Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αχαχχααχ έχω κλάψει με τους διαλόγους σας 

εντομεταξυ ο τύπος στο γυμναστήριο ακόμα να ανοίξει a/c , μάλλον περιμένει τα πρώτα πτώματα 

μιλάμε δεν είχα κάνει αερόβια αφού όπως είπα οι διάδρομοι του είναι για το μπεο και επικίνδυνοι και όμως είχα γίνει μουσκίδια , τρελή ζέστη . Όταν λέμε μουσκίδια φάση να μην με φτάνει η πετσέτα και να σκέφτομαι να πάω να αλλάξω κ μπλούζα στη μέση της προπόνησης 

άντε μια εβδομάδα έμεινε κ μετά πάω σε ανθρώπινες συνθήκες λολ 

μωρε καλα ειναι χωρις a/c, στο gym του αδερφου μου χθες λειτουργουσαν χωρις ρευμα και δεν βλεπαν την τυφλα τους, ειπες τπτ; :lol:

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αν βρίζεστε για να με κανετε να αισθανθώ άσχημα και να μην ξαναφαω έτσι, πραματικά ευχαριστώ. Αλλά δεν χρειάζονται μπινελίκια, μπορούμε να συζητήσουμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι.

• Like 3
Δημοσ.

Φαντάσου ότι στα γήπεδα δεν έχει...

a/c? ναι αλλα έχει αέρα , εκεί δεν έχει γιατι είναι κλειστός χώρος χαχαχα

επίσης στα γήπεδα δεν κάνουν πάγκο 100kg και καπάκια drop sets με pause με 0 διαλύματα

όποιος κάνει βαριές προπονήσεις καταλαβαίνει τι σημαίνει 0 διάλυμα , σαν να λέμε ξερνάς την ψυχή σου :-D   

• Like 1
Δημοσ.

Απλα φιλε αλλο καλοφαγας και αλλο σκουπιδοφαγάς ελα μια μέρα να σου κανουμε το τραπεζι θα σκάσεις θα φάς πολυ ωραια και ελαφρια και οχι μαλακιες απεναντιας εχω παει σε γλεντι και ειχανε φτιάξει κατι κιτρινιασμενα απο την πολλη μαργαρινη σουφλε που τρεχανε τα βουτυρα και τα ζουμια και αηδιασα. Αυτο ειναι το καλοφαγας?

Ελα να σου φτιαξω μακαρονάδα με τα λαχανικα ξεροψημενα στο φουρνο το λαδάκι ωμο και θα βάλουμε και τυρι ρεγκάτο να δεις ουτε βουτυρα ουτε μαργαρινες ουτε τιποτα. Αυτο ειναι το καλοφαγας γεμισανε τα νοσοκομεια απο παθησεις ! Πας σε ενα εστιατοριο σου πασάρει τη σαβουρα με τα λιπια τα πλαστικα φαγητα και στα καπελώνει κιολας δηθεν γκουρμέ.

αυτο ειναι ωραιο μηνυμα, αλλα ειπαμε ειναι δυο σκελη, υπαρχει και η ποιοτικη-υγεινη πιτσα

Δημοσ.

μωρε καλα ειναι χωρις a/c, στο gym του αδερφου μου χθες λειτουργουσαν χωρις ρευμα και δεν βλεπαν την τυφλα τους, ειπες τπτ; :lol:

μου έχει τύχει να δω τύπο να τρώει τούμπα σε διάδρομο , έτρεχε και έπεσε το ρεύμα και για κάποιο λόγο ο διάδρομος έκλεισε απότομα 

νόμιζα οτι έχουν κάποιο μηχανισμό ασφαλείας xD........

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Απλα φιλε αλλο καλοφαγας και αλλο σκουπιδοφαγάς ελα μια μέρα να σου κανουμε το τραπεζι θα σκάσεις θα φάς πολυ ωραια και ελαφρια και οχι μαλακιες απεναντιας εχω παει σε γλεντι και ειχανε φτιάξει κατι κιτρινιασμενα απο την πολλη μαργαρινη σουφλε που τρεχανε τα βουτυρα και τα ζουμια και αηδιασα. Αυτο ειναι το καλοφαγας?

Ελα να σου φτιαξω μακαρονάδα με τα λαχανικα ξεροψημενα στο φουρνο το λαδάκι ωμο και θα βάλουμε και τυρι ρεγκάτο να δεις ουτε βουτυρα ουτε μαργαρινες ουτε τιποτα. Αυτο ειναι το καλοφαγας γεμισανε τα νοσοκομεια απο παθησεις ! Πας σε ενα εστιατοριο σου πασάρει τη σαβουρα με τα λιπια τα πλαστικα φαγητα και στα καπελώνει κιολας δηθεν γκουρμέ.

Μάλλον δεν έχεις πάει σε πραγματικό γκουρμέ εστιατόριο...

a/c? ναι αλλα έχει αέρα , εκεί δεν έχει γιατι είναι κλειστός χώρος χαχαχα

επίσης στα γήπεδα δεν κάνουν πάγκο 100kg και καπάκια drop sets με pause με 0 διαλύματα

όποιος κάνει βαριές προπονήσεις καταλαβαίνει τι σημαίνει 0 διάλυμα , σαν να λέμε ξερνάς την ψυχή σου :-D

Μιλάω για κλειστά γήπεδα.

Φαντάσου να κάνεις προπόνηση (3ωρη) με 40 βαθμούς...

Δεν παλεύεται. Θέλω πίσω τον χειμώνα.

Δημοσ.

Μιλάω για κλειστά γήπεδα.

Φαντάσου να κάνεις προπόνηση (3ωρη) με 40 βαθμούς...

Δεν παλεύεται. Θέλω πίσω τον χειμώνα.

καλά κ εγώ , λίγη υπομονή θα κάνουμε να πάει να γ@μ για καλοκαίρι να ησυχάσουμε  :-D 

εδώ εγώ τρώω το μεσημέρι κ ανεβάζω θερμοκρασία , μέχρι να φάω νιώθω οκ με τον ανεμιστήρα.... 

Επισκέπτης
Δημοσ.

κι εγω τα ιδια, μουσκεμα εγινε το κινητακι μου (φυλασομενο σε τσεπη τυλιγμενο με polybag) απ τους ιδρωτες,

να γυρισουμε το χρονο πισω στην παραπονη πρωτοχρονιας παρακαλω που τρεχαμε με χιονονερο και 0 βαθμους :D B)

εφαγα ρε φιλε, περασε η ωρα του μεσημεριανου, μακαρονια με κυμα, καλα ειναι; :lol:

Λατρεύω το κρύο, γι αυτό και βασανιζομαι το καλοκαίρι γιατί φοράω ότι και τον χειμώνα χαχαχαχα

Τουλάχιστον από ότι είδα (ευχαριστώ Θεέ μου) αυτής της εβδομάδας είναι βραδινές.

Αλλά το καλοκαίρι κάνουν οι δήμοι τα camps με τα παιδάκια και παίρνουν όλες τις πολύ ωραίες πρωινές ώρες :)

Επίσης, θα ήταν τόσο ωραία να ανοιγαν 6ώρα τα γήπεδα αλλά δεν...

καλά κ εγώ , λίγη υπομονή θα κάνουμε να πάει να γ@μ για καλοκαίρι να ησυχάσουμε :-D

εδώ εγώ τρώω το μεσημέρι κ ανεβάζω θερμοκρασία , μέχρι να φάω νιώθω οκ με τον ανεμιστήρα....

Φαί το καλοκαίρι; What's that ;

Το μόνο concern μου είναι η ζέστη, μόνο αυτό σκέφτομαι όλη μέρα :P

Δημοσ.

Τι γυμναστική χωρίς ερ κοντισιον ρε , πάνε καθόλου καλά; Εγώ χωρίς ερ κοντισιον στο δεύτερο σετ θα είχα πέσει κάτω.

Όσο για τα κλειστά γήπεδα, ποιος είπε ότι σκάνε από τη ζέστη? ΟΑΚΑ που πήγα στο φιλικό της εθνικής μια χαρά κλιματισμό είχε

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει η μπάσκετφαν δεν παίζει στην εθνική για το δικό της επίπεδο μιλάει μάλλον!

~~

Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το καλοκαιράκι ρε σεις?

Αν δε δούλευα θα μπορούσα να καθίσω στην θάλασσα ένα μήνα σερί! Μέσα..

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι γυμναστική χωρίς ερ κοντισιον ρε , πάνε καθόλου καλά; Εγώ χωρίς ερ κοντισιον στο δεύτερο σετ θα είχα πέσει κάτω.

Όσο για τα κλειστά γήπεδα, ποιος είπε ότι σκάνε από τη ζέστη? ΟΑΚΑ που πήγα στο φιλικό της εθνικής μια χαρά κλιματισμό είχε

Δεν παίζουν όλες οι ομάδες στο ΟΑΚΑ.

Για την ακρίβεια καμία ελληνική γυναικεία ομάδα μπάσκετ δεν παίζει εκεί.

Έχω θεωρώ άποψη στο θέμα, έχοντας πάει σχεδόν σε όλα τα γήπεδα της Αθήνας.

Εντάξει η μπάσκετφαν δεν παίζει στην εθνική για το δικό της επίπεδο μιλάει μάλλον!

~~

Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το καλοκαιράκι ρε σεις?

Αν δε δούλευα θα μπορούσα να καθίσω στην θάλασσα ένα μήνα σερί! Μέσα..

Χεχεχε το αστείο είναι ότι παίζω εθνική κατηγορία. Αλλά απλώς θα πω ότι οι γυναίκες του Παναθηναϊκού παίζουν στον Τάφο (τρομερό γήπεδο :)).

Απλώς οι άνδρες έχουν το πλεονέκτημα ότι το πρωτάθλημα της Α1 τους διοργανώνεται από την ΕΣΑΚΕ, ενώ το δικό μας από την ΕΟΚ.

Fair things...

Δημοσ.

Για γυμναστική πάω κατά τις 7-8 το απόγευμα τρέξιμο αρχικά για ζέσταμα εξω στη φυση σαν τον Μαρινάκη :-D  .... μετα μονοζυγους καμψεις καθίσματα και τα σχετικά αλλα και εκεινη την ώρα έχω κάτσει σε θερμοκρασίες 35-36 βαθμών.

Είναι και αυτό μέρος της προπονησης .... η γυμναστική με ειδικές συνθηκες κρυο το χειμωνα ζεστη το καλοκαιρι αλλα ελεγχομενα. Το 1ο μπλουζάκι έφυγε στο τρέξιμο (μουσκεμα) το 2ο εφυγε μετα τις ασκησεις δυναμης .... με το 3ο έφυγα από την προπονηση :-D

Εχω κανει προπονηση βεβαια και με 39 βαθμούς 10-12 το πρωι. Αυγουστο μήνα. Και στο στρατο είχαμε κανει με τέτοιες συνθηκες και πορεία με οπλισμο και εξαρτησεις. Εβραζε το κεφάλι μας ειχαν αφησει και 2 ωρες χωρις νερο έτσι για σκληραγώγηση γιατι όπως ειχε πει ο Λοχαγος ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σε βρει σε ειδικές συνθηκες συμπλοκής.

• Like 1
Δημοσ.

Ποσο χαιρομαι οταν διαβαζω για ποταμια ιδρωτα κ ζεστες. Κ εγω εδω τωρα, στους 20 βαθμους μου, κιουριος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για γυμναστική πάω κατά τις 7-8 το απόγευμα τρέξιμο αρχικά για ζέσταμα εξω στη φυση σαν τον Μαρινάκη :-D .... μετα μονοζυγους καμψεις καθίσματα και τα σχετικά αλλα και εκεινη την ώρα έχω κάτσει σε θερμοκρασίες 35-36 βαθμών.

Είναι και αυτό μέρος της προπονησης .... η γυμναστική με ειδικές συνθηκες κρυο το χειμωνα ζεστη το καλοκαιρι αλλα ελεγχομενα. Το 1ο μπλουζάκι έφυγε στο τρέξιμο (μουσκεμα) το 2ο εφυγε μετα τις ασκησεις δυναμης .... με το 3ο έφυγα από την προπονηση :-D

Εχω κανει προπονηση βεβαια και με 39 βαθμούς 10-12 το πρωι. Αυγουστο μήνα. Και στο στρατο είχαμε κανει με τέτοιες συνθηκες και πορεία με οπλισμο και εξαρτησεις. Εβραζε το κεφάλι μας ειχαν αφησει και 2 ωρες χωρις νερο έτσι για σκληραγώγηση γιατι όπως ειχε πει ο Λοχαγος ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σε βρει σε ειδικές συνθηκες συμπλοκής.

Να πω την αλήθεια την πιο ωραία προετοιμασία την έχω κάνει στο βουνό, 6ηωρα ήταν τέλεια από άποψη θερμοκρασίας και ας ήταν Αύγουστος :D

Πάλι σε προετοιμασία Αυγούστο έχει πάλι τύχει να κάνω προετοιμασία (την πρωινή προπόνηση) 9-12 και να έχει 40+, απλώς δεν παιζόταν, νόμιζα ότι θα αφήσω τα κοκκαλάκια μου στο γήπεδο :) ...

Δημοσ.

Για γυμναστική πάω κατά τις 7-8 το απόγευμα τρέξιμο αρχικά για ζέσταμα εξω στη φυση σαν τον Μαρινάκη :-D  .... μετα μονοζυγους καμψεις καθίσματα και τα σχετικά αλλα και εκεινη την ώρα έχω κάτσει σε θερμοκρασίες 35-36 βαθμών.

και πως τρεχεις εξω; με τοσες μπλουζες να υποθεσω οτι κουβαλας και τσαντα/σακιδιο,

αρα; σε γηπεδο τρεχεις;

προσωπικα φοραω drifit μπλουζα (δεν αλλαζω) και τρεχω μετα το gym (δεν κουβαλαω ουτε τσαντα, ουτε πετσετα) σε δρομο γιατι δεν θα μπορουσα να παω gym μετα μουσκεμα στον ιδρωτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...