λέει "οι γυναίκες θέλουν κοιλίτσα" για να περιγράψει την τεμπελιά του κ τσαντίστηκε 
μουεχεχε 

Δημοσ.

καλά που είναι αντοχής , αν είχα κανα φθηνό θα είχε πεθάνει με τον τρόπο που κάνω 

λέω χθες στην αδερφή μου , δοκίμασε να γυρίσεις το πετάλι , πατάει τίποτα, όρθια ίσα π γύριζε εκατοστά 

σε αυτή τη σκάλα έκανα spin όσο ποιο γρήγορα πήγαιναν τα πόδια μου 

αχαχ

το κάνεις επίτηδες τώρα αυτό έτσι; ψοφάω για spin bike ..... 

και σκέψου ότι έχει ίση αξία με ένα smartphone τελευταίας χρονολογίας... 

Δημοσ.

@Vapir

Όσο ήμουν και εγώ πιτσιρικάς ως ψηλόλιγνος είχα γραμμωμένους κοιλιακούς...καθώς μεγάλωνα φυσικά έφυγαν...

Πριν καμιά 20αριά περίπου χρόνια αναγκάστηκα να κάνω και ένα χειρουργείο όπου η τομή ήταν αρκετά μεγάλη (πχ απο το στέρνο εως κάτω του αφαλού...)

Είμαι περίεργος αν κάποτε αξιωθώ να δω τους κοιλιακούς μου...πως θα είναι... Γι αυτό σε ρώτησα μήπως είχες κάποιο παρόμοιο θέμα !

• Like 1
Δημοσ.

το κάνεις επίτηδες τώρα αυτό έτσι; ψοφάω για spin bike ..... 

και σκέψου ότι έχει ίση αξία με ένα smartphone τελευταίας χρονολογίας... 

εμένα είναι κάπου των 400 euro, ούτε ακριβό ούτε φθηνό , συμπαγής κατασκευή full σίδερο . Δεν το χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα , μόνο μια φορά για 2-3 μέρες σε γράμμωση αλλα λόγο οτι έτρεχα στο διάδρομο δεν το αξιοποίησα , βλέπεις τις πρώτες μέρες μέχρι να συνηθίσω πιανόταν ο κώλος μου , καθόμουν λάθος i guess 

@Vapir

Όσο ήμουν και εγώ πιτσιρικάς ως ψηλόλιγνος είχα γραμμωμένους κοιλιακούς...καθώς μεγάλωνα φυσικά έφυγαν...

Πριν καμιά 20αριά περίπου χρόνια αναγκάστηκα να κάνω και ένα χειρουργείο όπου η τομή ήταν αρκετά μεγάλη (πχ απο το στέρνο εως κάτω του αφαλού...)

Είμαι περίεργος αν κάποτε αξιωθώ να δω τους κοιλιακούς μου...πως θα είναι... Γι αυτό σε ρώτησα μήπως είχες κάποιο παρόμοιο θέμα !

όπως ήταν θα είναι , το σχήμα δεν αλλάζει , απλά είναι κριμένοι τώρα

Δημοσ.

classifieds-179314-0-57516600-1459776265_thumb.jpg

Ειπα να κανω μια μακαροναδα. Για τη σαλτσα σοταρα κρεμμυδι και πιπεριες και μετα προσθεσα τη ντοματα.

Συνοδεύτηκε απο λιγο τυρι μετςοβονε :D

• Like 4
Δημοσ.

εμένα είναι κάπου των 400 euro, ούτε ακριβό ούτε φθηνό , συμπαγής κατασκευή full σίδερο . Δεν το χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα , μόνο μια φορά για 2-3 μέρες σε γράμμωση αλλα λόγο οτι έτρεχα στο διάδρομο δεν το αξιοποίησα , βλέπεις τις πρώτες μέρες μέχρι να συνηθίσω πιανόταν ο κώλος μου , καθόμουν λάθος i guess 

όπως ήταν θα είναι , το σχήμα δεν αλλάζει , απλά είναι κριμένοι τώρα

Απλά επειδή ανοίχτηκε όλη η κοιλιά λέω..δεν κόπηκαν μύες ?

Θυμάμαι μετά το χειρουργείο δε μπορούσα να στηριχτώ καν...λες και δεν είχα κοιλιακούς

Δημοσ.

Απλά επειδή ανοίχτηκε όλη η κοιλιά λέω..δεν κόπηκαν μύες ?

Θυμάμαι μετά το χειρουργείο δε μπορούσα να στηριχτώ καν...λες και δεν είχα κοιλιακούς

ναι κόπηκαν , απλά θέλω να πιστεύω πως ο γιατρός σου δεν ήταν χασάπης , αλλιώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας 

• Like 1
Δημοσ.

ναι κόπηκαν , απλά θέλω να πιστεύω πως ο γιατρός σου δεν ήταν χασάπης , αλλιώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας 

Ευελπιστώ κάποια στιγμή να τους δώ και στον καθρέπτη...απλά επειδή αυτό θα αργήσει.... αναρωτιέμαι :)

• Like 1
Δημοσ.

τι εννοείται κόψανε τους κοιλιακούς; αφού πάνω από αυτούς δεν είναι το υποδόριο λίπος; 

Και τι σχέση έχει το υποδόριο λίπος?

Δημοσ.

Ειπα να κανω μια μακαροναδα. Για τη σαλτσα σοταρα κρεμμυδι και πιπεριες και μετα προσθεσα τη ντοματα.

Συνοδεύτηκε απο λιγο τυρι μετςοβονε :D

Ποοοο Μετσοβονε το αγαπημενο μου, γενικα τρωω ελαχιστα ειδη τυριων αυτο ειναι μεσα στα 3 .

• Like 1
Δημοσ.

Ποοοο Μετσοβονε το αγαπημενο μου, γενικα τρωω ελαχιστα ειδη τυριων αυτο ειναι μεσα στα 3 .

Καλό είναι αλλά άμα έχει φάει 3 τόνους το βαριέσαι κάποια στιγμή ! χαχα...

Εμείς το έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο...

Λουκάνικο γεμιστό με τυρί μετσοβόνε... :)

• Like 2
Δημοσ.

Και τι σχέση έχει το υποδόριο λίπος?

προφανώς για την αφαίρεση αυτού δεν γίνεται όλη η διαδικασία; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...