mylo Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέχρι τώρα πηγαινα τζυμ δεύτερα με παρασκευή (σ/κ ξεκούραση). Τώρα λέω να αρχίσω και τρέξιμο. Να βγάλω μία μέρα ή να προσθέσω;
yannis27gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Ξεκίνα φιλοδοξα. Βάλε μια μέρα. Άμα δεις ότι πέφτεις σε ενέργεια, βγάλε. 1
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Έκλεισα Βιτσέντζο σήμερα, θα φάω 2-3 πιρούνι έως και για σένα ! Οταν λεω εγω οτι για σενα ειναι η ζωη ... Το πρωην parmigiano ειναι εχω παει 3-4 φορες καλο για ιταλικο στην Ελλαδα.Αλλα πολυ παχυντικα τα φαγητα του . Live.. Ωι μανούλα μ Τεοκο ετσι ρε φιλε τρωω και εγω κοτοπουλο να μου αρεσει ,το πεταξες ολο πανω ανοιχτο με τα μπουτακια του με την πετσα του εβαλες και τις πιτες διπλα . Και εμεις εχουμε πηξει στο κοτοπουλο στηθος φιλετο στεγνο στην σχαρα την τυχη μου μεσα . 3
Demetra_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Και εμεις εχουμε πηξει στο κοτοπουλο στηθος φιλετο στεγνο στην σχαρα την τυχη μου μεσα . ευτυχώς έχω ψήστη πατέρα και του δίνω 4-5κιλά φιλέτα και τα ψήνει στα κάρβουνα ... άλλη γεύση το κάρβουνο τελείως ... 1
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 ευτυχώς έχω ψήστη πατέρα και του δίνω 4-5κιλά φιλέτα και τα ψήνει στα κάρβουνα ... άλλη γεύση το κάρβουνο τελείως ... Ναι οκ και εχω εγω bbq με καρβουνο και ψησταρια αεριου πολυ καλη και τα ψηνω ο ιδιος αλλα και παλι η πρωτη υλη ειναι ανοστη . Μονο το μαριναρισμα το σωνει που δεν ξερω να κανω αλλα βαριεμαι κιολας να ασχοληθω. 1
Mau-Maus Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Φώτη στην μαγειρική ξεκινάμε από ένα αυγό.. Μετά πάμε στο μαριναρισα 6
Demetra_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Φώτη στην μαγειρική ξεκινάμε από ένα αυγό.. Μετά πάμε στο μαριναρισα εγώ τα μαρινάρω με βαλσάμικο πορτοκάλι, μουστάρδα french και κύμινο ... αμάν ρε Φώτη, δλδ για το γαμώτο τις γεύσεις δοκίμασέτο ... η ψησταριά αερίου δίνει την ίδια γεύση στο κρέας με την πατροπαράδοτη ψησταριά; 3
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 εγώ τα μαρινάρω με βαλσάμικο πορτοκάλι, μουστάρδα french και κύμινο ... αμάν ρε Φώτη, δλδ για το γαμώτο τις γεύσεις δοκίμασέτο ... η ψησταριά αερίου δίνει την ίδια γεύση στο κρέας με την πατροπαράδοτη ψησταριά; H δικη μου κατα 90% προσεγγιζει την γευση του καρβουνου ναι . Ψηνει πολυ πιο γρηγορα στο 1/3 του χρονου ,καθαρα και με πολυ λιγοτερη φασαρια .Αν θες π.χ να ψησεις 2 μοσχαρισιες τις βαζεις ,τωρα καρβουνο σιγα μην αναψεις για 2 κομματια . Επειδη εψηνα χρονια με τον συμβατικο τροπο πλεον μπαινω σε αυτη την διαδικασια πολυ σπανια δεν αξιζει . Δεν ειναι τυχαιο που οι "εφευρετες "του BBQ Αμερικανοι και Καναδοι χρησιμοποιουν αεριου εδω και πολλα χρονια .Φυσικα δεν εχουν καμμια σχεση αυτες με τις εγχωριες ε ? Η μερα με την νυχτα ειναι . Το καλο ειναι πως εισαγονται και μπορεις να τις βρεις οπως εκανα και εγω . 2
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Εγώ δε μαρινάρα τίποτα, έτσι όπως είναι το κρέας, το πετάω στο τεφαλ και τέλος απλά βάζω πάνω ρίγανη, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, αναλόγως... 1
mylo Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Σε λάθος thread θα μπήκα. Αντί για ιδρώτα διαβάζω για μαριναδες. 1
Liverpool89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Την ριγανι μην την βαζεται οταν ψηνεται το κρεας με οποιοδηποτε τροπο. Γιατι καιγεται και πικριζει. Μετα στο τελος την ριχνεται απο πανω. 2
παπι Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 ΩΠΩπωπωπωπωπωππωπωωππωωπωπ πεταχτηκαν κατι φλεβες τα βυζια φτιαχνουν και πανε πιο κοντα το ενα στο αλλο 12
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Εγώ δε μαρινάρα τίποτα, έτσι όπως είναι το κρέας, το πετάω στο τεφαλ και τέλος απλά βάζω πάνω ρίγανη, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, αναλόγως... εε ΟΧΙ και στο τηγανι ιεροσυλια ,με την καμμια . ΩΠΩπωπωπωπωπωππωπωωππωωπωπ πεταχτηκαν κατι φλεβες τα βυζια φτιαχνουν και πανε πιο κοντα το ενα στο αλλο ginomai toympano.png Τι tattoo ειναι αυτο ρε αλητη ? Αυτο που κανετε στο σωμα σας πανω που ειναι μονιμο δεν συμφωνω . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις