Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1


Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Spect~

    3615

  • yannis27gr

    3354

  • Liverpool89

    3202

  • bosei

    3183

Δημοσ.

Μέχρι τώρα πηγαινα τζυμ δεύτερα με παρασκευή (σ/κ ξεκούραση). Τώρα λέω να αρχίσω και τρέξιμο. Να βγάλω μία μέρα ή να προσθέσω;

Δημοσ.

Έκλεισα Βιτσέντζο σήμερα, θα φάω 2-3 πιρούνι έως και για σένα !

Οταν λεω εγω οτι για σενα ειναι η ζωη ...

Το πρωην parmigiano ειναι εχω παει  3-4 φορες   καλο για ιταλικο στην Ελλαδα.Αλλα πολυ παχυντικα τα φαγητα του .

 

Live..

Ωι μανούλα μ

Τεοκο  ετσι ρε φιλε τρωω και εγω κοτοπουλο  να μου αρεσει ,το πεταξες ολο πανω ανοιχτο με τα μπουτακια του  με την πετσα του εβαλες και τις πιτες διπλα  .

Και εμεις εχουμε πηξει στο κοτοπουλο στηθος φιλετο  στεγνο στην σχαρα  την τυχη μου  μεσα .

  • Like 3
Δημοσ.

Και εμεις εχουμε πηξει στο κοτοπουλο στηθος φιλετο  στεγνο στην σχαρα  την τυχη μου  μεσα .

ευτυχώς έχω ψήστη πατέρα και του δίνω 4-5κιλά φιλέτα και τα ψήνει στα κάρβουνα ... 

άλλη γεύση το κάρβουνο τελείως ... 

 

  • Like 1
Δημοσ.

ευτυχώς έχω ψήστη πατέρα και του δίνω 4-5κιλά φιλέτα και τα ψήνει στα κάρβουνα ... 

άλλη γεύση το κάρβουνο τελείως ... 

 

Ναι οκ και εχω εγω  bbq με καρβουνο και ψησταρια αεριου πολυ καλη   και τα ψηνω ο ιδιος  αλλα και παλι η πρωτη υλη ειναι ανοστη .

Μονο το μαριναρισμα το σωνει που δεν ξερω να κανω αλλα βαριεμαι κιολας να ασχοληθω.

  • Like 1
Δημοσ.

Φώτη στην μαγειρική ξεκινάμε από ένα αυγό..

Μετά πάμε στο μαριναρισα :-)

  • Like 6
Δημοσ.

Φώτη στην μαγειρική ξεκινάμε από ένα αυγό..

Μετά πάμε στο μαριναρισα :-)

εγώ τα μαρινάρω με βαλσάμικο πορτοκάλι, μουστάρδα french και κύμινο ... 

αμάν ρε Φώτη, δλδ για το γαμώτο τις γεύσεις δοκίμασέτο ... 

η ψησταριά αερίου δίνει την ίδια γεύση στο κρέας με την πατροπαράδοτη ψησταριά;

  • Like 3
Δημοσ.

εγώ τα μαρινάρω με βαλσάμικο πορτοκάλι, μουστάρδα french και κύμινο ... 

αμάν ρε Φώτη, δλδ για το γαμώτο τις γεύσεις δοκίμασέτο ... 

η ψησταριά αερίου δίνει την ίδια γεύση στο κρέας με την πατροπαράδοτη ψησταριά;

H δικη μου  κατα 90% προσεγγιζει την γευση του καρβουνου ναι .

Ψηνει πολυ πιο γρηγορα  στο 1/3 του χρονου ,καθαρα και με πολυ λιγοτερη φασαρια .Αν θες π.χ να ψησεις 2 μοσχαρισιες  τις βαζεις ,τωρα καρβουνο σιγα μην αναψεις για 2 κομματια . Επειδη εψηνα χρονια με  τον συμβατικο τροπο  πλεον   μπαινω σε αυτη την διαδικασια  πολυ σπανια δεν αξιζει .

Δεν ειναι τυχαιο που οι "εφευρετες "του BBQ Αμερικανοι και Καναδοι χρησιμοποιουν αεριου  εδω και πολλα χρονια .Φυσικα δεν εχουν καμμια σχεση αυτες  με τις εγχωριες ε ? Η μερα με την νυχτα ειναι .

Το καλο ειναι πως εισαγονται και μπορεις να τις βρεις οπως εκανα και εγω .

  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ δε μαρινάρα τίποτα, έτσι όπως είναι το κρέας, το πετάω στο τεφαλ και τέλος :P απλά βάζω πάνω ρίγανη, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, αναλόγως...

  • Like 1
Δημοσ.

Την ριγανι μην την βαζεται οταν ψηνεται το κρεας με οποιοδηποτε τροπο. Γιατι καιγεται και πικριζει. Μετα στο τελος την ριχνεται απο πανω.

  • Like 2
Δημοσ.

ΩΠΩπωπωπωπωπωππωπωωππωωπωπ 

πεταχτηκαν κατι φλεβες

τα βυζια φτιαχνουν και πανε πιο κοντα το ενα στο αλλο

 

 

 

post-216584-0-32102900-1464364130_thumb.png

 

 

  • Like 12
Δημοσ.

Εγώ δε μαρινάρα τίποτα, έτσι όπως είναι το κρέας, το πετάω στο τεφαλ και τέλος :P απλά βάζω πάνω ρίγανη, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, αναλόγως...

 

εε ΟΧΙ  και στο τηγανι  ιεροσυλια ,με την καμμια .

ΩΠΩπωπωπωπωπωππωπωωππωωπωπ 

πεταχτηκαν κατι φλεβες

τα βυζια φτιαχνουν και πανε πιο κοντα το ενα στο αλλο

 

 

 

Τι tattoo ειναι αυτο ρε αλητη ?

Αυτο που κανετε στο σωμα σας  πανω που ειναι μονιμο  δεν συμφωνω .

  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...